Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
soktayimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
evet ama ya olurse !!!bendeeeeee! emir kurtarır gibi ama. ii kalpli çocuk normalde
ya noldu tam göremedım ya zorla bastırıyorum showa:))
evet ama ya olurse !!!
canim levent gidiyormus ferihayi gormek icin evlerinin onune geldi,bunlar sarilinca emir gordu.ve ferihaya ikinizin de eglencesi bitti dedi.tekneye geldi,kavga ettiler.levente vurdu,basi demire degdi.ordan da denize dustu.
evet ama ya olurse !!!
canim levent gidiyormus ferihayi gormek icin evlerinin onune geldi,bunlar sarilinca emir gordu.ve ferihaya ikinizin de eglencesi bitti dedi.tekneye geldi,kavga ettiler.levente vurdu,basi demire degdi.ordan da denize dustu.
Vahide gördüm kansermiş diziden cıkcak galiba
ne heycanlı anlattın kız :)
ölmez bence. emir vcdan azabna grer bölümler uzar. hem ölürse o kocasnı aldatan kadındanda intikam alamaz aldatılan adam
hadi ya çk şeker kadındı oo
bence o esrarengiz adamı bir sonraki bölümde de göremeyeceğiz
zehranın yine eskilerden bir anısıyla karşılacağız gibi
feriha emir konusunda aslında üzüleceğim bir bölüm bekliyordm ama öyle geçmedi
ben emirin aynı apt.oturmasına sevindim
en azından ferihayı hergün görecek onu unutamayacak ve onun hergün yaptıklarını
çabalarını ve daha doğrusu onun gerçekten kötü iyetle yalan söylemediğini görecek
ben bu umutları taşıyorum
levent konusu ise muamma aslında bu levent diziden felan mı çıkacakki nerden çıktı bu sahne yaa
ölürse dizi çok berbat bir hal alır saçmalarlar
büyük ihtimalle emir kurtaracak birazcıkta vicdan azabı çekecek
ama levent kurtulursa emirle iyice konuşup ferihanın gerçekten onu sevdiği vs vs anlatacak bence