• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emziren anneler covid aşısı

Ynianne

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2020
113
119
53
Merhaba hanımlar... 4 aylık bir bebeğim var ve doğum anında bebeğim pnömotoraks geçirdi ama suan gayet iyi anne kafası işte evhamlıyım ... artık bu covid beni çileden çıkartacak düşünmekten, aranızda emzirirken covid aşısı olan var mı varsa hangi aşı tercihiniz oldu paylaşabilir misiniz çok endişeliyim (oğlumun geçirdiği rahatsızlıktan dolayı endişeliyim)

Merhaba hanımlar... 4 aylık bir bebeğim var ve doğum anında bebeğim pnömotoraks geçirdi ama suan gayet iyi anne kafası işte evhamlıyım ... artık bu covid beni çileden çıkartacak düşünmekten, aranızda emzirirken covid aşısı olan var mı varsa hangi aşı tercihiniz oldu paylaşabilir misiniz çok endişeliyim (oğlumun geçirdiği rahatsızlıktan dolayı endişeliyim)
Gecms olsun bn biontech oldum. 40i da cikmamsti..cocuk doktornz ne dyor?

Teşekkür ederim .. Tamamiyle bana bırakıyorlar net bir açıklama yok.. Siz emziriyor musunuz bi yan etkisi oldu mu
Benm sutum az ama evt emzryorm. Ilk dozda hiçbirşey hissetmedim. Ikincsnde 3 kere ateşlendm. Hemen parol aldm gecti. Emzirme anlmnda olmdi..o atesi hatrlayinca ya gerckten covid olsaydm nasl atlatrdm diye dusndm acikcasi iyi ki olmsm dedim. Ben cok doktra sordum olunmasi iyi olur dediler hep. Ama cocgnzn gecrdgi rahatszlkla bi ilgsi olur mu onu blmyorm.

Back