Erkek İnfertilitesi EMRE BAKIRCIOĞLU hastaları toplanalım :)

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Q Qqwwee ve J Jggtg bu 2 kullanıcı aynı kişi olup bu 2 hesaba ek olarak ; E Edaaeedaaa ve M Melekkmel isimli hesaplar ile de bahsi geçen doktoru kötülemeye devam etmektedir. 4 hesabın yaptığı yorumlara itibar etmemenizi rica ederiz.
Arkadaşlar sayfanın editörün dediği doğrudur. Başarısız bir ameliyat geçirdik fakat anlık üzüntü ile yanlış bir şekilde kendimi ifade ettim. Herkesten özür diliyorum.

Arkadaşlar sayfanın editörün dediği doğrudur. Başarısız bir ameliyat geçirdik fakat anlık üzüntü ile yanlış bir şekilde kendimi ifade ettim. Herkesten özür diliyorum.

Lütfen karalama yapmadan ama yaşadığınız olumsuzlukları yazarak paylaşım yapın. 17 senedir ilk kez bir üye bu yaptığını kabul etti ve biz yönlendirmeden gelip özür diledi. Bu sebeple size ayrıca teşekkür ederim.

Tese ameliyatı Acıbadem fulyada olacağı için mecbur tüp bebekte orada olucak seçme şansım yok gibi.doktoruda sanırım emre beyin kliniğindeki numan bey ve süleyman bey arasından biri olucak.hiç bir yorumda göremedim.Ankaradayım burda olsam heryeri biliyoruz.Acaba siz nereden araştırıp okuyorsunuz.ben okudukça işin içinden çıkamıyorum herkes farklı şeyler deniyor.PKO olduğum için inofolic asit ve glifor kullanıyorum haftada 3 gün balık yiyorum birde Diyet yapıyorum olabildiği kadar.Sizce beslenme konusunda neler yapabilirim ?
emre beyden sonuc aldinizmi

Geçen yıl nisan da olduk. Ama malesef işe yaramadı. Eşimin testisinde ameliyat öncesi sancı yokken sonraları ani agrıları olmaya başladı. Bulunduğumuz ilde dr a gittiğinde varikosel tekrarlamış dediler çok üzüldüm.

emre beydemi olmustu

merhaba arkadaşlar.Emre Bakırcıoğluna giden gidecek olan varmı.Eşim azosperm biz 4 şubatta başladık.Nisanda tese ameliyatı olabiliriz.yorumlarınızı bekliyorumm :kahve:
bizde dr emre bakırcıoğlu'na yeni başladık ama içim rahat değil acaba iyi bir dr mu genetik testi istedi sonucuna göre bakıp diycek RABBIM nasip etsin inşallah

Yeni evlendim eşimin sperm sayısının sıfır oldugunu öğrendim azosperm diye tanı koydular doktor arayışı içersindeyim bir arkadaşım bu formu önerdi bilgi alabilir miyim yardımcı olursanız çok sevinirim kime gitmem gerekli bununla ilgili

Yeni evlendim eşimin sperm sayısının sıfır oldugunu öğrendim azosperm diye tanı koydular doktor arayışı içersindeyim bir arkadaşım bu formu önerdi bilgi alabilir miyim yardımcı olursanız çok sevinirim kime gitmem gerekli bununla ilgili

merhaba arkadasim oncelikle gecmis olsun biz de bu durumu yasadik, biz Tansel bey ve Emre Bey'le gorusmustuk, esimin icine daha cok sindigi icin Emre Bey'i tercih ettik. genetik test, hormon testleri yapildi ve tikanikliga bagli azospermiden suphelendi emre bey, tese oldu esim ve sperm bulundu cok sukur. size de acil sifalar diliyorum biz emre bey'den cok memnun kaldik insallah siz de icinize sinen bir doktor bulursunuz Tansel bey'e de cok iyi diyorlar bu arada. hakkinizda hayirlisi olsun.

merhaba arkadaşlar.Emre Bakırcıoğluna giden gidecek olan varmı.Eşim azosperm biz 4 şubatta başladık.Nisanda tese ameliyatı olabiliriz.yorumlarınızı bekliyorumm :kahve:
Canım merhaba Emre Bakırcıoğlu muayene ücreti ne kadar bilgi verir misin? Çok pahalı mı ?iyi bir ürolog bulamam lazım da

merhabalar, eşim ekim ayında Emre beyde azospermi için mikrotese amelyatı oldu, amelyat başarılı geçti, sol testiste varikosel vardı ancak varikoseli amelyata gerek duymadı yani azosperminin varikoselden kaynaklı olmadığını söyledi. Amelyat olsada birşey değişmez dedi, Amelyat çok şükür bin şükür hamdolsun başarılı geçti sağ tarafta cdeğil yinede sol tarafta çokça sperm bulduğunu söyledi. Biz mutlu ayrıldık ordan, işini başarıyla yapan bir doktor. Ben tavsiye ediyorum. Eşimin 1 aydan sonra ağrısı da kalmadı, 2 saat boyunca amelyattalardı çok fazla uğraşılmasına rağmen bir ağrı olmadı çok şükür. Amelyata sağ testisten değil sol testisten başlansaydı 10 dakika süreceğini söyledi ancak nasip kısmet öyle olması gerekiyormuş, 3 denemelik 8 kaliteli embriyomuz vardı ilk tüp bebek denememiz süleyman tosun doktorumuzlla gerçekleştirdik olumsuz oldu, kalan 6 embriyo 2 tüp halinde donduruldu, ayrıca 100 tanesinin areketliliği iyi olacak şekilde 1000 e yakın sperm de donduruldu, inşaallah 2. denememizde olumlu sonuçlar alırız, Rabbim isteyen herkese nasip etsin ve amelyatlarınızın başarılı geçmesini dilerim.

Eşimin fsh değeri yüksekti. doktor bunun olumlu olduğunu söylemişti (dipnot)
Birde amelyata kadar aktardan aldığımız zencefil özünü, keçiboynuzu kürü ve nohut kürü yaptık, 3/4 ay boyunca, sperm olup olmadığını bilmiyorduk amelyata kadar ancak eğer var ise kaliteli olsunlar diye kullandık kürleri bilginiz olsun. Bence etkisi oldu. çünkü spermler kaliteliydi. Tekrar bütün herkese şifalar diliyorum umarım amelyatlarınız başarılı geçer

Mrblar bizde emre bakirciogluna muayene olduk.esimin yumurtaliklari kasiklarindaydi. Oncelikle yumurtaliklari emre beyin onerdigi bir doktora ameliyat olarak testislere indirildi.Sonra 1 sene bekleyecegiz ve sonrasi tese yapilacagini soyledi.Bu esnada ben kaan aydosa da gittim.kaan hoca esimin fsh si ameliyattan once 34 ameliyattan sonra 24 dustu ve bunun en fazla 7 en az 4colmasi gerektigini soyledi.Ve esime chorimon 5000 i u enjeksiyonluk liyofilize toz ilaci verdi.Bunu 3 ay kullanip sonucuna gore hareket edecegimizi soyledi....

Merhabalar esımde 1 grade varıkosel var ameliyat olması gerekıyor varıkosel ameliyatı olup memnun kalanlar vsr mı emre beyden yada kımı önerırsınız

Back
X