Erkek İnfertilitesi EMRE BAKIRCIOĞLU hastaları toplanalım :)

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

frigya86

Guru
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2013
238
78
323
35
merhaba arkadaşlar.Emre Bakırcıoğluna giden gidecek olan varmı.Eşim azosperm biz 4 şubatta başladık.Nisanda tese ameliyatı olabiliriz.yorumlarınızı bekliyorumm

ben hemşireyim kaan aydosla emre bey arasında kalmıştım iyiki emre beyi tercih ettim diyorum sizce ?

ben hemşireyim kaan aydosla emre bey arasında kalmıştım iyiki emre beyi tercih ettim diyorum sizce ?

merhabalar,
Emre hocaya başka bir doktor tavsiyesi ile gittik. Muayene etti, varikosel olmadıgını söyledi, spermiyogram testine göre hareketsizlik vardı. sayıda sorun yoktu. proxeed ve emodex kullandık 6 aydan fazla. bu süreçte mail attığımızda geri dönüş yapıldı, ilgilenildi, gayet kibar , pozitif bir hekim, fakat; hareketsizlikle alakalı besin destek dışında bir önerisi olmadı. Kaan Hocanın sitesinde o kadar ayrıntılı şeyler var ki, hadi sen l arginin, l carnitin e vitamini kullan başka yapacak birşey yok demiyor. ikiside iki hekimdir. cerrahi de başarılı oldugu da tartışılmaz ama bazı spesifik konularda standart bilindik şeyler dışında bir önerisi yok. Ben bir sonuç alamadım fakat cerrahide başarılı sonuçları var.

bizde ilk gittiğimizde genetiğe bakılacak eğer genetikse sorununuz hiç bişey yapmam çünkü bu konuda tıp ilerlemedi demişti.çok üzülmüştüm sonuç genetikte sıkıntı çıkmadı.görüştüğümüz zamanlarda şunu farkettim boşa kürek çeken biri değil net tedavi uyguluyor.eğer genetik testimizde sıkıntı çıksaydı kaan hoca sonuna kadar deniyor şansını tedaviler uyguluyor.Emre bey de sonuca varılmaz gibi düşünüyor.bizim tese amelıyatı olmamız gerektığı için emre beye karar verdik ama tedavi olsaydı dediğiniz gibi kaan beyin sırasına yazılmıştık.Kaan beyinde hemşiresi yada sekreterine çok sinir olmuştum biraz soğudum o yüzden.Hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah :)

bu arada hiç tüp bebek denediniz mi ? Nerede yaptıracaksınız ?

bu arada hiç tüp bebek denediniz mi ? Nerede yaptıracaksınız ?
bütün tüp bebek merkezlerine gittim.:) hepsiyle tek tek görüştüm. istanbulda olanlar için konuşuyorum. Kararsız kaldığım için yaptırmadım.
bayan dr istiyorum. fakat istediğim dr erkek. Kendiliğinden olmazsa, yaza Allah izin verirse Amerikan Hastanesinde Bülent Urman hocaya gitmeyi planladım. Arkadaşım o hastanede çalışıyor. Hocaya Doğurtan adlı bir lakap takmışlar. Fiyatlar sanıldıgı kadar uçuk değil. ama ben ssk sız raporsuz gideceğim. ünlü kliniklerle aynı hatta ücret.
Bende bir sıkıntı yok şimdilik, yaşa bağlı over rezervim azalıyormuş. Eşimin sperm dna hasar testi temiz çıkarsa bir süre daha beklemeyi düşünüyorum. Allah ol demeden olmayacak.
senin durumun nedir bilemiyorum fakat; tüp bebek tedavisinde başarıyı yakalamak için çok yumurta toplandığını ve bunun da neticede bize zarar verdiğini biliyoruz. Sende beselenmene dikkat ederek hazırlık yapmalısın.

Tese ameliyatı Acıbadem fulyada olacağı için mecbur tüp bebekte orada olucak seçme şansım yok gibi.doktoruda sanırım emre beyin kliniğindeki numan bey ve süleyman bey arasından biri olucak.hiç bir yorumda göremedim.Ankaradayım burda olsam heryeri biliyoruz.Acaba siz nereden araştırıp okuyorsunuz.ben okudukça işin içinden çıkamıyorum herkes farklı şeyler deniyor.PKO olduğum için inofolic asit ve glifor kullanıyorum haftada 3 gün balık yiyorum birde Diyet yapıyorum olabildiği kadar.Sizce beslenme konusunda neler yapabilirim ?

