evet sol kol aşılı ama ilk iki gün problem yapmadı emdi...bebekler çok çabuk alışkanlık yapıyor sağ memeden korkup daha emmemesinden korkuyorum bu yüzden nasıl davranacağımı o memeyi nasıl emzireceğimi bilmiyorum ki ... emmedikçe sütün geri çekilme ihtimali var sütü sağıyorum nereye kadarsağ memeyi verirken ..sol kolu mu aşılı belki aşılı yer sızlıyordur hala
bizim tetanoz aşısı gibi düşün ilk gün sorun yok sonradan ağrı ve ateş yapıyor ya..bence sen bir doktoruna danış muhtemelen normal diyecektirevet sol kol aşılı ama ilk iki gün problem yapmadı emdi...bebekler çok çabuk alışkanlık yapıyor sağ memeden korkup daha emmemesinden korkuyorum bu yüzden nasıl davranacağımı o memeyi nasıl emzireceğimi bilmiyorum ki ... emmedikçe sütün geri çekilme ihtimali var sağ sağ nereye kadar
yarına kadar geçmezse ben kulağı içinde dr gideyim o zamanKulak enfeksiyonu olunca o taraflarına yatmak istemiyor bebekler. Aklıma ilk bu geldi
baktım çanta pozisyonuna ben doğduğundan beri hep o şekilde emziriyoruşum kolu serbest kalıyor baskı uygulamıyorumBebeğin pozisyonunu hiç değiştirmeden kendi kolunun altına koyup öyle emzir google dan bak çanta pozisyonu ile emzirme diye. Kıyaman ben o miniğe
anlatayım şöyle değil mi ? yüzü bana dönük gövdeside benim bir elim memede diğer elim onun kafasında ssırt destekli onun iki koluda serbest ayaklarıda koltuk aramda serbest ...yastığın üzerine koyuyorum rahat olsun diye birdeEVET MAGICAT IN DEDIGI GIBI EMZIR BI SURE SONRA DUZELIR BU ARADA EMMEDIGI GÖGSU MUTLAKA SAG .HA BU ARADA BIDE BEBEKLER 3,5 VE 5,5 AYLIKKEN MEMEYI KISA SURE REDDEDERLER SAKIN MAMA VER .BEN MAGICATIN DEDIGI YÖNTEMLE YENDIM BU SORUNU.
memeyi redetmeleri geçiyor ama dimi düzeliyor sonraEVET MAGICAT IN DEDIGI GIBI EMZIR BI SURE SONRA DUZELIR BU ARADA EMMEDIGI GÖGSU MUTLAKA SAG .HA BU ARADA BIDE BEBEKLER 3,5 VE 5,5 AYLIKKEN MEMEYI KISA SURE REDDEDERLER SAKIN MAMA VER .BEN MAGICATIN DEDIGI YÖNTEMLE YENDIM BU SORUNU.
EVET MAGICAT IN DEDIGI GIBI EMZIR BI SURE SONRA DUZELIR BU ARADA EMMEDIGI GÖGSU MUTLAKA SAG .HA BU ARADA BIDE BEBEKLER 3,5 VE 5,5 AYLIKKEN MEMEYI KISA SURE REDDEDERLER SAKIN MAMA VER .BEN MAGICATIN DEDIGI YÖNTEMLE YENDIM BU SORUNU.
tamam hanımlar anladım pozisyonu biliyorum ama yönü ters olacakmış uyanınca deneyeyim inşallahBebeğin pozisyonunu hiç değiştirmeden kendi kolunun altına koyup öyle emzir google dan bak çanta pozisyonu ile emzirme diye. Kıyaman ben o miniğe
geçiyor ama değil mi uzun sürmüyor bu durum ? bugün ikinci gün inşallah bugün geçer bu huysuzlukBebekler dönem dönem bunu yapıyor. Benim bebeğim de ayda bir yapardı perişan olurduk. Ama şunu keşfetmiştim çeşitli şekillerde örneğin ayakta ya da koltukta oturup emzirmeyi deniyordum elbet o anki keyfi birinden birini kabul ediyordu değişik geliyordu, ya da dikkatini çekecek bir oyuncakla oyalıyordum. Memeyi kesme, büyüme ataklarında ya da aşı doktor kontolü gibi huzursuzluk verildiği zamanlarda bir dönem yapıyorlar bunu.
minderde emziriyorum hep ama yok yani....yatakta da çok zor oluyor 1,5 ay sonra yolculuğa çıkacağızBizdede olmustu bu sorun hemende gecmedi iki ay falan surmustu mamaya gecmeye bile dusundum o zamanlar bende yatakda yada mindere yatirip emziriyordum sizde oyle deneyin bi