Erkek İnfertilitesi EMRE BAKIRCIOĞLU hastaları toplanalım :)

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ben de 29 yaşındayım . Donasyon olacağına evlat edinmek daha mantıklı. Eşim donasyonu asla kabul etmiyor ben de başkasının çocuğunu taşıyarak mutlu olamam heralde

Ben de 29 yaşındayım . Donasyon olacağına evlat edinmek daha mantıklı. Eşim donasyonu asla kabul etmiyor ben de başkasının çocuğunu taşıyarak mutlu olamam heralde
bende oyle dusunuyorum olursa esimden olsun olmazsa kimsesi olmayan bir cocuk olsun diyorum , aksi takdirde esimi mutsuz ederim Allah sasirtmasin bu zor gunlerde diyorum cunku benimde arada aklima sokan normalmis gibi donasyonu dusum diyen arkadaslarim oldu.

bende oyle dusunuyorum olursa esimden olsun olmazsa kimsesi olmayan bir cocuk olsun diyorum , aksi takdirde esimi mutsuz ederim Allah sasirtmasin bu zor gunlerde diyorum cunku benimde arada aklima sokan normalmis gibi donasyonu dusum diyen arkadaslarim oldu.
Normal olması için eşinin rahat bi insan olup destek olması lazım. Başkasıyla birlikte ol daha iyi diyo eşim. Ben onu mutsuz ederek mutlu olamam ki... evlatlık almaktan da korkutorum annesinin ben olmadığımı öğrenince benden kaçar mı diye. Ay ne zor ya. Allah kimseye vermesin , isteyip de anne olamamak. Yapıp da çöpe atanları düşündükçe hep isyan ediyorum

Normal olması için eşinin rahat bi insan olup destek olması lazım. Başkasıyla birlikte ol daha iyi diyo eşim. Ben onu mutsuz ederek mutlu olamam ki... evlatlık almaktan da korkutorum annesinin ben olmadığımı öğrenince benden kaçar mı diye. Ay ne zor ya. Allah kimseye vermesin , isteyip de anne olamamak. Yapıp da çöpe atanları düşündükçe hep isyan ediyorum
Allah yardimcimiz olsun ama korkma ben soyle dusunuyorum evlat evlerimize misafir aslinda biz dogursakta elbet yuvadan ucuyorlar kendimi dusunuyorum 21 yasindan beri annemden ayri yasiyorum etrafima bakiyorum hep oyle bende anne baba olarak unibersiteye kadar en guzel en ozel misafirimi agirlamak istiyorum inanki sevgi emek vermek eminim cok sevecektir bizim gibi.

Merhaba, biz de uzun araştırmalar sonucu Emre Bey'de karar kıldık. İstanbul dışındayız. Bütün hazırlıklarımızı bulunduğumuz şehirde yaptık. (gen Testi, Fish testi, Spermiyogram, Kan sayım vb.) Şu an benim adet görmemi bekliyoruz. Tüp bebek hazırlığını bulunduğumuz şehirde yapmaya karar verdik. TESE ameliyattından iki üç gün önce de İstanbul'a geleceğiz kısmetse. Eşimin Fsh ve Lh değerleri yüksek. Ama teseteron düzeyi iyi. Bu şekilde olacak ameliyatımız. Büyük ihtimalle 2 haftaya kadar ameliyat olacağız. Nasip olur da sperm bulunursa aynı gün aktarım olacak. Açıkçası riske girmek istemedik. Sürece girmek de çok korkutucu bir heyecanmış. Stresten dün eşimle birbirimizi yedik evde:( Hepimizin hakkımızda hayırlısı...

Merhaba, biz de uzun araştırmalar sonucu Emre Bey'de karar kıldık. İstanbul dışındayız. Bütün hazırlıklarımızı bulunduğumuz şehirde yaptık. (gen Testi, Fish testi, Spermiyogram, Kan sayım vb.) Şu an benim adet görmemi bekliyoruz. Tüp bebek hazırlığını bulunduğumuz şehirde yapmaya karar verdik. TESE ameliyattından iki üç gün önce de İstanbul'a geleceğiz kısmetse. Eşimin Fsh ve Lh değerleri yüksek. Ama teseteron düzeyi iyi. Bu şekilde olacak ameliyatımız. Büyük ihtimalle 2 haftaya kadar ameliyat olacağız. Nasip olur da sperm bulunursa aynı gün aktarım olacak. Açıkçası riske girmek istemedik. Sürece girmek de çok korkutucu bir heyecanmış. Stresten dün eşimle birbirimizi yedik evde:KK43: Hepimizin hakkımızda hayırlısı...
Canım neden sen hazırlanıyorsun, sperm bulunursa dondurulur .. emre bey bize öyle söyledi. Hani sen boşuna hazırlanmamış olursun o da ayrı bir psikoloji çünkü . Ama inşallah bulunur ve bizlere umut olur. Nezaman ameliyat ?

