Emo

Saç şekilleri hoşuma gidiyor 5-6 sene önce bende o tarz kestirmiştim fakat o zamanlar emo diye bir akımdan haberim bile yoktu kaydirigubbakcemile3 Ama emo akımı zaten genellikle 15-17 yaş aralığında görülüyor bir nevi ergenlik özentisi.

çok merak ediyorum gerçekten cevaplarsan sevinirim

peki emolar diğer insanlar hakkında ne düşünüyor bu farklılığı yapıyor

emo olmayanlar sizin için ne ifade ediyor

kaç yaşına kadar emo olabileceksin

canım doğrudur her insanın ne yaptığı bilinmiyor ama öyle kişiler vrki dışardan çok düzgün gözüküyor gidip uyuşturucuya bulaşıyor yada girdikleri ortamlar çok farklı. ama bizim gençliği biliyoruz çoğu ortam kurayım derken mahfoluyorlar. bizim milletimiz bu konuda pek bilgi sahibi değil ama yurt dışında çoğu genç model emodur.. yani sadece bir tarzdır bu birazda duygu yüklü ama sonuçta ehr insanın kendine öz kişiliği vardır. bu konuda ailelere görev düşüyor öyle yerlere girip çıkanların üstüne düşmeliler farkedilir yani umarım.. Çoğu genç böyle harcanıyor gidiyor.. mafoldumben

ben daha 17 yaşındayım evet tarzım o ama neyin ne odluğunu çok iyi biliyorum bu yüzden hiç öyle bir durumla karşılaşmadım. Ailemde çok üstüme düşerler çok iyi bir anne baba olduklarını düşünüyorum inannın insanın dışarı çıkası gelmiyor hep annemin yanında olmak istiyorum çünkü bana resmen arkadaş gibi herşeyimi bilir söylerim paylaşırım
opuyorumnanaktan

yurt dışında çoğu genç emodur diyorsun ilerleyen yaşta demekki emo yok oluyor sadece gençler böyle

ayrıca yurtdışı bakın kendi çizgimizden bahsetmiyoruz yine dış ülkelerden model veya sizin deyiminizle tarz alıyoruz

çoğu gencin harcandığını düşünüyorsun tebrik ederim gerçek bir söz bu

şunu hiç düşündünüzmü ayrıca siz gibi olmaya çalışan siz doğruda ve doğru ailede ve

ayrıca maddi imkanlara sahip olarak istediğini alıp yapabiliyorsundur fakat sizleri görerek

özenen sizler gibi yapmak isteyip yaşamak isteyenlerin olanağının olmadığını ve yapmaya

çalışırken yanlış yerlere gittiklerini hiç düşündünüzmü

senin ailen sana arkadaş olabilir fakat çoğu genç için bu böyle değil

duygular tuvale dökülmesi gereken duygulardır

duygular kelimelerle hikaye olur roman olur

duygular metalde yada toprakta şekil alır

bedende yaptığınıza adına ne derseniz diyin bence yanlış (kendi fikirlerim )

canım evet bazıları durumu çok abartıyorlar saçlar giyiniş falan ama bakımlı ve hoş görünüm ilgi çekiyor.. Satanistlik çok ayrı birşey inanın yanyana koyduklarında makyaj veya saç stili olsun çok farkediyor... Emo aslında çok ince bir çizgide saç renklerini abarttığın zaman punk stiline geçiyorsun çok siyaha büründüğün zaman ise gotik . Ama bence satanistlik bir inanıştır tarz değil böyle bir durumda kendi milletimizi çok aşalıyoruz karşılaştırdığımız kişilerede bence çok dikkat etmeliyizz..:eek:lmaz:

emo kızlar güzel görünüyor canım bence. ve şu söylediklerinde çok haklısın ben de pek hoşlanmıyorum ama herkesin onları satanist olarak görmesi de yanlış bence.
ayrıca resmini koyduğun emoların hepsi yabancı fark ettiysen.
ankara gördüğüm kızların kıyafetleri olsun saçları olsun çok ucuz ve yıpranmış görünüyor. yabancı kızlar da krepe yapıyor ama saçları paspas gibi görünmüyor fark ettiyseniz. kabartmanın da bi dozu var. eğer o dozu ayarlayamıyosan yine de kabarttıktan sonra bi düzelt haftada bi bakım yap ne biliyim. türkleri aşağılamak değil amacım. sakın yanlış anlamayın. zaten genel olarak insanların emoları sevmemesi de bundan kaynaklanıyor. yabancılar da yırtık çorap giyiyor ama paspal durmuyor. kızılayda gördüğüm kızlar gerçekten midemi bulandırıyor. zaten erkekler emo olmayı beceremiyor. bi kere yabancıların gözü burnu dudağı hep düzgün. bazı erkeklerin yüzü kızlarınkinden güzel. emoluk da yakışıyor. ama kızılayda daha kaşlarının ortasını almamış tek kaş erkekler, bi de kro gibi enseyi sarıya boyamış,biraz saç uzatınca emo oldum diye ortalarda dolaşıyo. güzel emo kızlar da onlara lafım yok çok şirin temiz..ama kat kat paçavralar giyip ordan burdan kumaş parçaları sarkıtarak bütün gün yerde oturup sigara içerek kendini emo sananlardan nefret ediyorum. emo olcaklarsa DÜZGÜN olsun saçı başı kılığı kıyafeti. emo olmak demek salaş pis yırtık giysiler bakımsızlık demek değildir. hatta yabancılarda emo modeller bile var bildiğin mankenlik yapan..

