Zaten diyetisyenler sık sık az az yiyin diyolar canım bnde çok yerim nomaldeAyy masallah darisi bana ,cok acikiyorum ya ..su anda yemek yememek icin direniyorum . sabah menemen ve kasar peynir yedim . yarim ekmekle ikindi tekrar yemek yedim . bir tabak pilav ve bir kase kuru fasulye sonrasinda atistirmalk yediiim yarin baslicam insallah bende . ama bende soyle bi sorun var ac kalinca mide agrisi yasiyorum sık sık az az mi yesem ya bilemdm ki
Bnde korse takmadım göbek duruyo maalesefCanim dogum sonrasi korsesi almadin mi o acitma yapmadi bende kademeli biseydi
Aldım aldimds katlanıyor korse o katlanan yerler ağrı yapıyorCanim dogum sonrasi korsesi almadin mi o acitma yapmadi bende kademeli biseydi
Ya ek gıda da veriyorum bebeğime en azından kahvaltı yapıyor akşama da zaten yemiş olduğum için süt oluyor şükürBebeğin küçük canım onun için iyi beslenmen gerekiyor çok az olmuş
Ben taktim aslinda 3 ay kadar kirkim cikinca ama ben adet olmuyorm duzgun malesef 6 ay hic olmadm simdi de iki aya bir oluyorum . annemlerde oyleymis ,hep gobwk kaliyo o yuzden ama ben baya taktim insallah gidecek inaniyorumBnde korse takmadım göbek duruyo maalesef
Ne zaman basladin canim . bende tarti yok ama 67 olduguma eminim yeni tartilmistm . bende tarti alayim en kisa zamandaKızlar dayanamayıp tartildim 79 a dusmusum
!bir haftada iyi vermissin masallah .Gecen hafta perşembe bu konu açılımında başladım canım şimdi de öğle yemeği yedim Bi tabak makarna sadece akşamda yesil fasulye var küçük Bi kasede ondan yerim ekmeksiz pilavsiz yeter ondan sonrada suya çaya paso devam
Ayni durumdayiz canim benimde cocuklar pek uyumuyo sabah erken basliyoruz hayata . ev isi yapiyorum bende insallh uyumadan da leslie yaparım birazSpor yapamasam da kendimi temizliğe veriyorum hem çocuklar hem temizlik bide kayin validemlerle altli üstlü oturuyoruz akşam çıkıp bide orada dolanıyorum pert oluyorum gecede hiç uyumuyorum sabah 6 da yatıyorum benim çocuklar hiç uyumuyo
Çok gördüm baya olumlu sonuç alan var ama denemek nasip olmadı hiç kaydetmiştim biryerlere amaKızlar sütlü ywsil cay denediniz mi şuan revaçta o geziyo
Tam tarifi nasıl yapalım bizde3 gün yapılıyor muş birlikte deneyelim yapacaksanız bende denemedim dha