• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emmii ' nin Evi :))

evinizin fotoğraflarını koyup yorum bekliyorsunuz ama sadece olumlu olanları mı kabul ediyorsunuz? korktum vallahi sizden :) ama ben gene de yorumumu yapacağım madem buraya koydunuz; mutfağınızı beğendim çok ferah ve ben de tezgahın boş olmasından hoşlanırım daha derli toplu görünüyor. yatak odanızı da güzel buldum sadece camlarda ip perde olması beni rahatsız ederdi diye düşünüyorum görünür müyüz acaba diye :) nevresim takımınıza bayıldım çok orjinalmiş gerçekten. ama salonunuz hiç benim tarzım değil. bir kere mor ve beyaz gibi kuvvetli renklerin mutlaka üçüncü bir soft renkle desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum sadece bu iki renk kullanıldığında gerçekten göz yorucu olabiliyor. evlerinizin camları küçük, siz bir de etrafını mor çerçeveye alarak iyice küçük olduğunu göstermişsiniz zaten halınız koltuklarınız aksesuarlarınız masanızdaki servisler bile morken bir de duvarlarda gerek yoktu diye düşünüyorum..

güle güle mutlulukla oturun:34:

Yorumun için Teşekkür ederim...

Yatak odamin Resminde görünmeyen bir Detay : Rulolarim :) Ayni Oturma Odasındaki gibi üst tarafa Rulolar Monte ettirdik görünmeyelim diye :)) Resimlerde birak farkli duruyor canım camlarim okadar küçük degil. Duvarlar krem Renginde oldugu için birtek beyaz ve Mor Renkleri kullanmayı Tercih ettim :) Masam Tabiki herzaman bu şekilde durmuyor onlari Özellikle sizin için hazırlayıp Resmini çektim :)

Allah Cümlemize Huzurlu Oturmayı nasip etsin Insallah :))

Ne kadar basit bır uslub bu boyle ..
Buraya resımlerınızı koyduysanız olumlu olumsuz ( saygı cercevesı ıcınde olan ) butun yorumlara acık olmak Zorundasınız ..
Bakın ben gayet saygı ıle yorum atmısım,ama sız ne kadar saygıdan yoksunuz ..

Olumlu veya Olumsuz...yorumları kabul ederim ama Olumsuz yazanlar neyden dolayı Olumsuz yazdıklarınıda yazıyor.
Senin o "cok karişik ve gözyorucu" yorumunu ben gıcıklık olarak algıladım! Begenmedigin şeyleri Genelleştirmeden yazsaydın bendende ona göre bir Cevap alırdın Canım ;-)

Teşekkürler :)

Ne kadar basit bır uslub bu boyle ..
Buraya resımlerınızı koyduysanız olumlu olumsuz ( saygı cercevesı ıcınde olan ) butun yorumlara acık olmak Zorundasınız ..
Bakın ben gayet saygı ıle yorum atmısım,ama sız ne kadar saygıdan yoksunuz ..[/QUOTE

Senin nekadar Saygılı oldugun, ceza alip hesabinin şu an pasif olmasından net bir sekilde belli zaten. Saygıyı bana ogretecek "en son" kişisin. Bye

çok güzel herşey çok begendim güle güle oturun yuvanızda...

bana göre en göz yormayan sade ve şık olan yer mutfağınız.yatak odası ve salon anlık moda akımı ve bir süre sonra sıkar bence ..siz beğenip emek verip dekore etmişsiniz güle güle oturun evinizde Allah huzur versin:nazar:

benim bir ara turkuaz renkli oturma odam vardı ,ne kadar turkuaz obje varsa doldurmuştum :)

bir zaman sonra sıkılıp hepsini attım ve koltuklarımı da kaplattım ,

kafam ,gözüm dinlendi :1:sizde baya çabalamışsınız ,dekorasyon malzemesi alırken hep mor -lila aramışsınız belli ,

bence evin bir tarzı olmalı ,8 yıllık evliyim ve evimdeki her eşyadan sıkıldım ,

mümkün oldukça değiştiriyorum ,sizde sıkılınca değiştirirsiniz ,neticede mobilya beyaz ,sadece ayrıntılar mor,sonra onu siyahla,sıkılınca kırmızıyla kombinlersiniz olur biter :)

ama bence eleştiriye de açık olmalısın ,herkesten ''muhteşem ,harika,bayıldım ''gibi kelimeler beklemeyin,unutmayın ki herkesin zevki farklıdır ..

mutluluklar ..

abooooowww mutfağımız tıpatıp aynıııı şok oldum :D ayrıca benim ev de genelde mor renk hakim :D

abooooowww mutfağımız tıpatıp aynıııı şok oldum :D ayrıca benim ev de genelde mor renk hakim :D

Gerçektenmi? :) Sen Resimler yüklemişmiydin Seninde Evini görmek isterdim :) Mora Bayılıyorum 2 Senedir kullanıyorum ama hala sıkılmadım :))

bir mor beyazcı daha:27::27::27:sevdim ..canım güle güle aşkla otur evinde mor beyazı bende çok severim özellikle perdelerine bayıldım ve antrendeki aynana bayıldım diyebilirim hepside güzel olmuş emeğine sağlık canım:16:

Son düzenleme:
oh içim açıldı valla:) bnm salonumda mürdüm beyaz çok yakıştırırım çok severim senin evnde çok gzl insanın içi açılıyo pozitif bi enerjisi var:) mutlulukla oturun :16:

Kızlar bende sızınle evımın resımlerını paylaşmak ıstedım :)
allah her seyı ınsanın gönlüne göre versın ve hepımıze güzel evlerde yaşamayı nasıp etsın ınsallah!
Evın tüm dızaynını kendı ısteklerıme göre yaptım ve evımı sevıyorum :)
umarım sızde begenırsınız...

Oturma odam:

Eki Görüntüle 539582 Eki Görüntüle 539581
Eki Görüntüle 539580 Eki Görüntüle 539578
Eki Görüntüle 539586 Eki Görüntüle 539584
Eki Görüntüle 539587

gırış:

Eki Görüntüle 539585

mutfagım:

Eki Görüntüle 539579

yatak odam:

Eki Görüntüle 539583

çok şık ben çok beğendim. güle güle otur.. :)

Müthiş bi ev.:nazar:
Oldum olası mor beyaz uyumuna hastayımdır..
Çok güzel döşenmiş.
Allah ağzınızn tadını bozmasın :nazar:

Anlaşılan mor lila tonlarını çok seviyoruz :)
salonun ayrı bi güzel görünüyo

Back
X