Genetik testler istedi tekrar semen testi bir de belki hormonlarınıza bakabilir .bunların hepsini özelde yaptırdığımız için ekstra paraMerhaba hanimlar. Ben siteye yeni üye oldum. Eşim Emre Bakırcıoğlu'ndan randevu aldı. Muayene ücreti dışında ne gibi harcamalar yaptınız bilgi verirseniz cok sevinirim.
Genetik testler istedi tekrar semen testi bir de belki hormonlarınıza bakabilir .bunların hepsini özelde yaptırdığımız için ekstra parabu arada azosperm sebebiniz neydi ?
Biz de daha yeni başladık . Eski arkadaşlar bu konuda sizi daha iyi bilgilendireceklerdirSebebini bilmiyoruz su an dna analizi normal cikmisti hormonlor da normal. Ege universitesine gitmistik esimin azosperm oldugunu yumurta toplamadan bir gün önce farkettiler canli 1-2 sperm var dendi ve herhangibir operasyon yapmadilar eşime. Sonuc negatif tabi. Mahsuru yoksa yaptiginiz harcamalarin miktarini yazabilir misin?
Biz de daha yeni başladık . Eski arkadaşlar bu konuda sizi daha iyi bilgilendireceklerdir
Testleri yaptırdık ama biz kimisini özelde kimisini devlette yaptırdık bu sizin yaptıracağınız yere göre değişir .Testleri yaptırmış gibi konuşmuşsunuz bilginiz vardır diye düşündüm.
Testleri yaptırdık ama biz kimisini özelde kimisini devlette yaptırdık bu sizin yaptıracağınız yere göre değişir .
merhaba microtesenin fiyatı 5000 tl civarı ... onun dışında her ay istenen tahliller 300 tl civarı ,ilaçlar da o fiyatlarda...sizin normal yolla çıkış varsa teseye ihtiyacınız yok ki. çÇok saçma tüp bebek deneyeceksiniz yumurtaların toplanacak ve sorunun erkekte olduğunu yeni mi farkediyorlar sen boşuna mı iğneler oldun tüp bebek için birde boşuna masraf. eşine hiç bakmadılarmı öncesinde?Tesekkurler. Bilgisi olanlar umarim yazar. Ayrica TESE yaptiranlar da neler yasadi doktordan memnun kaldilar mi maliyeti nedir merak ediyorum
ya biz de 4 aydır emredeyiz aynı şekilde benim sorularıma da uyuzca cevap veriyo girer girmez olmaması olmasından daha hayırlıdır dedi başladım ağlamaya. eşim tam tersi işinin ehli bu adam başkasına gitmem diyo. ne biliyim şunu yesin mi bunu yapalım mı diye soruyorum olmayan sperme gıda falan etki etmez diyoMerhaba bizde baska ilden emre beye gelip muayene olduk. Evet iyi bi doktor ama cabuk sinirleniyor. Bazi sorularima sinirlenip ters cevap verdi acikcasi kafamdaki soru isaretlerini tam gideremedi. Sadece emin ellerdesiniz guvenin dedi. Esim varikosel ameliyati oldu. Simdi beklemedeyiz. Bu arada genetik testlerin de sonuclarini bekliyoruz. Siz ne yaptiniz. Insallah tese de sperm bulunmustur. Guzel haberler verirsiniz bu arada esinizin azosperm sebebi neydi?
diğer bütün doktorlarla dalga geçiyo ya bırakın allah aşkına şeklinde , kaan mesela nebido iğnesini tedavi amaçlı veriyor, emre ise nebido olduk diye 4 aydır tedavi yapmıyo vücuda dışardan testesteron verdiniz olan spermleri de öldürdünüz belki diye . Biz de 2. doktor olarak emre beye gitmiştik de.. hiçbir tedavi yapmıyo eşime sadece her ay tahlil istiyo değerlere bakıyo , eşim de diyoki para göz bi adam olsa çokdan ameliyata almıştı o da farklı bi gözle bakıyoHitap sekli kötü dalgaya alır gibi konuştu bizimlede sinirlerimi bozdu daha önce Kaan beye gittiğimizi söyledik iyice bozuldu zaten ilk ona gidin olmazsa bana gelin dedi Kaan hocayıda yerden yere vurdu ben her ne olursa olsun meslektaşına bu şekilde konuşmasını hoş bulmadım
merhaba , emre beyin hastasıyım hangi ilacı kullandırttı emre bey size ???Allah yardımcımız olsun.İnşallah sonuç alırsınız,biz iki ay ilaç kullandık microtese ameliyatımız var inşallah
merhaba kimde karar kıldınız ve deneyimlerinizi paylaşır mısınızbiz de farkli ilden geliyoruz, cok arastirdim ve Bahceci Fulya ve Emre Bakircioglu arasinda kaldim. Sonunda karar veremedim ikisinden de randevu aldim. Bahceci Fulya'da Tansel Kaplancan'la gorusucez. On gorusme ucretsizmis. Ama Emre Bey'de muayene olucak esim. Artik hangisi aklimiza yatarsa onunla devam etmeyi dusunuyoruz. Insallah sperm bulunur da tup bebek asamasina geceriz. Micro tese olup da sperm bulunamayanlari okudukca uzuluyorum gercekten. Allah emeklerimizi bosa cikarmasin.
