Erkek İnfertilitesi EMRE BAKIRCIOĞLU hastaları toplanalım :)

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba hanimlar. Ben siteye yeni üye oldum. Eşim Emre Bakırcıoğlu'ndan randevu aldı. Muayene ücreti dışında ne gibi harcamalar yaptınız bilgi verirseniz cok sevinirim.
Genetik testler istedi tekrar semen testi bir de belki hormonlarınıza bakabilir .bunların hepsini özelde yaptırdığımız için ekstra para :( bu arada azosperm sebebiniz neydi ?

Genetik testler istedi tekrar semen testi bir de belki hormonlarınıza bakabilir .bunların hepsini özelde yaptırdığımız için ekstra para :KK43: bu arada azosperm sebebiniz neydi ?

Sebebini bilmiyoruz su an dna analizi normal cikmisti hormonlor da normal. Ege universitesine gitmistik esimin azosperm oldugunu yumurta toplamadan bir gün önce farkettiler canli 1-2 sperm var dendi ve herhangibir operasyon yapmadilar eşime. Sonuc negatif tabi. Mahsuru yoksa yaptiginiz harcamalarin miktarini yazabilir misin?

Sebebini bilmiyoruz su an dna analizi normal cikmisti hormonlor da normal. Ege universitesine gitmistik esimin azosperm oldugunu yumurta toplamadan bir gün önce farkettiler canli 1-2 sperm var dendi ve herhangibir operasyon yapmadilar eşime. Sonuc negatif tabi. Mahsuru yoksa yaptiginiz harcamalarin miktarini yazabilir misin?
Biz de daha yeni başladık . Eski arkadaşlar bu konuda sizi daha iyi bilgilendireceklerdir

Testleri yaptırdık ama biz kimisini özelde kimisini devlette yaptırdık bu sizin yaptıracağınız yere göre değişir .

Tesekkurler. Bilgisi olanlar umarim yazar. Ayrica TESE yaptiranlar da neler yasadi doktordan memnun kaldilar mi maliyeti nedir merak ediyorum

Tesekkurler. Bilgisi olanlar umarim yazar. Ayrica TESE yaptiranlar da neler yasadi doktordan memnun kaldilar mi maliyeti nedir merak ediyorum
merhaba microtesenin fiyatı 5000 tl civarı ... onun dışında her ay istenen tahliller 300 tl civarı ,ilaçlar da o fiyatlarda...sizin normal yolla çıkış varsa teseye ihtiyacınız yok ki. çÇok saçma tüp bebek deneyeceksiniz yumurtaların toplanacak ve sorunun erkekte olduğunu yeni mi farkediyorlar sen boşuna mı iğneler oldun tüp bebek için birde boşuna masraf. eşine hiç bakmadılarmı öncesinde?

Merhaba bizde baska ilden emre beye gelip muayene olduk. Evet iyi bi doktor ama cabuk sinirleniyor. Bazi sorularima sinirlenip ters cevap verdi acikcasi kafamdaki soru isaretlerini tam gideremedi. Sadece emin ellerdesiniz guvenin dedi. Esim varikosel ameliyati oldu. Simdi beklemedeyiz. Bu arada genetik testlerin de sonuclarini bekliyoruz. Siz ne yaptiniz. Insallah tese de sperm bulunmustur. Guzel haberler verirsiniz bu arada esinizin azosperm sebebi neydi?
ya biz de 4 aydır emredeyiz aynı şekilde benim sorularıma da uyuzca cevap veriyo girer girmez olmaması olmasından daha hayırlıdır dedi başladım ağlamaya. eşim tam tersi işinin ehli bu adam başkasına gitmem diyo. ne biliyim şunu yesin mi bunu yapalım mı diye soruyorum olmayan sperme gıda falan etki etmez diyo

Hitap sekli kötü dalgaya alır gibi konuştu bizimlede sinirlerimi bozdu daha önce Kaan beye gittiğimizi söyledik iyice bozuldu zaten ilk ona gidin olmazsa bana gelin dedi Kaan hocayıda yerden yere vurdu ben her ne olursa olsun meslektaşına bu şekilde konuşmasını hoş bulmadım
diğer bütün doktorlarla dalga geçiyo ya bırakın allah aşkına şeklinde , kaan mesela nebido iğnesini tedavi amaçlı veriyor, emre ise nebido olduk diye 4 aydır tedavi yapmıyo vücuda dışardan testesteron verdiniz olan spermleri de öldürdünüz belki diye . Biz de 2. doktor olarak emre beye gitmiştik de.. hiçbir tedavi yapmıyo eşime sadece her ay tahlil istiyo değerlere bakıyo , eşim de diyoki para göz bi adam olsa çokdan ameliyata almıştı o da farklı bi gözle bakıyo

