• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emziren anneler için diyet listemi veriyorum

tebrik ederim çok azimlisiniz maşallah :) ben de bu hafta dünya kadar misafir ağırlamama rağmen diyeti bozmadım hiç. yalnız hala spora başlayamadım. Sadece dün spor yaptım. bu arada bahsettiğiniz egzersizde boynunuz ağrımıyor mu ?

Ben de nihayet 68 i gördüm dün .. Ben 1 aydır haftada iki kere yapıyorum bu hareketleri ve tabiki ilk başladığımda belim boynum çok ağrımıştı. AMa iki hafta içinde alışıyor vücut merak etmeyin . Siz sadece düzenli yapın ve vücudunuza acımayın :)

İlk yaptığım diyette sütte azalma oldu.Bu yüzden ikinci listeyi verdi doktor.ALternatifleri çoğaltınca et yerine sebze yada yumurtalı yiyecekler gb o zaman süt azalmıyor. Erik varsa evde yiyin bence . Ben listeye dört dörtlük uymuyorum ama diyeti bozacak şekilde hamurla da beslenmiyorum. Siz kendinize göre ayarlayın kendinizi. sabhları aç karnına dediğiniz ılık suya limon tarçın ve balsa evet aç karnına .

Bir deneyin sonra kendi kendine şekilleniyor hayatınız .

Teşekkürler cevap için dün koteolüm vardı 2 haftada 2 kilo vermişim gayet iyi dedi ama bana yetmiyor sizin listeden kopya çekip 1 haftada öyle denemek istiyorum burdan paylaşırsak zayıflama maceramızı daha etkili olacak bence

Ben de nihayet 68 i gördüm dün .. Ben 1 aydır haftada iki kere yapıyorum bu hareketleri ve tabiki ilk başladığımda belim boynum çok ağrımıştı. AMa iki hafta içinde alışıyor vücut merak etmeyin . Siz sadece düzenli yapın ve vücudunuza acımayın :)

tebrik ederim. gayet iyi gidiyorsunuz. ben de sizin vücudunuza acımayın cümlenizden sonra düzenli egzersize başladım. bugün tartıldım ve 65.4e ulaştım çok şükür. :)

Ben de dün bu diyeti yapmaya başladım. Bebeğim 4 buçuk aylık. Listeyi değiştirmeden yaptım dün aç karna 70 dim bütün 69.5 çıktım dünden bugüne sütüm azaldı gibi o yüzden bugün listede bi kaç değişiklik yaparak devam edeceğim. Sonuçları yazmaya devam ederim. Benim gibi araştıranlara yardımcı okur belki.

Back
X