Bir arkadasm sizin dediginiz sekilde biraktirmis cocuk icine kapandi dedi.Ucundan minik minik kesin hergün,emmeyecektir. Biz öyle bıraktırdık.
Emzik için 2 yaşa kadar yolu var diyorlar. Bilmiyorum doğru mu ama benim kızım 17 aylık hala emzik emiyor.Sizce biraktirmak icin daha kucuk mu 18 ayi bekleyeyimmi
Tesekkur ederim yanlis bi sey yapmaktan korkuyorum.aslinda gunu icinde emmese sorun etmeyecem gece emsin ama surekli agzinda istemesine canim sıkılıyor konusmasini engeller diye.Bence biraz daha bekleyebilirsiniz
Gun icinde de mi emiyor.bizim doktorumuz agzinda gorunce cekmisti gun icinde verme konusmasini engeller dediEmzik için 2 yaşa kadar yolu var diyorlar. Bilmiyorum doğru mu ama benim kızım 17 aylık hala emzik emiyor.
Sizce biraktirmak icin daha kucuk mu 18 ayi bekleyeyimmi
Beni anlayana kadar bekleyeyim o zamn aa bu pis olmus ya da bunu kucuk bebege verelim sen abi oldun diyerek biraktiririmBence erken 3 yaşa kadar okey veriyor bazı uzmanlar. Bir de emziği bırakmak çocuklar için sevdiğin güvendiğin birini kaybetmek gibi bir yas sürecine sebep oluyormuş. Madem o kadar favori birşey çocuklar için bırakın tadını çıkartsın büyüyünce zaten ememeyecek.
Bizde hiç öyle bi durum olmadı gayet dışadönük bir çocuk :) aklına ara sıra geldi tabi meme meme diye mırıldandı,memenin ucunun olmadığını o yüzden ememediğini anlattık.Bir arkadasm sizin dediginiz sekilde biraktirmis cocuk icine kapandi dedi.
Abo hayattan soğudumEmzigin icine enjektorle salca sikn
Merhaba arkadaslar belki buyuk bir dert degil ama yine de danismak istedim. 13 aylik bir oglum var emziksiz gezmek istemiyor bu da konusmasini etkileyecek diye dusunuyorum gun icinde dikkatini dagitip agzindan aliyorum her zaman uyudugu pelus bir kurbagasi var onu gorunce memme memme diye emzigini aramaya basliyor.ozellikle gun icinde nasil vazgecirebilirim.
Merhaba arkadaslar belki buyuk bir dert degil ama yine de danismak istedim. 13 aylik bir oglum var emziksiz gezmek istemiyor bu da konusmasini etkileyecek diye dusunuyorum gun icinde dikkatini dagitip agzindan aliyorum her zaman uyudugu pelus bir kurbagasi var onu gorunce memme memme diye emzigini aramaya basliyor.ozellikle gun icinde nasil vazgecirebilirim.
Ben de birz buyuyunce bu sekilde konusturarak biraktirmayi dusunuyorum.sadece bu kadar duskun olmasi bi sorun teskil edermi ne yapmam gerekiyor diye sormak istemistimBenim oğlum çok severdi. 23 aylığa kadar emdi. Hiç ağzından düşürmezdi ama emin olun inanmaya çağımız kadar düzgün konuşuyor. Şuan 26 aylık. Bırakması da şöyle oldu : bir gün havuza düşürdü. Pis oldu artık onu ememezsin dedim.bir daha da almadım emzik. 3 ay oldu hala unutmadı, emziğim suya düştü almadık diyor ama alın emeyim hiç demedi. Hiç ağlamadı. Kardeşine emzik aldık onun emmesine izin vermiyor kendi de emmiyor alıp saklıyor :)
Ben de yanlis bise yapmaktan korktugum icin sormak istedim zaten tesekkur ederim cevap verdiginiz icinHa emzik ha meme. Her zaman emdiği şeyin birden kaybolduğunu, bozulduğunu, farklı bir hale geldiğini görmesi kesinlikle sorun olur. Çocuğa böyle tramvalar yaşatmadan halledin. Biraz erken bırakmak için yinede. Doktor daha iyi bilir tabi. En azından 18 ay civarı olsun.