Emo

geçen gün nette süfe diye bir kelime okudum. nedir ne değildir diye araştırdım , öğrenebildiğim sadece emoların kullandığı bir kelimeymiş ama anlamı hakkında bilgi yok. bir bilen varsa anlatabilir mi? süfe ne ya? hayır cümle içinde kullanacağımdan değil olurda biri bana süfe derse acaba küfür mü etti diye yanlış bir şey yapmayayım.

geçen gün nette süfe diye bir kelime okudum. nedir ne değildir diye araştırdım , öğrenebildiğim sadece emoların kullandığı bir kelimeymiş ama anlamı hakkında bilgi yok. bir bilen varsa anlatabilir mi? süfe ne ya? hayır cümle içinde kullanacağımdan değil olurda biri bana süfe derse acaba küfür mü etti diye yanlış bir şey yapmayayım.

canım çok güldüm inann :)))) ama cidden 'süfe' hiç bi kelimeye benzetilmeyen bi ifade gibi geliyoo kulağa :) ben de tesadüfen öğrenmiştim anlamını. 'süper' demekmiş :)) zaten her cümlelerinin sonuna ' choooook süfeeeeee ' eklerlerr :)) komik geliyo bana.. sonuç olarak 'süfe' küfür değildir arkadaşlar aksine iltifat olarak alınızz :)

teşekkür ederim didemcim. chookkk süfesin : )))
(cümle içinde kullandım hay allah , ama doğru oldu değil mi? )
şaka bir yana canım, çok sağol. bir şey daha öğrenmiş oldum.

benim de kız kardeşim bir ara emo olmaya kalkışmıştı da ne kadar kızmıştım.allahtan şimdi o fikri tamamen kafasından attı :))

Bu emo memo nemo her ne iseler,
dilimizi katletmede üstlerine yok!
İki emonun diyaloğuna rastladım..
Konuşma tarzları(zaten ne dedikleri anlaşılmıyor)
Hareketleri, vs.
Pek bi saçmaca.Valla öylece bakakaldım hallerine.:1no2:

emo kızları oyucak bebeğe benziolar güzeller saç kesimlerini falan beyeniyorum giyimlerinide biraz.. ama yazılarını falan deiştiriolar çok saçma foto çekerkenki ifadesiz yüzleride çok saçma asla böyle bi tarz benimsemem:eek: sanki hepsi birbirinin kopyası
erkekleri için pek bişi sölemicem ama ojeli emo erkekleri iğrenç..:1closedeyes:

Son düzenleme:
hihihihi süfe nahn her bh süfe e ama o arkdaki çnta pempe pempe zrtmis hihihihi

ne jki yaaa ajko ne dio o hatun

oii fasla tabdim<3

ayhhh çoqhh dadnu ben öpebilirmiim 1 kere

aaaaaaaaaaa tacii taniommbi yerdenn askima ben heduee ettim jok yakisiyo bebeimeee mjxxx sfym senii emojukummmmm

biri bana bunu çevirsin :1shok:

birisine hakaret ederken kullanılan en ağır laf..

-emo musun lan?!
+anama küfretsen daha iyiydi be abi..

oii fasla tabdim<3

aaaaaaaaaaa tacii taniommbi yerdenn askima ben heduee ettim jok yakisiyo bebeimeee mjxxx sfym senii emojukummmmm

-emo musun lan?!

:roflol: :roflol: :roflol:

oii fasla tabdim<3

-emo musun lan?!

Bu ne yaaa.Bu gercekmi,gercekten böylemi konusuyor bizim genclerimiz?:1shok::1shok::1shok:

Öyle konuşan dillerini koparıp saçını başını yolasım geliyor o tipik kıyafetlerini makas ile kesesim geliyor:1closedeyes: Yoksa ben bi delimiyimakannehir:roflol:

X