biz de farkli ilden geliyoruz, cok arastirdim ve Bahceci Fulya ve Emre Bakircioglu arasinda kaldim. Sonunda karar veremedim ikisinden de randevu aldim. Bahceci Fulya'da Tansel Kaplancan'la gorusucez. On gorusme ucretsizmis. Ama Emre Bey'de muayene olucak esim. Artik hangisi aklimiza yatarsa onunla devam etmeyi dusunuyoruz. Insallah sperm bulunur da tup bebek asamasina geceriz. Micro tese olup da sperm bulunamayanlari okudukca uzuluyorum gercekten. Allah emeklerimizi bosa cikarmasin.
merhaba kimde karar kıldınız ve deneyimlerinizi paylaşır mısınız

e
merhaba arkadaşım malesef bulunamadı.bize ameliyat öncesinde inmemiş testisler de tese amelıyatında sperm bulma daha fazla olduğunu söylemişti.dediği gibide oldu.bizde bulunamadı.sebebimiz belli değil.Allah razı olsun çok ilgilendi çok sevdi bizi öyle de söylemiş yanımızdakilere.ameliyat sonrası o kadar üzgündü ki.ben çok memnun kaldım.ayrıca kaan hoca yı bizde sorduk kötülemedi meslektaşım konuşmayalım dedi.ama hemşire olduğum için tıp dilinde bişeyler konustuk.şuan kendisi dünya çapında infertilite üzerine bir seminerde.Boston'da.dönünce beni arayın yeni şeyler öğrenerek döneceğini söyledi.şimdi gelmesini bekliyoruz.
emre bey aslında ihtimal vermez bulunma oranı fazla yada az diye.. size daha fazla demiş bulamamış çok şaşırdım.. inşallah tıp gelişir

merhaba microtesenin fiyatı 5000 tl civarı ... onun dışında her ay istenen tahliller 300 tl civarı ,ilaçlar da o fiyatlarda...sizin normal yolla çıkış varsa teseye ihtiyacınız yok ki. çÇok saçma tüp bebek deneyeceksiniz yumurtaların toplanacak ve sorunun erkekte olduğunu yeni mi farkediyorlar sen boşuna mı iğneler oldun tüp bebek için birde boşuna masraf. eşine hiç bakmadılarmı öncesinde?

Her defasinda farkli bir doktor bakiyor. Dosyamiza da son anda bakilmis cok sacma bir durum yasasik yani hatirlamak bile istemiyorum

Esime de bakıldı. Opu günü de cikmazsa tese olur dendi ama tek bir kisi degil ki takibi yapan.

e

emre bey aslında ihtimal vermez bulunma oranı fazla yada az diye.. size daha fazla demiş bulamamış çok şaşırdım.. inşallah tıp gelişir
CHORİOMON iğne yapıldı haftada bir dozdu.hemen etki etti oyüzden yarım yarım yapıldık.bence bize şans vermesindeki sebep ilaca hemen yanıt vermesiydi birde hersey normaldi bizim.Genetik,testis boyu görüntü şekil küçükken operasyon yok cinsel sorun yok vesayre...olmadı sonuç hüsran tabiki.ben emre beyi çok sevdim oda bizi.çok güvendim, güveniyorumda.geçen hafta konuştuk amerikada erkek infertilite üzerine dünyaca bir sempozyum vardı ordan dönünce arayın demişti. Aradık.kök hücre üzerine 2-3 yıl sonra sonuçlanma olucak dedi,bakalım hayırlısı....birde kesinlikle şuna katılıyorum olmayan sperme gıda fayda etmez.gerçekçi olmak lazım.normal insanlarda sperm 20 milyon ve üzeri bizlerde teseyle bile bir tane ya bulunuyo ya bulunmuyo.

CHORİOMON iğne yapıldı haftada bir dozdu.hemen etki etti oyüzden yarım yarım yapıldık.bence bize şans vermesindeki sebep ilaca hemen yanıt vermesiydi birde hersey normaldi bizim.Genetik,testis boyu görüntü şekil küçükken operasyon yok cinsel sorun yok vesayre...olmadı sonuç hüsran tabiki.ben emre beyi çok sevdim oda bizi.çok güvendim, güveniyorumda.geçen hafta konuştuk amerikada erkek infertilite üzerine dünyaca bir sempozyum vardı ordan dönünce arayın demişti. Aradık.kök hücre üzerine 2-3 yıl sonra sonuçlanma olucak dedi,bakalım hayırlısı....birde kesinlikle şuna katılıyorum olmayan sperme gıda fayda etmez.gerçekçi olmak lazım.normal insanlarda sperm 20 milyon ve üzeri bizlerde teseyle bile bir tane ya bulunuyo ya bulunmuyo.
Emre bey bize de bu iğneden verdi .siz ne gibi bir faydasını gördünüz ? Biz bu hafta başlayacağız bu iğneye

