Erkek İnfertilitesi EMRE BAKIRCIOĞLU hastaları toplanalım :)

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bizde fsh normal deger araliginda, yani saglikli sperm ureten bir erkekte olmasi gerektigi duzeyde, testesteron da yuksek, ama neden hic cikis olmuyor hic anlayabilmis diilim, esim azospermi ve 1 kere diil 4 kere spermiogram verdi farkli zaman araliklarinda ama hepsinde sifir cikti. emre bey de anlamadi tansel bey de neden oldugunu. bilemiyoruz sorunun kaynagini yani. sperm uretilmemesi icin bir neden yok ama ayni zamanda hic sperm de yok. bakalim hersey gelecek cuma olacagimiz tese'de belli olacak.. tansel bey bize esimin durumunun cok degisik oldugunu soylemisti ve "sizin tese'de ya milyonlarca sperm bulunur ya da bir tane bile bulunmaz" demisti. insallah ilki olur ne diyim allah hakkimizda hayirlisini versin.
İnşallah milyonlarca bulunur. Muhtemelen tıkanıklık olduğunu düşünüyorlardır. İnşallah öyledir.

merhabalar şubat ayında gittik biz Emre Bakırcıoğlu na bizde azospermi hastasıyız ve genetik testler normal testesteron normal saşılacak derecede fsh 60 cıkıyor iğne verdi doktor biraz düşer gibi oldu düşmedi 50 lerde .Araştırmalar gösteriyormuş ki fsh yüksek olsada sperm bulunabilirmiş sitesinde 50 fsh olan bir hastada bulunmuş bulunmayanlarda var tabi bir umut işte mikrotese olacağız bizde ağustosta zor günler Allah hepimizin yardımcısı olsun
Teseyi kime olacaksınız canım. Bizimde fsh 27 yüksek çıkış yok teseyi olunca buraya yazalım birbirimize umut oluruzz inşallah bulunacak 1 tane bile bulunsa yeter inşallah

Teseyi kime olacaksınız canım. Bizimde fsh 27 yüksek çıkış yok teseyi olunca buraya yazalım birbirimize umut oluruzz inşallah bulunacak 1 tane bile bulunsa yeter inşallah
emre bakırcıoğluna olacağız tabiki yazarım sonucu bizimkisi pozitif olursa zaten mucize olacak

İnşallah milyonlarca bulunur. Muhtemelen tıkanıklık olduğunu düşünüyorlardır. İnşallah öyledir.

insallah canim. evet emre bey basindan beri bir tikaniklik olmasindan suphelendi. hatta esime genetik test bile uygulamayacakti. genetikte sorun oldugunu hic sanmiyorum cunku fsh ve testesteron cok normal, ben fsh yuksek olanlara genetik test uyguluyorum ama yine de icimiz rahat olsun tese'ye girmeden once, ona da bakmadik demeyelim dedi ve genetikte dedigi gibi problem cikmadi. yani aslinda ongorulu bir doktor, kendisine cok guveniyoruz, bosa umit vermiyor. bulunacagini dusunuyorum dedi ama tabi yine de garantisi yok. allahim gunler gecmiyor sanki, su onumuzdeki dort gun nasil calisicam nasil zaman gecicek bilmiyorum, kendimi bulunacagina cok umitlendirip bulunmazsa buyuk hayalkirikligi da yasamak istemiyorum... tese olan arkadaslar bilgilendirebilirler mi acaba beni, sonuc hemen ameliyat sirasinda mi belli oluyor? yani doktor ameliyattan cikinca bulundu ya da bulunmadi mi diyor, yoksa sonucun cikmasini biraz bekliyor muyuz?

insallah canim. evet emre bey basindan beri bir tikaniklik olmasindan suphelendi. hatta esime genetik test bile uygulamayacakti. genetikte sorun oldugunu hic sanmiyorum cunku fsh ve testesteron cok normal, ben fsh yuksek olanlara genetik test uyguluyorum ama yine de icimiz rahat olsun tese'ye girmeden once, ona da bakmadik demeyelim dedi ve genetikte dedigi gibi problem cikmadi. yani aslinda ongorulu bir doktor, kendisine cok guveniyoruz, bosa umit vermiyor. bulunacagini dusunuyorum dedi ama tabi yine de garantisi yok. allahim gunler gecmiyor sanki, su onumuzdeki dort gun nasil calisicam nasil zaman gecicek bilmiyorum, kendimi bulunacagina cok umitlendirip bulunmazsa buyuk hayalkirikligi da yasamak istemiyorum... tese olan arkadaslar bilgilendirebilirler mi acaba beni, sonuc hemen ameliyat sirasinda mi belli oluyor? yani doktor ameliyattan cikinca bulundu ya da bulunmadi mi diyor, yoksa sonucun cikmasini biraz bekliyor muyuz?
Gölünü ferah tut. Başka şeylerle ilgilenmeye çalış :) strese sokma kendini ve özellikle eşini. Hayırlı sonuçlarını bekliyoruz

Gölünü ferah tut. Başka şeylerle ilgilenmeye çalış :) strese sokma kendini ve özellikle eşini. Hayırlı sonuçlarını bekliyoruz

evet canim oyle yapmaya calisiyorum, cok tesekkur ederim, sizler de olmasaniz inanin dertlesecek kimsem yok. herkese anlatamiyoruz bu konulari.. ailelerimizin tabiki haberi var ama onlara da uzuntumuzu yansitmamaya calisiyoruz o nedenle de icime atiyorum hep. ama buraya yazinca rahatliyorum. iyi ki varsiniz hepiniz, allah herkesin gonlune gore versin.

persembe gunu esim anestezi uzmaniyla gorusecek, cuma gunu sabah da allahtan bir mani cikmazsa ameliyata girecek. biz de dua ederek cikmasini ve doktorun bize iyi haberler vermesini beklicez.