acıbadem iyi bir hastane hatta bayagı iyi, lab. çok iyi. o yuzden çok etkisi olmayacak tabi realist biriysen, bazı kadınlar dr dan özel ilgi bekliyor pozitiflik falan, ben beklemiyorum, Bülent hoca da o yapmacık ilgi yok. işini doğru yapsın yeter.
bende yabancı makale okudum epeyce. Yumurta kalitesini artıracak çok şey varken hiçbirşey yok aslında, bilimsel olarak kesin kanıtlı birşey değil diyor kabul etmiyor dr lar. antioksidan özelliği olan birçok şeyi tüketebilirsin. Bahçecinin bir videosu var hatta;
izle bunu, bende çok bitkisel şeyler kullandım. Yeditepe üni. Cem hoca resveratrol kullan dedi sağolsun kullandım epeyce bir süre. gnc de satılan çok iyiydi, gnc ler kapanınca artık alamıyorum. co enzim q 10 ve omega desteği kullandım, düzenli egzersiz yapmalısın. kanlanma çok önemli diyor dr lar. herşey önce egzersiz yaparsan kendini daha iyi hissedersin.
kırmızı et önerilmiyor. istersen bilimsel gerçekçiliği yok fakat; saraçoğlunun kürlerini değil de önerdiği sebze meyvelere bakmalısın. Kürler tüp bebek öncesi yakın zamanda nasıl etki yapar araştıran yok.

maşallah çok güzel araştırmalar yapmışsın.İşteyim eve gidince video yuda izleyeceğim.Kırmızı et çok tüketiyorum malesef.Spor haftada 3 gün yapıyorum.Sebzeye daha ağırlık vermeliyim sanırım. Resveratrolu araştıracağım.Yazdığın için teşekkür ederim.Sadece ben değil okuyan herkes faydalanacaktır

Merhaba 7 yıllık evliyim eşim Azo spermi hastası ve genetik testinde c tüpünün olmadığı ortaya çıktı 6 aylık tedaviden sonra 2104'de mikrotese oldu fakat olumlu sonuç alamadık Ankaraya Kaan beye gittik onun reçetesiyle tedavi gördük fakat kendisiyle birebir konuşamadığımız için ve test sonuçlarını mail üzerinden gönderip 15 gün sonra cevap alabildiğimiz için tedavide aksamalar oldu fish boyama testi yaptırdık 1 defa ve tadaviyi bıraktık istemeyerekte olsa ... Şimdi yeniden başlamak istiyoruz emre bakırcıoğluna gitmeyi düşüniyoruz... inşAllah iyi sonuçlar alırız bu hastalıkla uğraşan herkes çok emek harcıyor rabbim emeklerimizi zayi etmesin herkes muradına erişsin .. benim durumumda olup emre beye giden var mı acaba aranızda

Selam, bizim de bu ay Emre bey ile randevumuz var. Memnun kaldiniz mi? Benim esim azospermi, o nedenle gorusmeye gidicez. Sizde ne gibi sorunlar var?

Selam, bizim de bu ay Emre bey ile randevumuz var. Memnun kaldiniz mi? Benim esim azospermi, o nedenle gorusmeye gidicez. Sizde ne gibi sorunlar var?
merhaba.biz memnunuz şuan için.Zaten bir kere görüşme yaptık kendi ilimize döndük.bizdede azosperm var.önümüzdeki hafta istanbula gidip microtese ve tüp bebeğe başlıycaz

Allah yardımcımız olsun.İnşallah sonuç alırsınız,biz iki ay ilaç kullandık microtese ameliyatımız var inşallah

merhaba.biz memnunuz şuan için.Zaten bir kere görüşme yaptık kendi ilimize döndük.bizdede azosperm var.önümüzdeki hafta istanbula gidip microtese ve tüp bebeğe başlıycaz

biz de farkli ilden geliyoruz, cok arastirdim ve Bahceci Fulya ve Emre Bakircioglu arasinda kaldim. Sonunda karar veremedim ikisinden de randevu aldim. Bahceci Fulya'da Tansel Kaplancan'la gorusucez. On gorusme ucretsizmis. Ama Emre Bey'de muayene olucak esim. Artik hangisi aklimiza yatarsa onunla devam etmeyi dusunuyoruz. Insallah sperm bulunur da tup bebek asamasina geceriz. Micro tese olup da sperm bulunamayanlari okudukca uzuluyorum gercekten. Allah emeklerimizi bosa cikarmasin.

F
Fish testiniz nasıl çıktı acaba bizde yaptırdık haploit hücre çıkmadı mikro tese yapalım diyor eşimde olmam dedi.

inşallah sizin için hayırlı yerde başlarsınız :)

Mrb benim eşimde azosperm ne yazık ki Kaan beyde tedavi olduk tesede oldu olumsuz sonuçlandı bende çok araştırdım Emre beyi perşembe günü randevumuz var ilk kez görüşeceğiz inşaAllah bu kez herşey güzel olur

emre beye bizde gittik.morfoloji kötü oldugu için bize direkt tüp bebek dedi.bi daha da gitmedik

inşallah sizin için hayırlı yerde başlarsınız :)

biz gecen hafta hem bahceciye hem de emre bakircioglu'na gittik, esim bahcecinin kalabalikligindan hoslanmadi, doktorlar cok zaman ayirmiyorlar, tansel beyle gorustuk ama cok icine sinmedi. Emre beyin yaklasimini cok begendi onunla devam edicez simdi karyotip analizi ve y kromozom testi sonuclarini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…