evinizin fotoğraflarını koyup yorum bekliyorsunuz ama sadece olumlu olanları mı kabul ediyorsunuz? korktum vallahi sizden :) ama ben gene de yorumumu yapacağım madem buraya koydunuz; mutfağınızı beğendim çok ferah ve ben de tezgahın boş olmasından hoşlanırım daha derli toplu görünüyor. yatak odanızı da güzel buldum sadece camlarda ip perde olması beni rahatsız ederdi diye düşünüyorum görünür müyüz acaba diye :) nevresim takımınıza bayıldım çok orjinalmiş gerçekten. ama salonunuz hiç benim tarzım değil. bir kere mor ve beyaz gibi kuvvetli renklerin mutlaka üçüncü bir soft renkle desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum sadece bu iki renk kullanıldığında gerçekten göz yorucu olabiliyor. evlerinizin camları küçük, siz bir de etrafını mor çerçeveye alarak iyice küçük olduğunu göstermişsiniz zaten halınız koltuklarınız aksesuarlarınız masanızdaki servisler bile morken bir de duvarlarda gerek yoktu diye düşünüyorum..
güle güle mutlulukla oturun![]()
Yorumun için Teşekkür ederim...
Yatak odamin Resminde görünmeyen bir Detay : Rulolarim :) Ayni Oturma Odasındaki gibi üst tarafa Rulolar Monte ettirdik görünmeyelim diye :)) Resimlerde birak farkli duruyor canım camlarim okadar küçük degil. Duvarlar krem Renginde oldugu için birtek beyaz ve Mor Renkleri kullanmayı Tercih ettim :) Masam Tabiki herzaman bu şekilde durmuyor onlari Özellikle sizin için hazırlayıp Resmini çektim :)
Allah Cümlemize Huzurlu Oturmayı nasip etsin Insallah :))