Emzik kullanımı

zkhnN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2021
67
60
38
27
Merhaba bebegım 17 aylık ama 0-6 ay emzik kullanıyor philips aventin ondan başka tutmadı çok degıstırmaye çalıştım 6-18 olarak ama ağzına büyük geldıgınden mı bılmıyorum ama ememıyor hemen çıkartıyor 0-6 ay kullanmasında bı problem olur mu acaba yardımcı olursanız sevınırım

Hayır ama doktorlar 1 yaşından sonra önermiyor ağız ve diş yapısını bozuyor kuzenim oğlu 27 aylık diş yapısı bozulmuş doktor kesinlikle bırakmalı diyor

benim.oglum.uc yasina kadar kucuk emzik kullandi hicbisey olmaz nolucak kucuk daha iyi

Hayır ama doktorlar 1 yaşından sonra önermiyor ağız ve diş yapısını bozuyor kuzenim oğlu 27 aylık diş yapısı bozulmuş doktor kesinlikle bırakmalı diyor
Çok uzun süre emzik kullanımı onerılmıyor zaten onu bılıyorum ama çevremde bu sekıl hıc karşılaşmadım

Çok uzun süre emzik kullanımı onerılmıyor zaten onu bılıyorum ama çevremde bu sekıl hıc karşılaşmadım
Oğlum canım 12 aylık olana kadar kullandı hep 0 6 ötekiler büyük gelir afedersiniz midesi kalkardı

Emzikler arasında o kadar az boyut farkı var ki, özellikle 0-6 ay kullandı diye bir şey olacağını sanmam. Oğlum da 18 aylık olana kadar 0-6 kullandı. Sonra 6-18'e geçti, 2 buçuk yaşında hala da onu kullanıyor. Uykuya dalarken ve hastalandığında kullanıyor. Gün içinde kullanmadığından dişine etki etmez diye düşünüyorum. 3 ay önce diş kontrolüne de gitti, doktor dişleri bozulmuş da demedi.

İçim rahatladı çok tesekkkür ederım

Diş yapısında bi bozukluk oldumu peki bende hep küçük kullanmayın dediler dıye sormak istedim
Kuzenimin ve benim diş yapımız bozulmuştu emzikten. Ortodonti tedavi gördük daha sonra. Kimisinde bozulmuyor ama bozulan da çok var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…