- Konu Sahibi Aycan111111
Ağzına sağlık. Valla seninde sert davrandığını söylemiş ler am Ab öyle olmasan bu kadın bariz bela olur başına. Bu çocuğu gece isteme olayınada ayrıca gıcığım. Kv ye defalarca söyledim. Mesela zırt pırt ayyy bu çocuk çok zor ben buna bakamam diyor. Sanki bugüne kadar bak diyen olmuş ona. Aradada gelip alayım bende kalsın. Memeyi bırakması için bir hafta kv de kalcakmışmış. Aldım karşıma bak anne ben böyle şeyleri sevmem ben böyle yetişmedim. Çocuk anne babasının olmadığı evde kalmaz yakın lık derecesi farketmez. Oda a evet benim eşimde böyle düşünüyor hiç sevmez diye vızırdandı. Aradan az bir zaman geçti oğlumun sünnet mevlüdüne misafir gibi geldi tüm yemekleri annem evinde yapıp getirdi. 40 mevlüdünde de aynısı oldu. Neyse uzak olsun da bişey isteyen yok ondan. Okadar insanın içinde çocuk sünnet olmuş diyor giydir torunumu bu gece bende kalsın. Anladım ne yapmak istiyor Mevlüt te kendi çevreme beni kötüleyecek aklı sıra. Olmaz anne dedim. Nedennn diye çıkıştı. Yani ben ona bağarayım ben sana demedimmi diyim.
Bende gayet sakince anne Bİ dedesine gidicez bu akşam orda kalacaz sana söylemiştik ya dedim. Tabi kadının fesat planı alt üst oldu bide durduk yere bağrınca kendisi rezil oldu saçma sapan espirilerle ortalığı toplamaya çalıştı kimse yüzüne bakmadı defolup gitti.
Çocuğumu alıp terbiye verecekmiş bide kendinde olmayan şeyi nasıl verecekse
Bende gayet sakince anne Bİ dedesine gidicez bu akşam orda kalacaz sana söylemiştik ya dedim. Tabi kadının fesat planı alt üst oldu bide durduk yere bağrınca kendisi rezil oldu saçma sapan espirilerle ortalığı toplamaya çalıştı kimse yüzüne bakmadı defolup gitti.
Çocuğumu alıp terbiye verecekmiş bide kendinde olmayan şeyi nasıl verecekse