Emziren anneler gelin beraber kilo verelim 😊

Merhaba bende katilmak istiyorum . sezeryan gobegi kaldi malesef 65,67 kilo arasi gidip geliyorum . ama gobegim baya var herkes hamile misin diyo ben diyet menusu yapamiyorum malesef ,sartlar gerwgi ama porsiyon kucultme veya herhangi bi diyet yontemi olan varsa katilmak isterim . gobege cozum bulan varsa 55-58 arasi olmak istiyorum

Hoşgeldin canım aramıza inşallah beraber gider kilolarımız

Sabah bir dilim ekmek 5 zeytin bir dilim peynir üç adet salam 1 haşlanmış yumurta iki kıvırcık bir adet biber ve yanında yarım litre su akşam sadece semizotu salatası yedim gün içinde başka bişey yemedim iki buçuk litrede su içtim sabah yarım saat Leslie yaptım

Ayy masallah darisi bana ,cok acikiyorum ya .. su anda yemek yememek icin direniyorum . sabah menemen ve kasar peynir yedim . yarim ekmekle ikindi tekrar yemek yedim . bir tabak pilav ve bir kase kuru fasulye sonrasinda atistirmalk yediiim yarin baslicam insallah bende . ama bende soyle bi sorun var ac kalinca mide agrisi yasiyorum sık sık az az mi yesem ya bilemdm ki

Su bende iciyorum cok fazla ,ama gobek asla gitmiyo . kilo gitsede

Bugün yeme düzenim yok tu canlar gündüz 3 gibi tost yedim aksamda mercimek çorbası içtim sadece bu kadar 2 litre su içtim spor yapamadım ama annemler kaza yapmıştı onların yanındaydım gelen giden derken saat 8 den bu saate kadar hiç oturmadim

Çok geçmiş olsun

Gecmos olsun

Göbeği sarsak mi acaba strecle bazılarında çok işe yaramış
Sadce strecle mi yazin yanma olmaz mi acaba cunku ben hatay dayim cok sicak . dogum sonrasi korsesi cok iyi oluyo ama ben odunc almistim verdim malesef. insallah bugun yememe de dikkat edocem bakalim gobekte toparlanma olacak mi bu sekilde

Kahvaltimi ettim arkadaslar
Kahvaltidan yarim saat once buyuk bardak su ictim ilik .
4 zeytin ,zeytin buyuklugunde iki lokma kasar .
Bir haslanmis yumurta , bi kac lokma haslanmis patates.
Uc lokma ekmek ustune cikolata surup yedim
Sekersiz bir bardak cay .
normalde bunun uc kati rahat yerdim anca bu kadar azaltabildim ,umarim devam ederim yemeyi cok seviyorum

Sadce strecle mi yazin yanma olmaz mi acaba cunku ben hatay dayim cok sicak . dogum sonrasi korsesi cok iyi oluyo ama ben odunc almistim verdim malesef. insallah bugun yememe de dikkat edocem bakalim gobekte toparlanma olacak mi bu sekilde
İste terlettigi için zayıflatıyormus ama korse gibi baya sıkmak lazım ya ben korse aldım ama korse katlanıyor belimde katlanan yerler inanılmaz bel ağrısı yapıyor duramıyorum

Yemeyi bende çok severim mesela kendime yarım paket makarna haşlayıp yarısını yoğurtlu yarısinu salçalı yapıp yediğimi biliyorum gece saat 2 de ama artık aynaya baksm gelmiyor kendimdem iğreniyorum kendimle barışmam lazım kendim için savaşmam lazim bunuda burda başaracağıma inanıyorum bu arada ben aralıklı oruç yapicam 12-6

Cok saolun kızlar Allah razı olsun bende korse aldım kullanamadım ama l love you nün dediği gibi çok can yakıyor

Haha ayni ben ya ama bu aralar belki sicaklardan az yerim diye dusunuyorum . insallah basaricaz bende aksam leslie yaparim insallh cocuklari uyutunca gunnicerisinde cok yoruluyorm cocuklar hic bisey yaptirmiyo surekli aglama pesindeler

Bebeğin küçük canım onun için iyi beslenmen gerekiyor çok az olmuş

Çok geçmiş olsun gülüm inşallah iyilerdir bi sıkıntı yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…