Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HASTANEDEN AYNI GÜNDE ÇIKIYORSUN ERTESİ GÜNE PEK BİŞEY KALMIYOR.ON GÜN SONRA AKTİF CİNSEL YAŞAMDA DAHİL DEVAM EDİLEBİLİYOR.BASİT BİR AMELİYATArkadaşlar herkese iyi akşamlar. Eşi mikrotese olanlar yardım edebilirse sevinirim. Acaba bu ameliyatı geçirdikten sonra iyileşme süreci nasıl oluyor. Kaç gün sürüyor normal yaşama dönmek. Hastanede kaç gün kalmak gerekir?
Çok teşekkür ederim. İnsan endişeleniyor yine de sorup içini rahatlatmak istiyor.HASTANEDEN AYNI GÜNDE ÇIKIYORSUN ERTESİ GÜNE PEK BİŞEY KALMIYOR.ON GÜN SONRA AKTİF CİNSEL YAŞAMDA DAHİL DEVAM EDİLEBİLİYOR.BASİT BİR AMELİYAT
Canim marhaba. Benim eşim emre bakircioğluda ameliyat oldu,hala bir değişiklik yok. Ben daha iyi sonuç beklerdim demeyle yetindi adamSlm benim eşimde de varikosel çıktı . Sperm testi sonuçları ise sıfır fsh değeri de oldukça yüksek çıktı dünya başımıza yıkıldı resmen.Baya bir araştırdım Emre beye iyi diyorlar . Sizce bir çöZüme kavuşturur mu bizi ? İyi şeyler duymaya çok ihtiyacım var
merhabalar. Biz emre beye gittik. 350 tl randevusu. Çift tarafli varikosel ameliyati ise 5.500 tl. Ama faydasi olmadımerhaba arkadaşlar ,
Ankara'dan yazıyorum sizlere. 4 yıldır evliyim 2,5 yıldır azospermi ile mücadele ediyoruz. ben 32 eşimde 40 yaşında , biz kaan aydos a 2 kez tese olduk ilkinde 2 sperm bulundu akabinde tüp bebek yapıldı ama tutmadı 2. tesede 1 yıl sonra tekrar yapıldı bendende aynı anda yumurta topladılar ama bu seferde spermler kaliteli olmadığı için tüp bebek yapılmadı benim yumurtalar donduruldu. kaan hocadan memnunum ama 2018 yılı içerisinde artık maillere 2 ayda cevap vermeye başlayınca başka doktor arayışına girdim ve karşıma Emre Bakırcıoğlu geldi. İstanbulda olması dez avantaj ama şansımızı denemek istiyoruz. bülent tıraş ta var ama bana çok yapmacık geliyor bir türlü ısınamadım adama o yüzden onu istemedim :).
emre bakırcıoğluna 2017 döneminde tedavi olan var mı? fiyatları nasıl bilgisi olan varsa yazarza çok sevinirim. şimdiden çok teşekkürler
Nasıl bir faydası yok derken sperm çıkışı mı yokmerhabalar. Biz emre beye gittik. 350 tl randevusu. Çift tarafli varikosel ameliyati ise 5.500 tl. Ama faydasi olmadı
Bizde de varikosel var . Emre bey ameliyat olsa da fayda etmez dedi ki bir çok doktor olsun demişti . Genelde gerek görmediği sürece varikosel ameliyatı yapmıyor .merhabalar. Biz emre beye gittik. 350 tl randevusu. Çift tarafli varikosel ameliyati ise 5.500 tl. Ama faydasi olmadı
Tese oldunuz mu? Varikosel ameliyatını emre bey mi yaptıBizde de hem azospermi hem de varikosel vardı. Tek taraflı varikosel ameliyatına 5000 vermiştik. Bir faydası olmadı. Hala mücadele ediyoruz
herhangi bir artiş olmadıNasıl bir faydası yok derken sperm çıkışı mı yok
biz de ameliyat olduk. Bir faydasini goremedik. Ne kadar zaman gecti sizin?Bizde de hem azospermi hem de varikosel vardı. Tek taraflı varikosel ameliyatına 5000 vermiştik. Bir faydası olmadı. Hala mücadele ediyoruz
Geçen yıl nisan da olduk. Ama malesef işe yaramadı. Eşimin testisinde ameliyat öncesi sancı yokken sonraları ani agrıları olmaya başladı. Bulunduğumuz ilde dr a gittiğinde varikosel tekrarlamış dediler çok üzüldüm.biz de ameliyat olduk. Bir faydasini goremedik. Ne kadar zaman gecti sizin?
emre bakırcıoğlu muydu doktorunuz?Geçen yıl nisan da olduk. Ama malesef işe yaramadı. Eşimin testisinde ameliyat öncesi sancı yokken sonraları ani agrıları olmaya başladı. Bulunduğumuz ilde dr a gittiğinde varikosel tekrarlamış dediler çok üzüldüm.
Evetemre bakırcıoğlu muydu doktorunuz?
okuduğum kadarıyla bu adam kimsenin ameliyatını doğru düzgün yapmamış. Bu forumda hep olumsuz yorumlar okudum. Hakkimi helal etmiyorum.Kızlar bizim hikayemizi sizinle paylaşmak isterim. Eşim varikosel ameliyatı oldu Emre Bakırcıoğluda,3 ay sonra ki testimizde düzeltme yerine düşüş olduğunu fark ettik. Kendisine sorduğumuzda sorun yok,düzelir dedi. Fakat eşim kendisine hala damarlar olduğunu soyledi. Yok yok damar değil onlar deyip gönderdi. 6 ayín sonunda yine spermiyogram testi yaptı eşim,değerler daha düşmüş. Bu sefer ultrason de çektirdi. Ultrasonda hala varikosel olduğunu saptandı. Kendisine söylediğinde; evet haklısın hala varikoselin var dedi. Yani eşim tekrar ameliyat olacak. Tek söylemek istediğim şey ameliyata karar vermeden iyi araştırma yapmanız.