Canım neden sen hazırlanıyorsun, sperm bulunursa dondurulur .. emre bey bize öyle söyledi. Hani sen boşuna hazırlanmamış olursun o da ayrı bir psikoloji çünkü . Ama inşallah bulunur ve bizlere umut olur. Nezaman ameliyat ?
Emre Bey kararı bize bıraktı. Aslında şöyle bir açıklama yaptı. Bulunursa dondurabiliriz evet ama çözdüğümüzde canlı olmama ihtimali de var. Seni hazırlarsak da Tese de sperm bulamazsak boşuna hormon iğneleri ve boşa para vermiş olacaksın dedi. Açıkçası kararı ben verdim ve en az riskin bu olduğuna karar verdim. Eğer sperm çıkmazsa arkasından kendimi bir detoks programına alırım sanırım hem psikolojik hem fiziksel :( Buradaki doktorumuz da seni de hazırlayacağız sperm bulma oranımız düşük bulursak hemen aktaracağız demişti. Biraz da o yüzden böyle bir karar verdim açıkçası. Ameliyat tahminimce 21-25 Ağustos aralığında görünüyor. Tabi ben ne zaman regl olursam.

Emre Bey kararı bize bıraktı. Aslında şöyle bir açıklama yaptı. Bulunursa dondurabiliriz evet ama çözdüğümüzde canlı olmama ihtimali de var. Seni hazırlarsak da Tese de sperm bulamazsak boşuna hormon iğneleri ve boşa para vermiş olacaksın dedi. Açıkçası kararı ben verdim ve en az riskin bu olduğuna karar verdim. Eğer sperm çıkmazsa arkasından kendimi bir detoks programına alırım sanırım hem psikolojik hem fiziksel :KK43: Buradaki doktorumuz da seni de hazırlayacağız sperm bulma oranımız düşük bulursak hemen aktaracağız demişti. Biraz da o yüzden böyle bir karar verdim açıkçası. Ameliyat tahminimce 21-25 Ağustos aralığında görünüyor. Tabi ben ne zaman regl olursam.
Aaa bize hiç çözdüldüğünde canlı olmama ihtimalinden bahsetmemişti. Eğer öyle bişey varsa ben de senin gibi yaparım .

Slm benim eşimde de varikosel çıktı . Sperm testi sonuçları ise sıfır fsh değeri de oldukça yüksek çıktı dünya başımıza yıkıldı resmen.Baya bir araştırdım Emre beye iyi diyorlar . Sizce bir çöZüme kavuşturur mu bizi ? İyi şeyler duymaya çok ihtiyacım var

Slm benim eşimde de varikosel çıktı . Sperm testi sonuçları ise sıfır fsh değeri de oldukça yüksek çıktı dünya başımıza yıkıldı resmen.Baya bir araştırdım Emre beye iyi diyorlar . Sizce bir çöZüme kavuşturur mu bizi ? İyi şeyler duymaya çok ihtiyacım var
Canım bizim de doktorumuz emre bey microtesede çok iyi ben elimden geleni yaparım diyor boşa ümit vermiyor bir gidin görünün panik olmadan ben de öğrenince çok kötü oldum ama sabredmekten başka çare yok bu hastalıkta erkekler kadınlardan çok daha fazla kısırlıkta artık

Canım bizim de doktorumuz emre bey microtesede çok iyi ben elimden geleni yaparım diyor boşa ümit vermiyor bir gidin görünün panik olmadan ben de öğrenince çok kötü oldum ama sabredmekten başka çare yok bu hastalıkta erkekler kadınlardan çok daha fazla kısırlıkta artık
İnanamiyorum ağlamaktan gözümde yaş kalmadı korkuyorum da bir taraftan ya olmayacak derlerse diye nasıl kabullenicem bilmiyorum

