Emo

berbat yaa hatta ötesi tamamen özenti dikkat çekmek uğruna insan kendini bu kadar beter eder mi yaa tarzında bi adabı varr emocu birini görünce sövesim gelio nerdeyse iki tanede patlatmak felan yani haha:KK70::KK70:güyaa bişe yapmışım gibi dolaşmıolar mııı ..

canım evet bazıları durumu çok abartıyorlar saçlar giyiniş falan ama bakımlı ve hoş görünüm ilgi çekiyor.. Satanistlik çok ayrı birşey inanın yanyana koyduklarında makyaj veya saç stili olsun çok farkediyor... Emo aslında çok ince bir çizgide saç renklerini abarttığın zaman punk stiline geçiyorsun çok siyaha büründüğün zaman ise gotik . Ama bence satanistlik bir inanıştır tarz değil böyle bir durumda kendi milletimizi çok aşalıyoruz karşılaştırdığımız kişilerede bence çok dikkat etmeliyizz..:eek:lmaz:

Yani arkadaşım çok doğru söylemiş.. Satanizm bir inanç türü asla tarz değil.. Ne rocker olsun ne emo ne punk yada İsmail YK seven cankan tazrı qiyinenler :) bunlar stil müziğin yaşam tarzına etkisi.. ama Satanizm farklı bir şey biz her siyah giyeni her rocker olanı yada aykırı olana satanist dersek yada satanist te benzetirsek (ki nedir sataniste benzeyen insan tipi onuda bilmiyorum ) olmaz arkadaşlar.. insanların inançlarına giyim stillerinden dolayı önyargılı bakmış olurz ,saygısızlık ederiz..

açıkçası özentilik diye düşünüyorum onlar için.. amaçları farklı olmak ama hepsi birbirinin aynısı.. ayrıca gösterilen muameleyi hak ediyorlar.. bikaç ay önce emo olduğunu söyleyen biriyle tanıştım, resmen kendini birşey zannediyor. benim topuklu ayakkabımı saçımın derli toplu olmasını üzerimdeki ağır bluzu komik buldugunu söylerse bende piercing ve paspas gbi saçlarını iğrenç bulduğumu söyleme hakkına sahibim diye düşünüyorum. herkes 15 yaşında oldu ama sadece bazı gençler bu durumdalar. sebebi kesinlikle psikolojik bence...

belki giyim tarzı olarak hoş duruyo olabilir.ama emo takılan tiplerin tek amacı dikkat çekmek.gothic,grunge,punk gibi tarzlara sahip insanlarla kıyaslayınca çok boş geliyorlar.insanları tarzlarına göre sınıflandırmak istemem ama genelde kültür seviyeleri oldukça düşük.tek düşündükleri şey nasıl göründükleri.

gecenlerde ilk okuldan arkadaşlarımla buluştuk bırden birisi naber diye boynuma atladı 1 sene yanyana oturdugum arkadaşım emo olmuş:) erkeklere yakışmıyo hiç bide çok abartmamak gerek öyle tipler varki sokakta saçlarından suratları gözükmüyo...
darılmayın ama ben böyle duygusal olamam rahatsız olurum ancak herkesin fikri kendine...

Son düzenleme:
çoluk çocuk yahu.. ergenlikte kimileri politikaya falan meyillenir, dünyayı kurtaracağını sanır, kimide bunlar gibi olur işte.. kişilikleri henüz oturmamış. büyüyünce düzelirler =)

ahah tabiki. açsınlar 2 kitap okusunlar en azından. yazık yani böyle devam etmesinler.. düşünsene bunlarında çoluğu çocuğu olcak :)

alsancak'ta para isteyen versiyonları var bide bu emoların. iyice azıttılar =) geçen bana 1 liran var mı dedi kızın teki, yol parası falan yoktur belki diye düşündüm. napcaksın dedim, bira alcakmış hanfendi :) 14 yaşındaki kız yahu.. ne birasıymış o yaşta.

esefle kınıyoruz.

Heh, Benim Beyoğlundan küçük arkadaşlarım bunlar...:roflol:

1 TL istiyorlar gelip geçenden, neymiş sigara alacakmış bira alacakmış, kaldırımda oturup ta içecekmiş yavrum...:tomato:

Yaşları 18 altı çoğunun. Ben o yaşlardayken ,
'ne olacak bu memleketin hali' diye hayıflanır, dergilere makaleler gönderirdim.:kahve:

Ama büyüyünce geçer demiş bir dostumuz, öyledir inşallah.

Görünüşlerine yorumum yok, istediğini sürsün yüzüne gözüne de,

Genciz ergeniz asiyiz

diyerek bir şey yapıyormuşçuluk oynamasınlar. :eek:lmaz:

Şirin küçük çocuklar.

%98'i 90larrr doğumlu ve biçoğuda sırf arkadaşlarının arasında havalı olmak için emoyumm diyo.. cok var cevremde bunlardannn geçer büyünce hep böyle kalmazlarr:))

Nasıl dikkat çekerim diye oturup kara kara düşünmüş ve bu tarzı bulmuş kişiler :)
ıticiiiiiii. görüncee böğğğ oluyorum.
Geçenlerde bi erkek gördüm çarşıda saçları bi kalem boyu uzunluğunda kalın kalın sağa sola ortaya dikilmiş perçemleri yana ayrılmış bi gözünü neredeyse örtüyor gibiydi.
ellerinde siyah ojeleri vardı. dudağında kaşında piercingler gözlerinde ise siyah kalemmi farmı sürmemi artık ne sürdüysee kara kara bi makyajı vardı.
boxerları meydanda kotu kıçından düşmüş üstünde garip baskılı bi tişört ve türkçe demeye bin şahit bir konuşmayla avare avere geziyordu iğrendim yaa o an yanına gidip saçlarını yolasım geldi o boyalı gözlerine bi şişe suyu atasım geldi o düşen pantolonu aşağı indirip mıçına bi tekme atıp yolda oynata oynata ordan süreyesim geldi fevrimi döndürüyo bu tipler yaaa deli ediyolar beni baksanıza neler düşünüyorum onları görünce:S

X