Canım eğer bulunursa doktor çıkar çıkmaz söylüyor bizde çıktı bulunmadı dedi parça aldıklarını söyledi onu araştırıp haploit hücreyi araştırmıştı Kaan Aydos umarım bulunurda hepimize umut olursunuz aklımız kalbimiz seninle canım

Canım eğer bulunursa doktor çıkar çıkmaz söylüyor bizde çıktı bulunmadı dedi parça aldıklarını söyledi onu araştırıp haploit hücreyi araştırmıştı Kaan Aydos umarım bulunurda hepimize umut olursunuz aklımız kalbimiz seninle canım

canim cok tesekkur ederim, umarim size guzel haberler verebilirim. inanin ben bu forumda tese sonucu sperm bulunamayanlari okuyunca cok uzuluyorum, benim de umudum kalmiyor cunku. keske diyorum cok kisi gelip "bulundu cok sukur" dese de bizim de icimiz rahatlasa. kendi basima gelmis gibi uzuluyorum bulunmayinca. o nedenle biliyorum siz de iyi haber bekliyorsunuz, insallah buradan sevincimi paylasmak nasip olur.

Canım benim çok sevindim. İnşallah rabbim kucağınıza almayı nasip etsin. Hayırlı evlatlarınız olsun. Bize de dua et :)

Selam canım çok sevindim senin adına gözünüz aydın darısı tüp bebeğe inşaAllah oda böyle başarılı geçer umarım

cok tesekkur ederim canlarim, tabiki de dua ediyorum, hep dilimdesiniz, sadece ceken bilir bunun ne zor bir durum oldugunu, allah hepimizi hayirli doktorlarla karsilastirsin insallah, en kisa zamanda hepimize saglikli evlatlar sahibi olmayi nasip etsin.. biz daha yolun basindayiz, henuz tup bebek surecine gecemedik, onun icin biraz beklememiz lazim. maddi anlamda kendimizi toparlamamiz lazim. insallah o surec de sorunsuz bir sekilde gecer.

Arkadaşlar tese olacaklar vardı emre beye geçen hafta, sonuçlar nasıl yaşadıklarınızı anlatır mısınız umarım olumludur bulunmuştur

Kızlar lütfen yardımcı olun bizim sıkıntımıza derman olurmu acaba emre bey.. eşimin sperm sayısı hızı hareketi gayet iyi ama morfolojisi normal %2 :( ayrıca en büyük morfoloji sıkıntısı baş kısımda oyüzden dna hasar testi de yaptırdık sonuc bekliyoruz. Acaba bunlara cözüm bulabilir mi? Morfoloji ve hasar icin genelde kaan aydos tercih edilmis sanki ama hem iş gereği ankaraya uzun uzun gidemeyiz hem de son zaman şikayet de var sanki ordan.

Sperm olup da bu durumda olanlar hakkında bir bilgim yok doğrusu ama emre bey ile , bahçeci tüp bebek tansel kaplancan da var istanbuldaysanıx bunlar en deneyimli doktorlar
Kızlar lütfen yardımcı olun bizim sıkıntımıza derman olurmu acaba emre bey.. eşimin sperm sayısı hızı hareketi gayet iyi ama morfolojisi normal %2 :KK43: ayrıca en büyük morfoloji sıkıntısı baş kısımda oyüzden dna hasar testi de yaptırdık sonuc bekliyoruz. Acaba bunlara cözüm bulabilir mi? Morfoloji ve hasar icin genelde kaan aydos tercih edilmis sanki ama hem iş gereği ankaraya uzun uzun gidemeyiz hem de son zaman şikayet de var sanki ordan.

merhabalar şubat ayında gittik biz Emre Bakırcıoğlu na bizde azospermi hastasıyız ve genetik testler normal testesteron normal saşılacak derecede fsh 60 cıkıyor iğne verdi doktor biraz düşer gibi oldu düşmedi 50 lerde .Araştırmalar gösteriyormuş ki fsh yüksek olsada sperm bulunabilirmiş sitesinde 50 fsh olan bir hastada bulunmuş bulunmayanlarda var tabi bir umut işte mikrotese olacağız bizde ağustosta zor günler Allah hepimizin yardımcısı olsun
iyi gunler soz versigim icin mikrotese sonucunu yaziyorum malesef olumsuz oldu,ama sakin beni ornek almayin bizim fsh az rastlanan turden cok yuksekti 60 lari bile gorduk ilac dusurmedi. sizinkiler bulunur insallah biz bu defteri kapattik evet cok uzulduk birbirimize sarilip agladik surekli gececek insallah . Bu arada Emre beyi tavsiye ediyorum biz cok memnunduk

iyi gunler soz versigim icin mikrotese sonucunu yaziyorum malesef olumsuz oldu,ama sakin beni ornek almayin bizim fsh az rastlanan turden cok yuksekti 60 lari bile gorduk ilac dusurmedi. sizinkiler bulunur insallah biz bu defteri kapattik evet cok uzulduk birbirimize sarilip agladik surekli gececek insallah . Bu arada Emre beyi tavsiye ediyorum biz cok memnunduk
Canım öncelikle çok üzüldüm inanki. Kaç kaşındasınız belki kök hücre tedavisi olur , burda hepimiz aynı durumdayız inan ki allah bize güç versin

Back
X