Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
binbir geceye özenmiş senaristler bence emiri gözümüzde bu kadar düşürmemeliler.
Emirin suan nasil bi duygu icerisinde oldugunu cözemiyorum. neler hissettigini kestirmek hic mümkün degil. hem ferihaya güzel güzel bakiyor. ayyyy bence teklifini kabul etsin
dizi bile olsa iğrenç bi durum
sevgi böyle oluyor demek ki bu devirde artık.. biri diğerine acı çektirince diğeri de iğrençliğin dibine vuruyor.
vay be ne sevgi,ne aşk böyle... iki kişinin arasının bozulmasında bile bi medeniyet olur,saygı olur.. iki taraf da acı çeker,diğeri onun gönlünü kazanmaya çalışırken diğeri yüz vermez felan ama;bunlar güya saf ve temiz bir aşk anlatıyorlardı.. kız seni aldatmış mı ayıp bi durum mu var ortada?yalan söylemiş özürler diliyo..gerekirse aylarca kızarsın,bozuk olur aran.. ama bu nedir ya
emir gercek hayatta handeylen cikiyormus yaaa ne alaka feriha olsa neyse. sonucta onla dizi cekiminde bayagi samimi olyorlar yakindan hasir nesirler gercek hayattada olsalardi hosumuza giderdi dizi daha bi canli olurdu. ama sen git handeylen berber ol. hicde sevmem gicik, su tip tip hareketleri varya konusurken duururken filan hep ayni sinir oluyorum her dizide ayni hareketler demekki gercek hayattada aynidir herhalde. emir yakistiramadim dogrusu sana o kizi.. .
yalan habermiş o kaç kere söylediler doğru değil diye.ikisininde başka sevgilileri varmış..
aman iyi bari emirin sevgilisi kimki su yasli olan kadinmi acaba onuda yalanliyorlardi ama bayagi bi samimi pozlari var. hicde kardes arkadas gibi cikmamislar dogrusu
o kadında var bi haller,ajansındaki bütün çıtır çocuklara öyle sarılıp öpüp kokluyor bağrına basıyor meleğim falan diyor[/QUOTE)
o kadında var bi haller,ajansındaki bütün çıtır çocuklara öyle sarılıp öpüp kokluyor bağrına basıyor meleğim falan diyor
nerden biliyosun kiz bunlari
face sayfasında tüyo okurken bebeler bunlarla ilgili bilgileride paylaşıyor.malum çağatay ulusoy için izleyen bir sürü ortaokullu var