• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emir'in Yolu Show Tv

emir gercek hayatta handeylen cikiyormus yaaa ne alaka feriha olsa neyse. sonucta onla dizi cekiminde bayagi samimi olyorlar yakindan hasir nesirler gercek hayattada olsalardi hosumuza giderdi dizi daha bi canli olurdu. ama sen git handeylen berber ol. hicde sevmem gicik, su tip tip hareketleri varya konusurken duururken filan hep ayni sinir oluyorum her dizide ayni hareketler demekki gercek hayattada aynidir herhalde. emir yakistiramadim dogrusu sana o kizi.. :19: :20:. :63:

emiri bilmiyorum ama hande gerçek hayatta şarkıcı tanla birlikte tabi son duyduğumdan beri ayrılmadılarsa :1:

kızlar feriha yüzüğünü bu sokak karısı seherden alabildimi

cansunun kıyafet nasıldı ama...embesil ilkokul bebeleri gibi olmuş..bi boynunda ortasından ip geçen silgisi eksik..:33:

Feriha'nın kuzeniyle de Koray arasında bi şeyler başlıcak kesin. Boşuna gelmemiştir onlar köyden buraya. Bi şekilde dahil olur senaryoya. :1:

Emirin kameraya kıçını döndüğünde sürekli eliyle kazağını pantolonunu düzeltmesine uyuz oldum!!! Nası farketmiyo bu yönetmen bunu ? Bi benmi görüyorum yoksa onlar mı kör :26:

Emirin kameraya kıçını döndüğünde sürekli eliyle kazağını pantolonunu düzeltmesine uyuz oldum!!! Nası farketmiyo bu yönetmen bunu ? Bi benmi görüyorum yoksa onlar mı kör :26:

bende ona takıldım bide evin içinde elini cebine koyup yürüyor sanki sahilde yürüyüş yapıyor ağır ağır...ayyy sıktı valla emirin bu salak halleri.feriha baştan ben şöyleyim böyleyim demediki.direk kıza zengin muamelesi yaptılar sanki herkes öyle olmak zorundaymış gibi.keşke doğruları açıklasaydı ama söyleyemedikçe dibe battı.öyle bir davranıyorki sanki beraberken 10 adamla aldatmış onun intikamını alıyor.bize cansunun mat olup ferihayla emirin barıştığını görene kadar rahat yüzü yok..bende sanki gerçekmiş gibi yazmışım olaya bak:9::9::9:

off ben işteyım izleyemedım artık yarın netten izlerim ama gercekden emır ın o hallerı sıkıyor benı levent ile ferıha bir olsun bence bak ozmn dhaa bı heyecan yapar fim :)

bence feriha o gece kabul etmiyicek sonra ailesinin ödeyemeceğini anlayınca emire teklifin hala geçerli mi dicek ve kabul edicek:9:

Back