Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır ama doktorlar 1 yaşından sonra önermiyor ağız ve diş yapısını bozuyor kuzenim oğlu 27 aylık diş yapısı bozulmuş doktor kesinlikle bırakmalı diyorMerhaba bebegım 17 aylık ama 0-6 ay emzik kullanıyor philips aventin ondan başka tutmadı çok degıstırmaye çalıştım 6-18 olarak ama ağzına büyük geldıgınden mı bılmıyorum ama ememıyor hemen çıkartıyor 0-6 ay kullanmasında bı problem olur mu acaba yardımcı olursanız sevınırım
benim.oglum.uc yasina kadar kucuk emzik kullandi hicbisey olmaz nolucak kucuk daha iyiMerhaba bebegım 17 aylık ama 0-6 ay emzik kullanıyor philips aventin ondan başka tutmadı çok degıstırmaye çalıştım 6-18 olarak ama ağzına büyük geldıgınden mı bılmıyorum ama ememıyor hemen çıkartıyor 0-6 ay kullanmasında bı problem olur mu acaba yardımcı olursanız sevınırım
Diş yapısında bi bozukluk oldumu peki bende hep küçük kullanmayın dediler dıye sormak istedimbenim.oglum.uc yasina kadar kucuk emzik kullandi hicbisey olmaz nolucak kucuk daha iyi
Çok uzun süre emzik kullanımı onerılmıyor zaten onu bılıyorum ama çevremde bu sekıl hıc karşılaşmadımHayır ama doktorlar 1 yaşından sonra önermiyor ağız ve diş yapısını bozuyor kuzenim oğlu 27 aylık diş yapısı bozulmuş doktor kesinlikle bırakmalı diyor
Oğlum canım 12 aylık olana kadar kullandı hep 0 6 ötekiler büyük gelir afedersiniz midesi kalkardıÇok uzun süre emzik kullanımı onerılmıyor zaten onu bılıyorum ama çevremde bu sekıl hıc karşılaşmadım
Sonra emziği bıraktı mı pekiOğlum canım 12 aylık olana kadar kullandı hep 0 6 ötekiler büyük gelir afedersiniz midesi kalkardı
Bıraktık canım yaşına 3 gün vardı bıraktıSonra emziği bıraktı mı peki
Anladım çok teşekkür ederim canımBıraktık canım yaşına 3 gün vardı bıraktı
yok suan 6 yasinda inci gibi disleri var. nuye ters bakiyonDiş yapısında bi bozukluk oldumu peki bende hep küçük kullanmayın dediler dıye sormak istedim
Maşallah o zamanyok suan 6 yasinda inci gibi disleri var. nuye ters bakiyon
İçim rahatladı çok tesekkkür ederımEmzikler arasında o kadar az boyut farkı var ki, özellikle 0-6 ay kullandı diye bir şey olacağını sanmam. Oğlum da 18 aylık olana kadar 0-6 kullandı. Sonra 6-18'e geçti, 2 buçuk yaşında hala da onu kullanıyor. Uykuya dalarken ve hastalandığında kullanıyor. Gün içinde kullanmadığından dişine etki etmez diye düşünüyorum. 3 ay önce diş kontrolüne de gitti, doktor dişleri bozulmuş da demedi.
Maşallah o zaman
Kuzenimin ve benim diş yapımız bozulmuştu emzikten. Ortodonti tedavi gördük daha sonra. Kimisinde bozulmuyor ama bozulan da çok var.Diş yapısında bi bozukluk oldumu peki bende hep küçük kullanmayın dediler dıye sormak istedim