canım doğrudur her insanın ne yaptığı bilinmiyor ama öyle kişiler vrki dışardan çok düzgün gözüküyor gidip uyuşturucuya bulaşıyor yada girdikleri ortamlar çok farklı. ama bizim gençliği biliyoruz çoğu ortam kurayım derken mahfoluyorlar. bizim milletimiz bu konuda pek bilgi sahibi değil ama yurt dışında çoğu genç model emodur.. yani sadece bir tarzdır bu birazda duygu yüklü ama sonuçta ehr insanın kendine öz kişiliği vardır. bu konuda ailelere görev düşüyor öyle yerlere girip çıkanların üstüne düşmeliler farkedilir yani umarım.. Çoğu genç böyle harcanıyor gidiyor.. mafoldumben
ben daha 17 yaşındayım evet tarzım o ama neyin ne odluğunu çok iyi biliyorum bu yüzden hiç öyle bir durumla karşılaşmadım. Ailemde çok üstüme düşerler çok iyi bir anne baba olduklarını düşünüyorum inannın insanın dışarı çıkası gelmiyor hep annemin yanında olmak istiyorum çünkü bana resmen arkadaş gibi herşeyimi bilir söylerim paylaşırım opuyorumnanaktan
yurt dışında çoğu genç emodur diyorsun ilerleyen yaşta demekki emo yok oluyor sadece gençler böyle
ayrıca yurtdışı bakın kendi çizgimizden bahsetmiyoruz yine dış ülkelerden model veya sizin deyiminizle tarz alıyoruz
çoğu gencin harcandığını düşünüyorsun tebrik ederim gerçek bir söz bu
şunu hiç düşündünüzmü ayrıca siz gibi olmaya çalışan siz doğruda ve doğru ailede ve
ayrıca maddi imkanlara sahip olarak istediğini alıp yapabiliyorsundur fakat sizleri görerek
özenen sizler gibi yapmak isteyip yaşamak isteyenlerin olanağının olmadığını ve yapmaya
çalışırken yanlış yerlere gittiklerini hiç düşündünüzmü
senin ailen sana arkadaş olabilir fakat çoğu genç için bu böyle değil
duygular tuvale dökülmesi gereken duygulardır
duygular kelimelerle hikaye olur roman olur
duygular metalde yada toprakta şekil alır
bedende yaptığınıza adına ne derseniz diyin bence yanlış (kendi fikirlerim )