Emlakçı ile çalışmak

esraylmz03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
2.305
565
163
- Yurtdışı
Kızlar bişey sormak istiyorum bi evimiz var acil satılacak bizde kendimiz fotoğrafını çektik koyduk ilana kolay satılabilecek bi ev aslında hemen emlakçılar aradı bi kaç tane biz satalım beraber çalışalım diye siz hiç böle bişey yaptınız mı nasıl oluyo bu işler mesela emlakçı ile anlaştık ona ne kadar para verilir hiç bilmiyoruz bu işleri kandırılmakta istemiyoruz yardımcı olursanız sevinirim

Mesela siz evi 100.000 tl satacaksınız emlakçı müşteri bulur satar ise 3 4 bin lira üstüne koyuyor komisyon alıyor size ise ne kadar satmak istiyorsanız evi o parayı veriyor . Kiralık da ise sıkıntı olabiliyor mesela saçma sapan insanlara kiraya veriyor falan ama satılık da bir sorun çıkmaz .

Kızlar bişey sormak istiyorum bi evimiz var acil satılacak bizde kendimiz fotoğrafını çektik koyduk ilana kolay satılabilecek bi ev aslında hemen emlakçılar aradı bi kaç tane biz satalım beraber çalışalım diye siz hiç böle bişey yaptınız mı nasıl oluyo bu işler mesela emlakçı ile anlaştık ona ne kadar para verilir hiç bilmiyoruz bu işleri kandırılmakta istemiyoruz yardımcı olursanız sevinirim
Her emlakcinin calisma usulu farkli kimi alandan alir komisyonu kimi satandan. Ama eger oyle kolay satılan bir yerse kendiniz satin derim. Çünkü insanlar emlakciya komisyon vermemek icin sevdigi biryerden vazgecebiliyor. Her zaman herkese sahibinden ilan daha iyi gelir.

Çalışacaksanız kurumsal firmalarla çalışın.
Tüm komisyonu alıcıya yükleyen ayakçı emlakçılar yüzünden ciddi alıcılar evi almaktan vazgeçiyor çünkü siz bana şu kadar verin gerisi sizin olsun derseniz adamlar rahatça 50bin koyabiliyor üstüne.
Piyasayı bilmeyen de almak için harekete geçiyor ve bir süre sonra gerçek fiyatla karşılaştığında size de dolandırıcı gözüyle bakıyor.

Biz evalirken emlakcidan aldik. Ne kadarini aldi bilemiyorum ama butun devlet dairelerinde tanidiklari vardi ve cok kisa surede halletti isleri. Boyle bir avantajlari var sadece.

="dora0101, post: 55632263, member: 355574"]Peki onlara yüzde kaç veriyoruz
Eb sahibinden almıyorlar.. hepsini alan kişiden alıyorlar. Alacak adam emlakçı yerine ev sahibini tercih eder. Sizin olanınız da gorundugune göre sizi arar. Ama evler satılmıyor artık kolay kolay. İnsanlar önünü göremediği için kredi işine girmek istemiyor kolay kolay

Valla biz satarken ozellikle emlakciya vermeyelim dedik ama nafile millet tembel sahibidinden hic arastirmiuor 4 5 bini yer demi buluyorlar anlamadik.
Hemen emlakciya kosuyorlar. Emlakci hizli satisa nedne olur ama sizinle de surekli pazarlik halinde olur aman satin evi uc bese bakmayin diye.

Hadi ya makul bi fiyat söyledik çok ta Yüksek değil ne bilim sacma sapan olmasın ortalama bişey yazalım bi an önce satalım kafasındayız
ben emlakcida calistim calisma sitilleri bu ederinin altinda yazan evleri ararlar yada ucuza ev dusurup satin alip icini yapip daha fazla paralara satarlar sistem bu yani

Back
X