• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emir'in Yolu Show Tv

zehrayla ferihayı gerçektede benzetiyorum ben burunları filan aynı nerdeyse şimdi zehranın kızı çıkmazsa yuh derim ferihayı zenginleştirmek için bu kadarda saçmalanmaz,bende o adamın zehrayla bi bağlantısı olduğuna inanıyorum

evet ya bencede çok benziyor.ilk defa da bir dizide böyle mantıklı oyuncu seçmişler.ya hep merak ederim yani o kadar benzeyen oyuncu var neden onları kardeş falan yada ana kız yapmıyorlar.dizi daha etkileyici olur bence.ayrıca bencede feriha zehranın kızı ya olmazsa da saçmalık yani.hem adını feriha koydum demesinin sebebini zehra açıklamışdı zaten bizi sen feraha çıkaracaksın diye kadının tek ümidi ferihanın zengin bir hayat sürmesi anası gibi sürünmemesi o yüzden yapdığı herşeye çanak tutuyor.böyle annelerde kızları yoldan çıkarır allah korusun.ben bu tarafını yaprak dökümündeki hayriyeye benzetiyorum oda zenginlik için kızlarını yoldan çıkarttı:))

evet ya bencede çok benziyor.ilk defa da bir dizide böyle mantıklı oyuncu seçmişler.ya hep merak ederim yani o kadar benzeyen oyuncu var neden onları kardeş falan yada ana kız yapmıyorlar.dizi daha etkileyici olur bence.ayrıca bencede feriha zehranın kızı ya olmazsa da saçmalık yani.hem adını feriha koydum demesinin sebebini zehra açıklamışdı zaten bizi sen feraha çıkaracaksın diye kadının tek ümidi ferihanın zengin bir hayat sürmesi anası gibi sürünmemesi o yüzden yapdığı herşeye çanak tutuyor.böyle annelerde kızları yoldan çıkarır allah korusun.ben bu tarafını yaprak dökümündeki hayriyeye benzetiyorum oda zenginlik için kızlarını yoldan çıkarttı:))

ferihanın annesi üvey mi anlamadım

Bence o adam zehranın eskiden sevdigi bir adam çünkü kül tatlısı yaptırıyor kadını zehra'ya.feriha'nın üvey olması mantıksız olur.bu arada fragman cıktı mı ?

ben son bölümleri parça pinçik izledim ama o adam zehranın babası gibi geliyor bana.
Adamın yüzünü gösterdi mi ? yani o yaşlarda olabilir mi bilmiyorum bana öyle geliyor!

bence o adamın ferihayla ilgisi yok
öz babası olması çok çok saçma
böyle bişey olsa rızanında haberi olurdu ve ferihaya bakışlarından veya herhangi bir sahnesinden belli ederdi
zehrada bu kadar ferihaya öz kızı gibi bakmazdı herhalde

hem o adam zehrayı bulduğuna göre ferihayıda bulabilirdi ferihanın babası olsa ferihayı takip ettirirdi bence

ne olursa olsun aa zehrayla ve onun memleketinden biri o adam baksanına memleketinin yemeklerini yaptırdı vs
belkide zehranın eski eşi vardı veya sevdiği felan belkide rızayla zorla evlendirildi kimbilir.

ADINI FERİHA KOYDUM” DİZİSİ OYUNCUSU VAHİDE GÖRDÜM, NEDEN DİZİ ÇEKİMLERİNE ARA VERMEK ZORUNDA KALDI?... DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN!...

5/10/2011 03:13

Vahide Gördüm'ün göğsündeki kistin kanser riski taşıması, doktorları endişelendirdi. Eşi Altan Gördüm, "Kemoterapi görebilir; bu yüzden Vahide, 'Adını Feriha Koydum' dizisine zorunlu ara verecek" dedi

BİYOPSİYİ BEKLİYORUZ

Vahide Gördüm'ün zor günleri! Ünlü oyuncunun göğsünde kist belirlendi. Fulya Acıbadem Hastanesi'nde yapılan ilk tetkiklerde kötü huylu olmasından şüphelenilen kistten parça alınarak biyopsiye gönderildi. Gördüm, sağlık gerekçesiyle rol aldığı 'Adını Feriha Koydum' dizisiyle, çekimleri süren 'Ayhan Hanım' filminden affını istedi.

"SIKINTILI BİR YOL"

Ünlü oyuncunun eşi Altan Gördüm, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: "Maalesef böyle bir şanssızlıkla karşılaştık, sıkıntılı bir yola girdik. Patoloji raporlarının temiz çıkmasını ümit ediyoruz. Kemoterapi tedavisi görme ihtimali yüksek olduğu için dizi ve sinema çalışmalarına ara verilecek. Vahide ile bu zor günleri aşacağız."