Son düzenleme:
renk renk boyanmışlar saçlardan nefret ediyorum palyaçoyu andırıyor bana.. Ki ben palyaçolardanda nefret ederim korkarım hep ürkmüşümdür...
Yüzlerinde ki o "abartı" piercingleride sevmiyorum...
Yaptıkları makyajlardan çoğuda abartı dikkat çekmek için....
Saçlarını fazla kabartmadıkları sürece tipik tipik şekillere sokmadıkları sürece güzel denebilir...
Ama genel olarak bana emo denildiğinde ben çok saçma bi gençlik özentisi dikkat çekme eğilimi diye tanımlayabilirim... Herşeyin fazlası zarardır...

Ben şimdi bikaç emo resmi koymak istiyorum.
Bunlar türk emolar. Bence hiç güzel değiller. Yani belki bu siteye üyelerdir falan ama doğruya doğru yani şimdi. Saçları kıyafetleri o kadar özensiz ki. Saçlarının tepesini uzadıkça kendi kesmiş gibiler doğru düzgün krepe atamamışlar düzleştiriciyi bile yapamamışlar vs. zaten nette pek fazla türk emo resmi bulamıyorum.

...
...
ama şimdi bikaç tane de yabancı koymak istiyorum. bazılarının isimlerini de yazdım üstüne. googlea yazarsanız bir sürü resimleri çıkar zaten. aşağıdaki ilk emo modellik yapıyor görüldüğü üzere.
...

...
...
bi piercing insana ancak bu kadar yakışır

pembe saçın sırıtmadığı nadide insan =)

bi de farklı açıdan bakın istedim tabi istediğinizi düşünmekte özgürsünüz yanlış da olsaa.s.

Emoda Son Nokta
47257115.jpg

Bence gençlerimiz bunlara özenmemeli:eek:lmaz:​

bana emolar çok değişik geliyorlar..
çok değişik ve güzel bir tarz...
yakışanada yakışıyor hani...:kedi:
amma benim tarzım hippiler,onların zamanında yaşamak isterdim işin açıkcası...
opuyorumnanaktan

şu resimlere baktığım zaman emo sadece makyaj yapmak
gözleri ön plana çıkarmak bide yüzünü metal yığını haline getirmek olarak algıladım
bir tarzdır demişsiniz ama
bu tarz diğer insanlarla ayrıcalık yaratmak için olduğundan farklı görünmeye çabalamak dışında başka bir şey değil
merak ettim bu tarzın nasıl bir kapsamı var
rock metal mi dinlerler
ee bende rock dinliyorum aradaki farkımız dış görünüşümüz mü şimdi
farklı olmak için bu kadar abartılı olmaya gerek yok
dış görünüşünüzle değil yaptığınız işlerle fark yaratın
böylesi daha makbul hem siz hemde bulunduğunuz toplum adına

Emoların hepsi kendilerini bişey sanıyo bizim burda da bu tiplerden yığınla var saç baş kıyafet hepsi çok basit görünüyo gözüme sadece zavallılar diyorum onlara...

şu resimlere baktığım zaman emo sadece makyaj yapmak
gözleri ön plana çıkarmak bide yüzünü metal yığını haline getirmek olarak algıladım
bir tarzdır demişsiniz ama
bu tarz diğer insanlarla ayrıcalık yaratmak için olduğundan farklı görünmeye çabalamak dışında başka bir şey değil
merak ettim bu tarzın nasıl bir kapsamı var
rock metal mi dinlerler
ee bende rock dinliyorum aradaki farkımız dış görünüşümüz mü şimdi
farklı olmak için bu kadar abartılı olmaya gerek yok
dış görünüşünüzle değil yaptığınız işlerle fark yaratın
böylesi daha makbul hem siz hemde bulunduğunuz toplum adına

rock dinlediklerini sanıyolar ona uyuz oluyorum işte :)

Arkadaşlar, konuyu açan arkadaşımız henüz 17 yaşında.. emo stilini sevdiğini söylüyor. yazdıklarını okursanız çok abartmadığı da ortada.. sizlerin böylesine aşağılarcasına 'zavallı' diye hitap etmeniz yanlış. Herkesin genç yaşlarında özendiği bir stil ya da akım olabilir, ya da ünlü biri şarkıcı ya da aktör gibi.. saç rengini giyim tarzını taklit ettiğiniz olabilir. Bunlar gayet normaldir. Böylesine aşağılarcasına yazılar çok üzücü ama.. sanki kötü bir şeymiş gibi bahsediyorsunuz yha.. Kimse size tak tak stiletto giyiyorsunuz diye kızıyor mu? size hiç gitmediği halde platin sarısına boyattığınız saçlarınızı eleştirebiliyor mu? Kişi kendini nasıl 'mutlu' hissediyorsa öyle olmalıdır. Başkalarının özgürlüğünü kısıtlamadığı sürecede herkes özgürdür.

kendisi abartmadığını söyledi canım evet haklısın ama bazı arkadaşlar genel olarak emoları sevmediğini söylemiş tabi biraz daha iyi seçmek lazım kelimeleri.bu emo konusu ne zaman açılsa bütün sevmeyenler gelip nefret ettiğini saçmalık olduğunu falan yazıyorlar madem bu konu neden dikkatlerini çekiyor neden girip yorum yazıyolar görmezden gelseler daha iyi bence ya aşağılamaya gerek yok onlarıvereliniortak

Ergenlik döneminin kimlik arayışıyla tutunduğu bir dal
Büyüdükten sonra kimse emo memo olmaya gerek duymaz diye düşünüyorum..
Acı çekmenin,duygusal olmanın gözleri boyamak,saçları abuk şekle sokmakla alakası yok
Zaten hayatın içinde olan insanlar bu tür şeylere vakit bulamaz,zaman geçiyor,kimse acı çekmeni beklemez..
Büyüdükçe geçer demekten başka bir şey fayda etmiyor :eek:

X