Çok güzel bi menü siz uygulaya bildiniz mi ne durumdasınız bebeğiniz kaç aylık
Bebeğim 3 ay bir haftalık . Doktor aslında 6 aydan önce tavsiye etmiyoruz dedi ama listeyi de yaptı. Uyguluyorum demiyim de uygulamaya çalışıyorum diyeyim. Çevremden sütün azalır baskısı çok olunca listenin zaman zaman dışına çıktım.Ama asla ekmekler hamur işleri şeklinde değil.Mesela akşam yemeğime biraz tuz attım.akşam çay içen bir aileyiz ..Bitki çayımın yanına akşam için hiç bir şey yok mesela listede.Ben çayımla erik kurusu yedim .Bu şekilde bozdum sadece.. Başka da değişiklik yapmadım. Üstelik bu hafta regl oldum bir yük te böylece kalkınca kendimi daha hafif hissettim. Hala devam ediyorum yaptığım değişikliklerle.. Çarşamba gidicem bunları anlatıcam sanırım bana içinde et,yumurta olan yeni bir liste hazırlıcak .
Gelişmeleri yazıcam ..
Öncelikle hayırlı olsun evladınız olmuş ve 3 aylık - Allah analı babalı büyütsün.
Şimdi size iki soru soracağım:
1) İlk listeye başladığınızdaki kilonuz?
2) Boy kaç?
Bu soruları sorma sebebim diyetin kişiye özel olması ve bu listeyi ancak benzer boy ve kiloda olanların uygulayabilmesi...
Bir de benim bir arkadaş var doğum kiloları var ama çocuğu 1 yaşına yakın, belki ona da veririm listeyi çünkü kilo vermeyi çok istiyor.
Merhabalar öncelikle bebeğiniz hayirli olsun güle güle büyütün. Benimde 6 aylık bebegim 2 gun once diyetisyene gittim .aslinda listemiz benziyo ama farklılıklar var. Kuru erikten hic bahsetmedi evde de var aslında organik hemde. Yeşermemi bende sabahları ki ac karnına mı yoyorsunuz acaba bide süt te azalma oldumu şimdiden tesekkurler
İlk yaptığım diyette sütte azalma oldu.Bu yüzden ikinci listeyi verdi doktor.ALternatifleri çoğaltınca et yerine sebze yada yumurtalı yiyecekler gb o zaman süt azalmıyor. Erik varsa evde yiyin bence . Ben listeye dört dörtlük uymuyorum ama diyeti bozacak şekilde hamurla da beslenmiyorum. Siz kendinize göre ayarlayın kendinizi. sabhları aç karnına dediğiniz ılık suya limon tarçın ve balsa evet aç karnına .
Bir deneyin sonra kendi kendine şekilleniyor hayatınız .
Eki Görüntüle 923326
Bende dıyetısyene gıttım bebegım7 aylık ama benım dıyetım sızınkıne gore cıdden az sızınkı daha doyurucu ama kızım ek gıda aldıgı ıcın sut yetme derdı yok tabı sutun kalıtesı önemli
slm ben pzt listenizi uygulamaya başladım sanki göbeğimde düzleşme var gibi.bebeğim 3.5 aylık. bu arada diyete 68.5 kiloyla başladım 60 olmaya çalışyırum. boyum 1.69.önümüzdeki pzt sonucu yazarım inş. bu diyet listesini yayınladığınız için sağolun. ben de bebekten fırsat bulup diyetisyene gidemiyordum.
Evet sanki benim liste daha alternatifli ve rahat uygulanabilir gb ama sizinki ile de genel hatlarıyla aynı sayılır aslında .. Ek gıdaya geçmiş olmanız da önemli bir etken .. Ben ek gıdaya geçince zayıflama amaçlı bitki karışımları içicem ama şimdi içmek istemiyorum . Sizin kilonuz boyunuz kaç ?
Boyum 165 kılom 69 şuan. Ben dıyetıme devam edıyorum ancak benım dıyetısyenım yesıl cay dısında cok fazla bıtkı cayına yuklenme dedı . Sute gectıgı ıcın etken maddelerı bebege yanlış etkı edebılırmış. Bebegın uykusuzlugu huzursuzlugu olabılır . Sızın dıyetısyenınız bu konuda bır sey soyledımı ? Bırde sızın dıyetınız kaç kalorı ? Benımkının kac kalorı oldugunu sormayı unutmuşum
selam. Bugün diyete başlayalı tam 1 hafta oldu 1.400 vermişim. Yalnız ben 1 öğün uyamadım diyete yemeğe davetliydik.bir de kuru erik yerine kuru kayısı yedim. bunun dışında bire bir uydum. geçen hafta dizimi incittiğim için hiç spor yapamadım. bu hafta dizim biraz düzeldi inşallah bu hafta sporla daha iyi sonuç alırım
Çok iyi veriyorsunuz valla tebrik ederim .Benim de 68 i görmeme ramak kaldı .. Ben de geçen hafta spora yetişemedim biraz hantal bir hafta geçirdim .Ama bu hafta tam hız devam ..Geçmiş olsun bu arada ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?