• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emotion Parfümler Hakkında

SapkamDoluCicekle

home is where the heart is
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2016
783
765
33
Merhabalar
Uygun fiyatlı parfüm arayışındayım. Açık parfüm alacaktım ama tereddütlerim var.
Emotion parfümler hakkında ne düşünüyorsunuz?
Burada testeri olmadigi icin koklayamiyorum ama
Emotion Love mı yoksa Emotion Violet mi önerirsiniz? Çok keskin mi baş ağrısı vs yapar mı acaba..:nazar::KK51:

Romence cok guzeldir.Bas agrisi yapmaz bu arada.Siz benim dedigim adidas a baktiniz mi nasildi?

Romance kokladigimi hatirliyorum begenmistim ama emotion love chloe love muadiliymis ve emotion violette lancome miracle dediler acikcasi nasil olduklarini tam bilemiyorum :) d&p almaktan iyidir diye dusundum :)
Koklayamadim malesef listemde yazili ama burda market parfumleri satan yer yok fikir edinip gidip almayi dusunuyorum :)

Kokusu baya benziyor canım illa emotion parfüm alacağım dersen love tercihin olabilir.

İlla emotion demiyorum ama orjinal parfüm alıp yarısına gelemeden sıkılıyorum:KK14:
Açık parfüm ve market parfümleri arasında kararsız kaldım ama chloe love zaten istedigim koku oldugu icin emotiona yöneldim :)
Emotion violette cok ovulmus onuda merak ediyorum tabii.
Siz acik parfumde ne onerirsiniz? Genel olarak istedigim temiz koksun, bayık olmasın, saatler sonra bayat bi koku yaymasin (meyveli parfumler oyleymis gibi geliyor) ama çokta basit kokmasın :rolleyes::rolleyes:
Cacharel noa kullandım ama bende kokmadı orjinaldi ustelik d&pdeki basarili ama sıkıldım ondan:confused:

İlla emotion demiyorum ama orjinal parfüm alıp yarısına gelemeden sıkılıyorum:KK14:
Açık parfüm ve market parfümleri arasında kararsız kaldım ama chloe love zaten istedigim koku oldugu icin emotiona yöneldim :)
Siz acik parfumde ne onerirsiniz? Genel olarak istedigim temiz koksun, bayık olmasın, saatler sonra bayat bi koku yaymasin (meyveli parfumler oyleymis gibi geliyor) ama çokta basit kokmasın :rolleyes::rolleyes:
Cacharel noa kullandım ama bende kokmadı orjinaldi ustelik d&pdeki basarili ama sıkıldım ondan:confused:
Caldion un beyaz olani cok guzel.Bu arada bargello parfumler hakkinda tecrubeleriniz var mi?

Caldion un beyaz olani cok guzel.Bu arada bargello parfumler hakkinda tecrubeleriniz var mi?

Bargelloda chloe love denedim guzeldi, versace crystal noir cok kotuydu, la vie est belle benziyor muydu emin degilim ama sıktığı guzeldi ve kalici oldu :) chloe chloe benzetemedim d&p daha basarili.. kenzo amour çokkk iyi bence d&pdeki çok acı kokmuştu...

Acık parfümde d&p kullanıyorum ben. Ama hiç hafif kokum olmadı ordan:) d&p den aldığım üç tane koku var. Escada collection,lolita lift ve dolce gabbana the one kullandım. Üçünü de çok seviyorum. Ama hepsi kışa yakışan kokular. Aralarından belki dolce gabbana the one yaz dışındaki bütün mevsimlere gidebilir sanırım. Ama sen chloe love cacharel noa tarzı kokular seviyorsan senlik değiller. Tatlı vanilyalı kokular söylediklerim.

Acık parfümde d&p kullanıyorum ben. Ama hiç hafif kokum olmadı ordan:) d&p den aldığım üç tane koku var. Escada collection,lolita lift ve dolce gabbana the one kullandım. Üçünü de çok seviyorum. Ama hepsi kışa yakışan kokular. Aralarından belki dolce gabbana the one yaz dışındaki bütün mevsimlere gidebilir sanırım. Ama sen chloe love cacharel noa tarzı kokular seviyorsan senlik değiller. Tatlı vanilyalı kokular söylediklerim.
Lolita lift cikolata kokuyordu ben anneme aldirmis begenmemis ve tamami dolu olarak elden cikarmistim simdi sıksam ne dusunurum bilemiyorum ama.Bir de dp alkol oranlarini arttirmamis mi biraz?Bu arada vanilyali kokulardan hoslaniyorsaniz bath and body work sun vanilya been noel i bir harika ona bakin derim asla baymayan karamelli vanilya kokusu.

Lolita lift cikolata kokuyordu ben anneme aldirmis begenmemis ve tamami dolu olarak elden cikarmistim simdi sıksam ne dusunurum bilemiyorum ama.Bir de dp alkol oranlarini arttirmamis mi biraz?Bu arada vanilyali kokulardan hoslaniyorsaniz bath and body work sun vanilya been noel i bir harika ona bakin derim asla baymayan karamelli vanilya kokusu.
Lolita lift çikolatadan çok kurabiye kek gibi kokuyordu bana göre tabi. Biliyorum vanilla bean noel kullandım ama beni baydı biraz cok yogun bi aroması var onun. Ben warm vanilla sugarı tercih ederim:)

Lolita lift çikolatadan çok kurabiye kek gibi kokuyordu bana göre tabi. Biliyorum vanilla bean noel kullandım ama beni baydı biraz cok yogun bi aroması var onun. Ben warm vanilla sugarı tercih ederim:)
Bilmem bir daha gittigimde yine koklarim.Warm vanilla sugar da guzel daha kremsi.Sey tekrar sorayim o yagli his ve yogun alkol kokusu size de gelmiyor mu dp de?

Bazı kokularında geliyor. Ama gucci rush falan kullanmıştm en son hiç gelmemişti birebir duruyordu hatta sevgilim bile ayırt edememişti.
Gucci rush i bi ara cok severdim sonra sogudum.O yagli hissiyatini sevmiyorum onceden yoktu ya.Benim elimde lancome hypnose vardi yogun alkol vardi onu da elden cikardim ama bi kac sene once aldigim escada magnetizm guzel baya.

Gucci rush seftali ve seker agirlikli bir koku.Gratiste kayisili kucuk boy bir el kremi var ya ayni onun gibi kokuyor.Escada magnetism ise baharat ve musk agirlikli bir koku yani siz sevmezsiniz pek sanirim.

Back