Emzik derdi

Malesef oglum beni hic emmedi o yuzden emzik verilmesine ses cikarmadim.

Malesef oglum beni hic emmedi o yuzden emzik verilmesine ses cikarmadim.

Eğer emmediyse zaten en iyisi emzikle kaslarini geliştirmesi. Emme reflexi ile doğdukları icin erkenden bıraktırmak iyi değil.
En önemlisi kullandığınız emzik ama. O konuda doktorunuz hakli olabilir. Çoğu kişi cocuk büyüdükçe emziğide büyütüyor... aslinda bir annenin meme ucu hemen hemen ayni boyda kalıyor

o konuda yanlis yaptim o zaman aventin 6 18 ay arasi olanini kullaniyorum.sekli de damla.damakli emzigi cok sevmemisti

o konuda yanlis yaptim o zaman aventin 6 18 ay arasi olanini kullaniyorum.sekli de damla.damakli emzigi cok sevmemisti

Benim bildigime göre damaklilar zaten sağlıklı değil. Meme ucuna nekadar benzerse, form ve büyüklük, daha iyi.
Eczanelerde uclari meme ucuna benzeyen emziklerden alabilirsiniz

masallah ne tatlidir simdi :)Emiyorsa cok gerekli degil bence.ben cok cabaladim emsin diye asla almadi sagarak verdim cok zorlandim 6 ay.
Hemde nasıl tatlı :) çok zor ben sadece ilk hafta zorlandım sonra zaten hiç yakamdan düşmedi ama stresten sütüm kesildi hiç yok denecek kadar az geliyor o da kızımı oyalamaya mutlu etmeye yetiyor :)

ben ilkokula kadar emdim, car car cok konusurmusum. ki elimdede koklamak icin yedek vardi... tel takdirdim ama emzikle alakasi yoktu

ben veriyorum emzik onu rahatlatıyor çünkü bariz şekilde stresi azalıyor çocuğun. 1.5 2 yaşına kdar vermeyi düşnüüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…