• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emir'in Yolu Show Tv

hani emir cansuya feriha hakkında ne biliyorsan anlat dedi ya
cansu başladı ben kanal değiştirdim,çoğu sahneleri izlemedim vallahi zleeyecemde
iyice strese girip heder edemem kendimi oratlık düzelene kadar sadece önemli ayrıntıları okuyup izleyecem

aynen yaa dizi olduğunu unutup sinir oluyorum:60: olaylar düzelene kadar bakmam.pis cansu neler yapacak Allah bilir

kızlar dizideki sophianın adı ne?? bide daha önce hangi dizide oynadı..

face sayfasında bir sürü tüyo okuyorum ama doğrularmı uyduruyorlarmı hiç bir fikrim yok.tek emin olduğum feriha hastanelik olduktan sonra barışacaklar :60::60::60::60:

cansu büyük bi cikmazin icinde.
Emir le ferihanin arasi düzelince iste asil o cansunun sonu olucak.yilan. psikologda kurtaramaz onu ondan sonra. kendi kuyusunu kazdikca kaziyor salakisko. kendi düsecek hic haberi yok. -emir cansuyu ferihaya kizginligindan dolayi kullanicak. Ayyyy bide gitti onlarin apartmana yerlesti ne güzel . ferihayi ne kadar seviyorki demek onla ugrasiyor. Tamamen cekip de gidebilirdide. Apartmana yerlesmesi güzel oldu. uzaklasmadi. hep görüsücekler. belki böyle gercekleri daha cabuk farkeder. kimin ne oldugunu ögrenir. Larada girse isin icine gercek ferihayi görür. Emir icten ice hem cok kizgin bi yandanda kiyamiyor ve özlüyor. Aaaaahhh ne güzel bi ask ve asik.... :31: :1:
Ama ben su teknedeki adama hayran kaldim yaa. cok temiz bi kisiligi var adamin. dogruya dogru diyor hicbiseyden etkilenip düsüncelerini degistirmiyor. bi lafi vardiya hani sanem hanima. '' hayatima girebilirsin ama ona sahip olamazsin '' diye aferin adama. kadinlarin isvesine cilvesine kanip gitmiyor duygusal baglamda. :32: Bide dizi müziklerine bayiliyorum............ :16:

ne diyo emirgil yaaa :5:
bana kim olduğunu dürüstçe söyleseydi,onu sevmiycek miydim sanki ben dedi..

aptal yerine koydu beni dedi..

orayi kacirdim ama dogru demis. cocuk zaten onun yalanlarina cildirdi. feriha fakir olsa ne olacak alir evine götürür zengin oluverir ne varki.

Tüyo:

O adam zehrayı takip eden ferinin gerçek babası ilerleyen bölümlerde yanına alacakmış
emirimiz yaptiqına pişman olup feriye dönecekmiş
zehra o adamın evinde önceden çalışıomuş bi nedenle feriyi zehraya vermişler
... vee ferinn adı önce baska bişymiş zehralar alınca feriha olmuş dizinin adı o yüzden ADINI FERIHA KOYDUM
... feriha emir zenqin olduqunu öqrendiqi için döndü sncakmis

faceden buldum ne kadar dogru bilemem:44:

Tüyo:

O adam zehrayı takip eden ferinin gerçek babası ilerleyen bölümlerde yanına alacakmış
... vee ferinn adı önce baska bişymiş zehralar alınca feriha olmuş dizinin adı o yüzden ADINI FERIHA KOYDUM

iyide feriha ile mehmet ikiz diye biliyorum ben:26::26::26:

iyide feriha ile mehmet ikizlerdi,
eğerki feriha başkasından olsaydı şuana kadar bu konuda şüphelenmemizi gerektiren sahneler olurdu bence..
o gizemli adamın bence zehrayla bir bağlantısı var diye düşünüyorum

bence o adam zehranın gorumcesıyle ılgılı..

yada hanı su kapalı kapılar ardında kalan ,kurtardıgı kadını le ılgılı

bence o adam zehranın gorumcesıyle ılgılı..

yada hanı su kapalı kapılar ardında kalan ,kurtardıgı kadını le ılgılı

yok yok bence o kadınla alakası yok.çünkü kül tatlısı istedi.elindede o meşe kömürümüdür nedir ondan tutuyordu.

facede bir sürü tüyo var okuyorum ama atıyorlar gibi geliyor.

bu arada aşkı memnunun tekrarlarına denk geliyorum bazen.hazal kaya ne kadar güzelmiş orda.bakımlı,süslü,alımlı..burda daha doğal görüntüsü vermek içinmi böyle acaba

Tüyo:

yok yaaa sanmiyorum zehranin gercek kizi olmadigina. onu mehmetden daha cok seviyor kadin yavrum yavrum diye. Bakalim görelim bellimi olur dizi bu

zehrayla ferihayı gerçektede benzetiyorum ben burunları filan aynı nerdeyse şimdi zehranın kızı çıkmazsa yuh derim ferihayı zenginleştirmek için bu kadarda saçmalanmaz,bende o adamın zehrayla bi bağlantısı olduğuna inanıyorum

Bir tüyoda benden Cansu Emir'e Halil'i söyleyecekmiş. Emir çıldıracakmış :47: ama lara ilerleyen bölümlerde cansunun gerçek yüzünü anlatacakmış.:52:

Ayrıca feriha o gizemli adamın kızıymış zehra evlerinde çalışıyormuş ferihayı vermek zorunda kalmışlar zaten adı feriha değilmiş o nedenle dizinin adı adını feriha koydum olmuş:6::6:

Back