Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyh söyledi feriha rahatladık dedik yine iyice abartmışlar sıktı yaa izlemek gelmio içimden izlemedim de şimdi açtım arabayı yıka dio salak emir sinir oldm powerturk izlerim daha iyi
Aynen ya aptal şey bu kadar da abartılmaz ki emir çok salakça davranıyor gerçekten
aynen deli oldum. ben ferihanın yernde olsam eeh derim içmden.. bi ahhh die baırır bayılmş nmarası yapardım kapyı açardı feriha noldu noldu derken emir bn sni sviorm gbisinden sayıklardım biraz şeytanlık lazm böle şelerde. ne kdr acı çektrmeye çalşrsa çalşsn yinede gözü ferihada
Haydaaaa şimdi bu kız haketmedimi birde hayvan diyip kızıyor.
Sen daha ilk kez tanıştığın adamın evine git afedersin yapacağını yap hemen sabahında nikah dairesine gidelim demesini mi bekliyordun böyle kızlara çok gülüyorum ya :80:
Haydaaaa şimdi bu kız haketmedimi birde hayvan diyip kızıyor.
Sen daha ilk kez tanıştığın adamın evine git afedersin yapacağını yap hemen sabahında nikah dairesine gidelim demesini mi bekliyordun böyle kızlara çok gülüyorum ya :80:
tabi gözü ferihada olmasa mehmetle feriha kavga ederken ayırmaya kalkmazdı ama gerçekten saçmalıyor o şeytanlığı anca cansu yapar ferihanın aklı ermiyo ki şeytanlığa
bnm adımda cansu çekmiştir ama utandım adımdan bu dizideki cansu yüzünden ne yılışık ne itici ya
off aynen sesi hareketleri konuşması herbişeyine gıcığım ben bu kızın embesil hareketleri var
bu arada ismin çok güzel boşver çekme sen ona
dudakları falanda tweety dudağı gbi bi gaarip oluo
yaaaaaaa eşim izletmiyor(( maç var ntv de......poffffffffffff
yaaaaaaa eşim izletmiyor(( maç var ntv de......poffffffffffff