İnanamiyorum ağlamaktan gözümde yaş kalmadı korkuyorum da bir taraftan ya olmayacak derlerse diye nasıl kabullenicem bilmiyorum
Ya şöyle ben de çok ağladım hele ilk sonuçları ben aldım tamam mı sperm tahlilini, baktım kağıda bomboş hiç değer yok, dedimki heralde hiçbir sorun yok ki değer yazmamışlar . Eşimde böyle bi sorun olamaz dedim. Sonuç kısmında sperm görülmedi yazıyor, doktora sordum malesef dedi... benim o an aklıma gelen tek şey eşim oldu bunu nasıl kaldıracak dedim onu düşündüm. Ağladım tuvalette gizli gizli çünkü ben ağladaydım eşim çok kötü depresyona girer belkide kendine bi zarar verirdi. Hiç takmadım doktor araştırdım... emre beye gittik pek umut vermedi yani yüzde 50 bence çok düşük. Yine ağladım hala ağlıyorum ama eşer eşini seviyorsan onu üzmemek için göstermicen. Ben anne olmak için evlendim ama bunu öğrendim. Ben napıcam nası dayanıcam dedim.Öğreneli 3 ay oldu bazen uyurken eşimi izliyorum bazı akşamlar yani olmasın çocuğumuz napalım diyorum o yanımda olsun yeterki...allah böyle olmasını istediyse bişey vardır bide ne oluyo biliyomusun insan herşeye alışıyor bide ben depresan içiyorum tabi o da destek oldu. Çalışırken destek olsun diye.
Emre bey çok iyi bir doktor size destek olacaktır, senin durumundaki birçok kişi anne olmuş merak etme canım . Fakat randevuları çok dolu aşırı şimdiden al randevu...
Genetik testler isteyecek yapılmadıysa gitmeden yaptırın. Y kromozom mikrodelesyon bide karyotip analizi.

Ya şöyle ben de çok ağladım hele ilk sonuçları ben aldım tamam mı sperm tahlilini, baktım kağıda bomboş hiç değer yok, dedimki heralde hiçbir sorun yok ki değer yazmamışlar . Eşimde böyle bi sorun olamaz dedim. Sonuç kısmında sperm görülmedi yazıyor, doktora sordum malesef dedi... benim o an aklıma gelen tek şey eşim oldu bunu nasıl kaldıracak dedim onu düşündüm. Ağladım tuvalette gizli gizli çünkü ben ağladaydım eşim çok kötü depresyona girer belkide kendine bi zarar verirdi. Hiç takmadım doktor araştırdım... emre beye gittik pek umut vermedi yani yüzde 50 bence çok düşük. Yine ağladım hala ağlıyorum ama eşer eşini seviyorsan onu üzmemek için göstermicen. Ben anne olmak için evlendim ama bunu öğrendim. Ben napıcam nası dayanıcam dedim.Öğreneli 3 ay oldu bazen uyurken eşimi izliyorum bazı akşamlar yani olmasın çocuğumuz napalım diyorum o yanımda olsun yeterki...allah böyle olmasını istediyse bişey vardır bide ne oluyo biliyomusun insan herşeye alışıyor bide ben depresan içiyorum tabi o da destek oldu. Çalışırken destek olsun diye.
Emre bey çok iyi bir doktor size destek olacaktır, senin durumundaki birçok kişi anne olmuş merak etme canım . Fakat randevuları çok dolu aşırı şimdiden al randevu...
Genetik testler isteyecek yapılmadıysa gitmeden yaptırın. Y kromozom mikrodelesyon bide karyotip analizi.
Aradım az önce aldım randevuyu genetik testini de gitmeden yaptırıcaz sonuçları temiz çıkar inşallah onda sıkıntı olursa zaten yapılacak bir şey kalmıyormuş Allah hepimizin yardımcısı olsun

Merhaba herkese, biz bir ay erteledik çünkü ameliyat tarihinin bayram tatiline denk gelme ihtimali vardı o yüzden risk almamak için Eylül ayında benim regl tarihime göre iğnelere başlayacağız. Tahminimce Eylülün üçüncü haftasına denk gelebilir. Ben de bu sırada hazırlıklarımı tamamladım. Geçen hafta rahim filmimi de çektirdim. Risk almamak için tüm testlerimiz hazır şimdilik. İnşallah her şey yolunda giderse tek derdimiz sperm bulmak

Merhaba hanimlar. Ben siteye yeni üye oldum. Eşim Emre Bakırcıoğlu'ndan randevu aldı. Muayene ücreti dışında ne gibi harcamalar yaptınız bilgi verirseniz cok sevinirim.

Back
X