Emo

benliğini kaybetmiş ergen saçmalıkları nereye gidiyoruz bilmıyorum ama ulkemizin geleceği için kaygılanıyorum
parantez manevi duygulardan yoksun çocukların kendilerini bişey yapma etme çabası

Konuşma tarzlarından nefret ediyorum görüntülerinden aynı şekilde..
Annesi babası nasıl eve alıyor onları hala kafamda aydınlanmamış bir sorudur..
Saçını öyle karıştıran renk,renk boyuyan yüzünü piercing yuvasına çevirenler,
Tuhaf giyinenler duyugsal mı oluyor yani..
O zaman biz neyiz..Yada şöyle deyim bu karakterle alakalıdır..
Her emo tarzına bürünen duygusalmıdır..
Ben resimlere bakınca pek duygusallık göremiyorum..
Tek gördüğüm delirmiş gençliğin izleriyasakkelime

ıyvv ivvğğrennç:S:KK70:
2005-07-07_221552_emo.jpg

kızlar en çokta buna yakışmış bakın:KK70:
emo_cow.jpg

kızlar bir sitede grup açılmış ve emolar hakkında hiç hoş şeyler söylenmiyo
valla bazılarını beğeniyoum ama okuduklarımdan sonra midem bulandı gençliğimiz elden gidiyor
yarının gençleri bu kişiler ve böyle olacak bir toplumdan neler bekleriz bilemiyorum

bende bu konu ile ilgili konu açmayı düşünüyordum.
10 yaşında kızım var.ve son zamanlarda emo özentisi başladı.iyimi kötümü anlayabilmiş değilim.kendini emo ilan etti:KK43:(ama kızımın depresif hüzünlü bir ruh hali yok çok şükür.sadece saç modelleri saç rengi giyim tarzı o tip şeyleriyle ilgileniyor.geçen sırf emo ymuş diye tişört aldırttı bana.hey yarabbim sen ne ara büyüdünde ....

Son düzenleme:
Bu emoların hepsinin mi gözü renkli olur hiç mavi yeşilin dışında görmedim.Türkçeyi mahvetmeden konuşsalar bide bi zararları yok bence herkesin kendi tercihi :1ninca:

Bu tarz şeyler gençlerin ergenlik geçiş döneminin sorunlarından yararlanarak onları saptırmak amaçlıdır. Büyüyünce geçer gider, gülersin hatta kendine.

"Emo" denilen tarzın, Punk, Rock ya da Metal müzikle yakından uzaktan hiçbir alakası yoktur. Diyebilirsin; biz şunu şunu dinliyoruz diye, bu da alakası olması için bir gerekçe değil.

Olay sadece ne yapsak da daha fazla ilgi çeksek.

Ayrıca fotoğraftakiler hiç de duygusalmış gibi durmuyor. Birşeylere kızmak, itiraz etmek ya da isyan etmek, kendini maymuna benzetip zavallı gibi ağlamak ile de olmuyor.

Çok şey söylenir bunun hakkında.

Hayat senin hayatın, seçim senin seçimin. Düşüncelerine saygım var, herkes istediğini düşünebilir içinde. Ben böyle düşünüyorum; - sen de öyle düşüyorsun. Bu kadardır bence. Bunu savunmanın ya da tü kaka demenin de bir faydası yok. Herşey için geçerli değil ama, her koyun kendi bacağından...

bence geneli özenti gençlik.... eskiden mutsuz insanmı yoktuda bikaç yıldır isyana bağladılar dışarlarda görmeye başladık hele o erkekleri yokmuuuuu çok komik ya vede iğrenç yani kimse kusura bakmasın benim fikrim

bende mutsuzum belki duygusalim kardesim anliyamiyorum yinede ben ..
hala 19 yasimda olmama ragmen aramizda 1 ucurum varmis gibi geliyo benden sonraki nesille
hosuma gitmiyor yinede kendi secimleri ,karismak bana dusmez :kedi:

Facede bi grup açmışlar bu foto var altında şöyle yazıyo
ANNEN SENı DOĞURACAĞINA ÇAM AĞACI DOĞURSAYMIŞ kaydirigubbakcemile3

34.jpg

X