emre bey aslında ihtimal vermez bulunma oranı fazla yada az diye.. size daha fazla demiş bulamamış çok şaşırdım.. inşallah tıp gelişirmerhaba arkadaşım malesef bulunamadı.bize ameliyat öncesinde inmemiş testisler de tese amelıyatında sperm bulma daha fazla olduğunu söylemişti.dediği gibide oldu.bizde bulunamadı.sebebimiz belli değil.Allah razı olsun çok ilgilendi çok sevdi bizi öyle de söylemiş yanımızdakilere.ameliyat sonrası o kadar üzgündü ki.ben çok memnun kaldım.ayrıca kaan hoca yı bizde sorduk kötülemedi meslektaşım konuşmayalım dedi.ama hemşire olduğum için tıp dilinde bişeyler konustuk.şuan kendisi dünya çapında infertilite üzerine bir seminerde.Boston'da.dönünce beni arayın yeni şeyler öğrenerek döneceğini söyledi.şimdi gelmesini bekliyoruz.
merhaba microtesenin fiyatı 5000 tl civarı ... onun dışında her ay istenen tahliller 300 tl civarı ,ilaçlar da o fiyatlarda...sizin normal yolla çıkış varsa teseye ihtiyacınız yok ki. çÇok saçma tüp bebek deneyeceksiniz yumurtaların toplanacak ve sorunun erkekte olduğunu yeni mi farkediyorlar sen boşuna mı iğneler oldun tüp bebek için birde boşuna masraf. eşine hiç bakmadılarmı öncesinde?
Esime de bakıldı. Opu günü de cikmazsa tese olur dendi ama tek bir kisi degil ki takibi yapan.merhaba microtesenin fiyatı 5000 tl civarı ... onun dışında her ay istenen tahliller 300 tl civarı ,ilaçlar da o fiyatlarda...sizin normal yolla çıkış varsa teseye ihtiyacınız yok ki. çÇok saçma tüp bebek deneyeceksiniz yumurtaların toplanacak ve sorunun erkekte olduğunu yeni mi farkediyorlar sen boşuna mı iğneler oldun tüp bebek için birde boşuna masraf. eşine hiç bakmadılarmı öncesinde?
CHORİOMON iğne yapıldı haftada bir dozdu.hemen etki etti oyüzden yarım yarım yapıldık.bence bize şans vermesindeki sebep ilaca hemen yanıt vermesiydi birde hersey normaldi bizim.Genetik,testis boyu görüntü şekil küçükken operasyon yok cinsel sorun yok vesayre...olmadı sonuç hüsran tabiki.ben emre beyi çok sevdim oda bizi.çok güvendim, güveniyorumda.geçen hafta konuştuk amerikada erkek infertilite üzerine dünyaca bir sempozyum vardı ordan dönünce arayın demişti. Aradık.kök hücre üzerine 2-3 yıl sonra sonuçlanma olucak dedi,bakalım hayırlısı....birde kesinlikle şuna katılıyorum olmayan sperme gıda fayda etmez.gerçekçi olmak lazım.normal insanlarda sperm 20 milyon ve üzeri bizlerde teseyle bile bir tane ya bulunuyo ya bulunmuyo.e
emre bey aslında ihtimal vermez bulunma oranı fazla yada az diye.. size daha fazla demiş bulamamış çok şaşırdım.. inşallah tıp gelişir
Emre bey bize de bu iğneden verdi .siz ne gibi bir faydasını gördünüz ? Biz bu hafta başlayacağız bu iğneyeCHORİOMON iğne yapıldı haftada bir dozdu.hemen etki etti oyüzden yarım yarım yapıldık.bence bize şans vermesindeki sebep ilaca hemen yanıt vermesiydi birde hersey normaldi bizim.Genetik,testis boyu görüntü şekil küçükken operasyon yok cinsel sorun yok vesayre...olmadı sonuç hüsran tabiki.ben emre beyi çok sevdim oda bizi.çok güvendim, güveniyorumda.geçen hafta konuştuk amerikada erkek infertilite üzerine dünyaca bir sempozyum vardı ordan dönünce arayın demişti. Aradık.kök hücre üzerine 2-3 yıl sonra sonuçlanma olucak dedi,bakalım hayırlısı....birde kesinlikle şuna katılıyorum olmayan sperme gıda fayda etmez.gerçekçi olmak lazım.normal insanlarda sperm 20 milyon ve üzeri bizlerde teseyle bile bir tane ya bulunuyo ya bulunmuyo.
ebrulinaz arkadaşımızdan haber alan var mı tese olcaktı eşi
Biraz olsun kendine gelebildin mi. Canım sizin tedavinin başında fsh testesteron kaç tı. Nasıl bir tedavi oldunuz ki. Emre bey tedavi olmadan direk tese demez çünkü onu merak ettimBu arada eklemeyi unutmuşum; Emre Bey bence elinden geleni yaptı. Sonrasında da sağolsun hem ruh sağlımızla hem de ameliyat yarasıyla ilgilendi, ameliyattan sonraki günlerde telefonla durumumuzu sordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?