Emziren anneler için diyet listemi veriyorum

Ben de nihayet 68 i gördüm dün .. Ben 1 aydır haftada iki kere yapıyorum bu hareketleri ve tabiki ilk başladığımda belim boynum çok ağrımıştı. AMa iki hafta içinde alışıyor vücut merak etmeyin . Siz sadece düzenli yapın ve vücudunuza acımayın :)

Teşekkürler cevap için dün koteolüm vardı 2 haftada 2 kilo vermişim gayet iyi dedi ama bana yetmiyor sizin listeden kopya çekip 1 haftada öyle denemek istiyorum burdan paylaşırsak zayıflama maceramızı daha etkili olacak bence

tebrik ederim. gayet iyi gidiyorsunuz. ben de sizin vücudunuza acımayın cümlenizden sonra düzenli egzersize başladım. bugün tartıldım ve 65.4e ulaştım çok şükür. :)

Ben de dün bu diyeti yapmaya başladım. Bebeğim 4 buçuk aylık. Listeyi değiştirmeden yaptım dün aç karna 70 dim bütün 69.5 çıktım dünden bugüne sütüm azaldı gibi o yüzden bugün listede bi kaç değişiklik yaparak devam edeceğim. Sonuçları yazmaya devam ederim. Benim gibi araştıranlara yardımcı okur belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…