Emziren anneler gelin beraber kilo verelim 😊

Zaten diyetisyenler sık sık az az yiyin diyolar canım bnde çok yerim nomalde

Bnde korse takmadım göbek duruyo maalesef
Ben taktim aslinda 3 ay kadar kirkim cikinca ama ben adet olmuyorm duzgun malesef 6 ay hic olmadm simdi de iki aya bir oluyorum . annemlerde oyleymis ,hep gobwk kaliyo o yuzden ama ben baya taktim insallah gidecek inaniyorum

Ben ogle yemehimi yedim kizlar kahvalti erken yaptm . kuru fasulye pilav vardi dunden onu yedim porsiyon kucultme ile . insallah yemek bugunluk bitti benimnicin aksam 8 olmadan bi kase yogurtla ara ogun yapip su ile devam edcem diye dusunuyorum

Normalde de ben gun icinde normal yiyip aksam 8 den sonra bisey yemeyerek kilo veriyordum ama bu sefer takili kaldim umarim ise yarar

Gecen hafta perşembe bu konu açılımında başladım canım şimdi de öğle yemeği yedim Bi tabak makarna sadece akşamda yesil fasulye var küçük Bi kasede ondan yerim ekmeksiz pilavsiz yeter ondan sonrada suya çaya paso devam

Spor yapamasam da kendimi temizliğe veriyorum hem çocuklar hem temizlik bide kayin validemlerle altli üstlü oturuyoruz akşam çıkıp bide orada dolanıyorum pert oluyorum gecede hiç uyumuyorum sabah 6 da yatıyorum benim çocuklar hiç uyumuyo

!bir haftada iyi vermissin masallah .

Ayni durumdayiz canim benimde cocuklar pek uyumuyo sabah erken basliyoruz hayata . ev isi yapiyorum bende insallh uyumadan da leslie yaparım biraz

Sabah kahvaltıda 3 dilim salam iki kıvırcık 7 zeytin bir buçuk haşlanmış yumurta bir dilim peynir bir adet biber bir dilim ekmek yedim akşam 4 kaşık pilav 4 kaşık sulu yemek 3 litre su içtim şimdiye kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…