Vahide Gördüm benım cok sevdıgım cok degerlı bır sanatcıdır..
inşallah test sonucları kotu cııkmaz ve guzel bır hayat geçirir..

vay adi emir. kiz sanki onu baskalariyla aldatarak üzmüs gibi oda onla bunla düsüp kalkiyor adi. Bu asktan artik hayir gelmez. emirin aski bu kadarmis. yalan söyledi diye baskalariyla düsüp kalkmasi gerekmiyor. ikisi ayni sey degil. birak kizim feriha deymezmis. her firsatta baskalarina kosan adamdan sana hayir gelmez. belki eski nisanlisi bile bunu yapmazdi. keske onlan olsaymissin be kizim. yalan baska baskalariyla aldatmak baska. tüüüü rezil emir. :19: boyundan posundan utan. bundan sonra barissalarda isin civisi cikti artik emir cok saygisizca davraniyor asagiliyor resmen kizi. fazla ucma o burunla kaf daginda üsütürsün emir efendi. senin de askin bu kadarcikmis iste....tüüüüh sana.......birak kizim feriha ondan daha yakisikli fakirlerde var. onlara yönelde emir efendi görsün dünyanin kac bucak oldugunu rezil emir sinir oldum yaaa

ayyyy feriha bu adamla öyle böyle evlemis olsa bile her kavgada baskalarina gider bu adam amaaaaaannnn Allah böylelerinden korusun orda kalsan lazim degil

ayyyy feriha bu adamla öyle böyle evlemis olsa bile her kavgada baskalarina gider bu adam amaaaaaannnn Allah böylelerinden korusun orda kalsan lazim degil

katılıyorum aynen çok saçma davranıyor çocuk gibi intikam almaya çalışıo.aslında affedilcek bir hata değil ama intikam şekli çok çirkin.bence ferihada artık peşinde dolanıp kendi affettirmekden vazgeçsin.bunların okulu ne zaman açılacak bu arada:))asıl bomba orda hande öğrenince kopacak haha...bide bence o gizemli adam zehranın eski sevdiği olabilir çünkü dizinin başlarında ferihaya diyordu ya beni küçük yaşımda zorla gelin ettiler ama senin kaderin böyle olmıyacak diyee bakalım yakında çıkar onunda kokusu....

vay adi emir. kiz sanki onu baskalariyla aldatarak üzmüs gibi oda onla bunla düsüp kalkiyor adi. Bu asktan artik hayir gelmez. emirin aski bu kadarmis. yalan söyledi diye baskalariyla düsüp kalkmasi gerekmiyor. ikisi ayni sey degil. birak kizim feriha deymezmis. her firsatta baskalarina kosan adamdan sana hayir gelmez. belki eski nisanlisi bile bunu yapmazdi. keske onlan olsaymissin be kizim. yalan baska baskalariyla aldatmak baska. tüüüü rezil emir. :19: boyundan posundan utan. bundan sonra barissalarda isin civisi cikti artik emir cok saygisizca davraniyor asagiliyor resmen kizi. fazla ucma o burunla kaf daginda üsütürsün emir efendi. senin de askin bu kadarcikmis iste....tüüüüh sana.......birak kizim feriha ondan daha yakisikli fakirlerde var. onlara yönelde emir efendi görsün dünyanin kac bucak oldugunu rezil emir sinir oldum yaaa

başkalarıylamı yatıyooo ay fragmanı izlemedimm :18::18:

katılıyorum aynen çok saçma davranıyor çocuk gibi intikam almaya çalışıo.aslında affedilcek bir hata değil ama intikam şekli çok çirkin.bence ferihada artık peşinde dolanıp kendi affettirmekden vazgeçsin.bunların okulu ne zaman açılacak bu arada:))asıl bomba orda hande öğrenince kopacak haha...bide bence o gizemli adam zehranın eski sevdiği olabilir çünkü dizinin başlarında ferihaya diyordu ya beni küçük yaşımda zorla gelin ettiler ama senin kaderin böyle olmıyacak diyee bakalım yakında çıkar onunda kokusu....

tüyolara göre hande öğrenince okulda kantinde masanın üstüne çıkıp ilan edecekken ya emir ya koray kolundan tutup aşağı indirip susturacakmış.bence koray yapar.emirde o yürek yok.

tüyolara göre hande öğrenince okulda kantinde masanın üstüne çıkıp ilan edecekken ya emir ya koray kolundan tutup aşağı indirip susturacakmış.bence koray yapar.emirde o yürek yok.

Ay Hande salagina gun dogacak, hala dersini almadi manyak kiz yaa.. Ustelik Koray'la yatip kalkiyor..

Ne istedigini bilmiyor gercekten

Bu arada Vahide Gordum'e uzuldum. Ins. bi an once sagligina kavusur

Back