ebrulinaz ebrulinaz arkadaşımızdan haber alan var mı tese olcaktı eşi

Herkese merhaba, (Bilgilendirmek amaçlı tüm detayları yazıyorum)
Küçük bir şehirde yaşıyoruz. 2016 Mayıs ayında evlendik ve 2016 Kasım ayında bu hastalıkla tanıştık. Şubat 2017 itibari ile buradaki bir ürolog ile Emodex ve Pentox ilaçları yanına her türlü doğal besin, nohut kürü, keçiboynuzu kürü, çakşır otu kullandık. (Eşim sigarayı azalttı ama bırakamadı). Bu süreçte mikrotese öncesi istenen tüm testleri yaptırdık. (Fish Testi, Kromozom Testi, Semen analizi (farklı zamanlarda), Hormon testleri). Buradaki doktorumuz ameliyat dediğinde biraz bekledik. Bu süreçte Emre Bakırcıoğlu, Kaan Aydos, Tansel Kaplancan, Ahmet Hakan Haliloğlu hepsi ile telefon mail aracılığı ile iletişimdeydik ve ortak görüş MikroTese amlieyatı oldu. Bayramdı tatildi derken ameliyatımızı Emre Bey'de yapmaya karar verdik. Tüm tahlilerimiz sonuçlarımız ile Emre Beyle ilk yüzyüze görüşmemizin ardından aynı gün içerisinde ameliyat hazırlık için gereken tahlilleri verdik. İki gün sonra Acıbadem Fulya Hastanesinde ameliyatımızı olduk maalesef eşimden sperm çıkmadı. Hayatımın en kötü günü ve en kötü anı diyebilirim. Bir taraftan eşim narkozun etkisinde ona iyi görünmeye çalışarak henüz haber gelmedi diye sürekli geçiştirdim.Emre bey, biraz daha bekleyeceğiz alınan parçaları yıkama için laboratuvara gönderdik belki bulunabilir dedi. Maalesef 2 buçuk saat sonra heber geldi ve yine sonuç olumsuz. Bu süreçte ben buradaki bir tüp bebek merkezinde hazırlandım ve ameliyatı tam çatlatma gününde olduk. Tabi benim tüm hazırlıklarım boşa gitti. (Sperm bulma ihtimalimizin düşük olduğunu düşünerek ben de hazırlandım) Durumumuz özetle bu şekilde. Bu sürece girecek olanlara birkaç tavsiyem var;
>> İstenen testeri devletin üniversite hastanelerinde yaptırabiliyorsunuz, mesela eşime genetik test için 600 Tl vermiştik. Ben üniversite hastanesinde aynı testi ücretsiz yaptırdım ve aynı süre içerisinde geldi.
>> Ameliyat ücreti 4 Bin TL (1850 Hastane Geri kalanı Emre Beye) Ayrıca muayene ücreti 350 TL
>> Tüp Bebek için gerekli ilaçları almak sağlık güvenceniz var ise 1800 TL civarı. Yok ise 3000 TL. Fakat üniversite hastanesinden Azospermi ye bağlı ilaç muaf raporu alırsanız iğnelerin fiyatı 350 - 400 Tl civarına denk geliyor.
>> Tüp Bebek merkezinin sizi hazırlamak için aldığı ücret 750 - 1000 tl civarı.
>> Patoloji testi (alınan parçalar için) 500 TL
Bugüne kadarki toplam masrafımız Ortalama 6 bin tl gibi. (Tabi içerisine İstanbul masrafları eklemedim)

Yani demek istediğim bu sürece maddi manevi iyi hazırlanmanız lazım. Sanırım şu anki ruh halimle alakalı ama çocuk işini kapadım. Allah bu süreçte olan herkesin yardımcısı olsun. Bizi bizden başkası maalesef anlayamaz. Umarım bilgiler işinize yarar.

Bu arada eklemeyi unutmuşum; Emre Bey bence elinden geleni yaptı. Sonrasında da sağolsun hem ruh sağlımızla hem de ameliyat yarasıyla ilgilendi, ameliyattan sonraki günlerde telefonla durumumuzu sordu.

Bu arada eklemeyi unutmuşum; Emre Bey bence elinden geleni yaptı. Sonrasında da sağolsun hem ruh sağlımızla hem de ameliyat yarasıyla ilgilendi, ameliyattan sonraki günlerde telefonla durumumuzu sordu.
Biraz olsun kendine gelebildin mi. Canım sizin tedavinin başında fsh testesteron kaç tı. Nasıl bir tedavi oldunuz ki. Emre bey tedavi olmadan direk tese demez çünkü onu merak ettim

Back
X