Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bana kalırsa feriha zengin olucak ama nasıl olucak orası bi kaç bolume çozulcek :) zengin olup emire gunuunu gostericek yihuuuuuuuuu
O annesinin eski sevgilisi adam ölücek. Ve miras bırakıcak bence.
feriahnın annesi çıkacak ya diziden gerçek hayatta kanser olduğu için.. acaba o adamamı kkaççak
o adamda kesin ölecek çünkü sofia dedi ya benim babamın hikayesi bitiyor diye.herhalde az ömrü kaldı ondan buldu zehrayı.vahide gördümde kanser tedavisi için çıkacaksa bence ikisini beraber öldürebilirler.büyük aşk beraber bitti gibisinden.önce adam sonra üzüntüsüne dayanamayan zehra arkasından gider.adamda zehraya miras bıraktıysa mehmetle feriha otomatikmen zengin olur.şu seher cadısınında yüzüne görse artık mehmet.Allahım yüzük hala onda yaa
Aynen.. Ben de ona dikkat ettim. Kız dedi ama benim babamın hikayesi bitiyor diye. Bence o adam onlara miras bırakacak ama babaya nasıl kabul ettirecekler mirası, onu bilemiyorum. Bence baba da ölebilir. Yok belim ağrıyo yok yaşlandım deyip duruyo bikaç bölümdür. Ben de herkesi öldürdüm durduk yerde.
cansunun kıyafet nasıldı ama...embesil ilkokul bebeleri gibi olmuş..bi boynunda ortasından ip geçen silgisi eksik..
Emirin kameraya kıçını döndüğünde sürekli eliyle kazağını pantolonunu düzeltmesine uyuz oldum!!! Nası farketmiyo bu yönetmen bunu ? Bi benmi görüyorum yoksa onlar mı kör :26:
O annesinin eski sevgilisi adam ölücek. Ve miras bırakıcak bence.
feriahnın annesi çıkacak ya diziden gerçek hayatta kanser olduğu için.. acaba o adamamı kkaççak
neeeee ılkkez duydum.kanser mı o kadın......
adını feriha koydumda toplu katliam!!! emirin anneside kanserdi zaten oda çıksın aradan
neeeee ılkkez duydum.kanser mı o kadın......
ben size demistim dimi teklif kismini bölümün en sonuna sakliycaklar birdaha ki bölümde ancak cavabini ögrenicez diye. aynen öyle oldu. ne meraklilar bizi meraklandirmaya su senaristler.bu bölümde levent bi tuhafti pek rolune giremedi galiba.
Ama en cok sevindigim olayda sanem hanimin yaptigi büyük hatayla kocasina o sekilde yakalanmasiydi. oooohh cok iyi oldu sana sanem hanim. burnu havalarda kibirle geziyordun ego ego. zehrayla ferihayi kücümsüyordun. simdi yerlerde süürünmeni izliyecegiz artik. ohh olsun sana .bisey degil leventin bu olaydan basi agrimasa.
Birde levent hic o tekneden inmiyormu anacazim. her giden onu teknede buluyor adam sanki gelen gideni bekliyor orda teknede oturmus.