- 14 Kasım 2001
- 21.390
- En iyi cevaplar
- 2
- 69.530
- 1.623
- 101
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar sayfanın editörün dediği doğrudur. Başarısız bir ameliyat geçirdik fakat anlık üzüntü ile yanlış bir şekilde kendimi ifade ettim. Herkesten özür diliyorum.
Arkadaşlar sayfanın editörün dediği doğrudur. Başarısız bir ameliyat geçirdik fakat anlık üzüntü ile yanlış bir şekilde kendimi ifade ettim. Herkesten özür diliyorum.
emre beyden sonuc aldinizmiTese ameliyatı Acıbadem fulyada olacağı için mecbur tüp bebekte orada olucak seçme şansım yok gibi.doktoruda sanırım emre beyin kliniğindeki numan bey ve süleyman bey arasından biri olucak.hiç bir yorumda göremedim.Ankaradayım burda olsam heryeri biliyoruz.Acaba siz nereden araştırıp okuyorsunuz.ben okudukça işin içinden çıkamıyorum herkes farklı şeyler deniyor.PKO olduğum için inofolic asit ve glifor kullanıyorum haftada 3 gün balık yiyorum birde Diyet yapıyorum olabildiği kadar.Sizce beslenme konusunda neler yapabilirim ?
Geçen yıl nisan da olduk. Ama malesef işe yaramadı. Eşimin testisinde ameliyat öncesi sancı yokken sonraları ani agrıları olmaya başladı. Bulunduğumuz ilde dr a gittiğinde varikosel tekrarlamış dediler çok üzüldüm.
bizde dr emre bakırcıoğlu'na yeni başladık ama içim rahat değil acaba iyi bir dr mu genetik testi istedi sonucuna göre bakıp diycek RABBIM nasip etsin inşallahmerhaba arkadaşlar.Emre Bakırcıoğluna giden gidecek olan varmı.Eşim azosperm biz 4 şubatta başladık.Nisanda tese ameliyatı olabiliriz.yorumlarınızı bekliyorumm![]()
Emre beye güvenebilirsiniz sayesinde yüzümüz güldübizde dr emre bakırcıoğlu'na yeni başladık ama içim rahat değil acaba iyi bir dr mu genetik testi istedi sonucuna göre bakıp diycek RABBIM nasip etsin inşallah
Yeni evlendim eşimin sperm sayısının sıfır oldugunu öğrendim azosperm diye tanı koydular doktor arayışı içersindeyim bir arkadaşım bu formu önerdi bilgi alabilir miyim yardımcı olursanız çok sevinirim kime gitmem gerekli bununla ilgili
Canım merhaba Emre Bakırcıoğlu muayene ücreti ne kadar bilgi verir misin? Çok pahalı mı ?iyi bir ürolog bulamam lazım damerhaba arkadaşlar.Emre Bakırcıoğluna giden gidecek olan varmı.Eşim azosperm biz 4 şubatta başladık.Nisanda tese ameliyatı olabiliriz.yorumlarınızı bekliyorumm![]()
Emre beyin muayene ücreti 400 tl idi biz gittiğimizde internetten telefonla net bilgileri alabilirsiniz.Canım merhaba Emre Bakırcıoğlu muayene ücreti ne kadar bilgi verir misin? Çok pahalı mı ?iyi bir ürolog bulamam lazım da
sebepsizdi, amelyat oldu eşim sperm bulundu çok şükür. Şuanda hamileyim Hamdolsun.canim merhaba sizin neye bagligdi azosperminiz.su an ne asamadasiniz
Mrblar bizde emre bakirciogluna muayene olduk.esimin yumurtaliklari kasiklarindaydi. Oncelikle yumurtaliklari emre beyin onerdigi bir doktora ameliyat olarak testislere indirildi.Sonra 1 sene bekleyecegiz ve sonrasi tese yapilacagini soyledi.Bu esnada ben kaan aydosa da gittim.kaan hoca esimin fsh si ameliyattan once 34 ameliyattan sonra 24 dustu ve bunun en fazla 7 en az 4colmasi gerektigini soyledi.Ve esime chorimon 5000 i u enjeksiyonluk liyofilize toz ilaci verdi.Bunu 3 ay kullanip sonucuna gore hareket edecegimizi soyledi....merhaba arkadaşlar.Emre Bakırcıoğluna giden gidecek olan varmı.Eşim azosperm biz 4 şubatta başladık.Nisanda tese ameliyatı olabiliriz.yorumlarınızı bekliyorumm![]()
Fsh hormonunu dusurmek icin.chorimonu ne için başladılar
Merhaba emre hocadan memnun kaldınız mı varıkoselben hemşireyim kaan aydosla emre bey arasında kalmıştım iyiki emre beyi tercih ettim diyorum sizce ?