• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emir'in Yolu Show Tv

tadi kacti dizinin. kusura bakmasinlar ama eger emir cansuyla bi beraberlik yasayacaksa hicte daha fazla cansunun o salak hallerini cekecek degilim ekranda helede emirin yaninda. aman aman tipi tip sey :37: .

dizi izlenmiyo sanırım :26:

halbuki feriha yalanlarının bedelini ödemeye başladı artık..pek memnunum :66:
gerçi farklı bi yöntemle ödetiyo emir..o kadar da olmasaymış iyiymiş..

bu dizi nedense aynı gidişattanmıdır? nedir boğmaya başladı ilk bende çok izliyordum ama lşimdi çok durgun gidiyo sanki sıkıyor bir reklama girsin hemen kanalı değiştirebiliyorsun merak hisside azaldı neden anlamadım ben...öğrenmesi emirin iyi oldu ama o sarı saçlı çiyan kıza gıcık oluyorum dizilerde o olduğu içinde aslında hevesim yok..sinir şey..bu arada ferihanın dizideki annesi gerçek hayatta göğüs kanserine yakalanmış tedavi görüyor...allah şifa versin..:71:

ayyh söyledi feriha rahatladık dedik yine iyice abartmışlar sıktı yaa izlemek gelmio içimden izlemedim de şimdi açtım arabayı yıka dio salak emir sinir oldm powerturk izlerim daha iyi

hadi bakalım,ön koltuğuna kurulup oturduğun arabayı yıka feriha hemde bahşişle..
haketmedi mi :26:

Haydaaaa şimdi bu kız haketmedimi birde hayvan diyip kızıyor.:27:
Sen daha ilk kez tanıştığın adamın evine git afedersin yapacağını yap hemen sabahında nikah dairesine gidelim demesini mi bekliyordun böyle kızlara çok gülüyorum ya :80:

Aynen ya aptal şey bu kadar da abartılmaz ki emir çok salakça davranıyor gerçekten

aynen deli oldum. ben ferihanın yernde olsam eeh derim içmden.. bi ahhh die baırır bayılmş nmarası yapardım kapyı açardı feriha noldu noldu derken emir bn sni sviorm gbisinden sayıklardım:23: biraz şeytanlık lazm böle şelerde. ne kdr acı çektrmeye çalşrsa çalşsn yinede gözü ferihada

aynen deli oldum. ben ferihanın yernde olsam eeh derim içmden.. bi ahhh die baırır bayılmş nmarası yapardım kapyı açardı feriha noldu noldu derken emir bn sni sviorm gbisinden sayıklardım:23: biraz şeytanlık lazm böle şelerde. ne kdr acı çektrmeye çalşrsa çalşsn yinede gözü ferihada

tabi gözü ferihada olmasa mehmetle feriha kavga ederken ayırmaya kalkmazdı ama gerçekten saçmalıyor o şeytanlığı anca cansu yapar ferihanın aklı ermiyo ki şeytanlığa

Haydaaaa şimdi bu kız haketmedimi birde hayvan diyip kızıyor.:27:
Sen daha ilk kez tanıştığın adamın evine git afedersin yapacağını yap hemen sabahında nikah dairesine gidelim demesini mi bekliyordun böyle kızlara çok gülüyorum ya :80:

kız yukarda cafe var kahvaltıya gidelim demedimi benmi yanlış anladım nikah dairesi nerden çıktı kız

tabi gözü ferihada olmasa mehmetle feriha kavga ederken ayırmaya kalkmazdı ama gerçekten saçmalıyor o şeytanlığı anca cansu yapar ferihanın aklı ermiyo ki şeytanlığa

bnm adımda cansu çekmiştir :D:D:D ama utandım adımdan bu dizideki cansu yüzünden ne yılışık ne itici ya:37:

Back