- 3 Kasım 2008
- 11.895
- 18
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
emo tarzı nedir pek bilmıyorum ama bambusim hos paylasım olmus ama keske makyajı yapan kısı biraz konussaymıs boyle sessizce video izlemek pekte keyifli degil bence ...sadece alt yazı var bana biraz tuhaf geldi
livcim emolara örnek olarak koyuyorum resmi
local haber.com dan alıntıdır
az çok fikrin olsunyerimseniben
bambusigöz makyajını çok beğendim,gayet başarılı olmuş,smoke tarzına benzemiş
emo tarzı nedir pek bilmıyorum ama bambusim hos paylasım olmus ama keske makyajı yapan kısı biraz konussaymıs boyle sessizce video izlemek pekte keyifli degil bence ...sadece alt yazı var bana biraz tuhaf geldi
livcim emolara örnek olarak koyuyorum resmi
local haber.com dan alıntıdır
az çok fikrin olsunyerimseniben
bambusigöz makyajını çok beğendim,gayet başarılı olmuş,smoke tarzına benzemiş
punk tarzı gibi degil mı
ellerine sağlık bebeğim
ben de emoları severim her dönemin değişik ilgileri oluyor şimdi de onlara göre bu moda çok abartmayınca hoş görünüyorlar bence de:))) arkadaş sanırım evden kaçan kızları sadece emo gruğlarına girince (nası bi grupsa:) oluyor sanıyorum eskiden de köy kızları şehre göç ederdi canım hatırladın mı? onun için de protesto ettin mi köy kızlarını :))
neyse kızın makyajı güzel oldu ellerinden ne kadar marifetli olduğu belli
videonun sonundaki gülüşüne bittim surat yapısını da chocolatastara benzettim
bir de videonun sonundaki makyajı bayıldım yaaaaaa
senin emo denemen de pek bi gözel anam:)
yalnız bakıyorum emolar sadece kalın kalem de çekerek yapıyorlar
ellerine sağlık bebeğim
ben de emoları severim her dönemin değişik ilgileri oluyor şimdi de onlara göre bu moda çok abartmayınca hoş görünüyorlar bence de:))) arkadaş sanırım evden kaçan kızları sadece emo gruğlarına girince (nası bi grupsa:) oluyor sanıyorum eskiden de köy kızları şehre göç ederdi canım hatırladın mı? onun için de protesto ettin mi köy kızlarını :))
neyse kızın makyajı güzel oldu ellerinden ne kadar marifetli olduğu belli
videonun sonundaki gülüşüne bittim surat yapısını da chocolatastara benzettim
bir de videonun sonundaki makyajı bayıldım yaaaaaa
senin emo denemen de pek bi gözel anam:)
yalnız bakıyorum emolar sadece kalın kalem de çekerek yapıyorlar
Ablam senden de bi emo makyajı görsek olma mı kaydirigubbakcemile3
:roflol: sen ve esprilerin cokacimcoook Şeniz :asigim:
canım kız gerçekten sempatik, makyaj da cidden yakışmış kıza.
bence bir dene, yapması eğlenceli. sen benim kadar zorlanmazsın hem de vereliniortak
Nesi güzel ....lmaz:
ah anaaaam bunlardan ev karısı olmaz,evi pislik götürür valla..emoyum ben yapamam falan..:sinifsinif:çoraplar biryerde bulaşıklar bir yerde..emoluğun şanına yakışmaz hesaaabı...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Allahım bööle kızlarla karşılatırma oğlumu..büyük sööölemiyom ama..mafoldumbenmafoldumben