• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emir'in Yolu Show Tv

bendeeeeee! emir kurtarır gibi ama. ii kalpli çocuk normalde
evet ama ya olurse !!!
ya noldu tam göremedım ya zorla bastırıyorum showa:))

canim levent gidiyormus ferihayi gormek icin evlerinin onune geldi,bunlar sarilinca emir gordu.ve ferihaya ikinizin de eglencesi bitti dedi.tekneye geldi,kavga ettiler.levente vurdu,basi demire degdi.ordan da denize dustu.

evet ama ya olurse !!!

canim levent gidiyormus ferihayi gormek icin evlerinin onune geldi,bunlar sarilinca emir gordu.ve ferihaya ikinizin de eglencesi bitti dedi.tekneye geldi,kavga ettiler.levente vurdu,basi demire degdi.ordan da denize dustu.

ölmez bence. emir vcdan azabna grer bölümler uzar. hem ölürse o kocasnı aldatan kadındanda intikam alamaz aldatılan adam

bence o esrarengiz adamı bir sonraki bölümde de göremeyeceğiz
zehranın yine eskilerden bir anısıyla karşılacağız gibi

feriha emir konusunda aslında üzüleceğim bir bölüm bekliyordm ama öyle geçmedi
ben emirin aynı apt.oturmasına sevindim
en azından ferihayı hergün görecek onu unutamayacak ve onun hergün yaptıklarını
çabalarını ve daha doğrusu onun gerçekten kötü iyetle yalan söylemediğini görecek
ben bu umutları taşıyorum

levent konusu ise muamma aslında bu levent diziden felan mı çıkacakki nerden çıktı bu sahne yaa
ölürse dizi çok berbat bir hal alır saçmalarlar
büyük ihtimalle emir kurtaracak birazcıkta vicdan azabı çekecek
ama levent kurtulursa emirle iyice konuşup ferihanın gerçekten onu sevdiği vs vs anlatacak bence

Son düzenleme:
bu dizinin ikinci sezonu ama pekte bişi değişmedi çok ağır ilerliyo zaten dizilerin çoğu aynı o ağır çekim ssahneleri izlerken insanın ruhu daralıyo
hem 2 saat oturup bi diziyiizlemek bana artık saçma geliyor bi sürü reklam izlemek zorunda kalıyosun aç internetten istediğin bölümün istediğin yerini izle reklam yok tanıtım yok sinirbozucu bişi yok her şey mause bi tıka bakar:)

ayrıca:
Vahide Gördüm ün hastalığına üzüldüm allah acil şifa versin hayatta hep iyilermi kötü şeylerle karşılaşır bilmem:59:

bence o esrarengiz adamı bir sonraki bölümde de göremeyeceğiz
zehranın yine eskilerden bir anısıyla karşılacağız gibi

feriha emir konusunda aslında üzüleceğim bir bölüm bekliyordm ama öyle geçmedi
ben emirin aynı apt.oturmasına sevindim
en azından ferihayı hergün görecek onu unutamayacak ve onun hergün yaptıklarını
çabalarını ve daha doğrusu onun gerçekten kötü iyetle yalan söylemediğini görecek
ben bu umutları taşıyorum

levent konusu ise muamma aslında bu levent diziden felan mı çıkacakki nerden çıktı bu sahne yaa
ölürse dizi çok berbat bir hal alır saçmalarlar
büyük ihtimalle emir kurtaracak birazcıkta vicdan azabı çekecek
ama levent kurtulursa emirle iyice konuşup ferihanın gerçekten onu sevdiği vs vs anlatacak bence

yazdiklarina ayyyynenn katiliyorum bende ayni fikirdeyim canim. kötü bölüm olur diyodum ama güzeldi. levent ölmez bence emir kurtarir. böylelikle ferihaylada yakinlasmis isinmis olurlar. yazik levente. a´dama helal olsun ama insanca insandan anliyor. saneme gitmedi ferihaya gitti adam. kimin ne oldugunu biliyor aferin akilli. böyleleri tek filmlerdemi oluyor acaba gercek hayattada vamidirki cok merak ediyorum....

emirin ferihayi kurtarma sahnesi cok hostu. ve ferihanin sabahin köründe kapisini bekleyip hesap sormasi filan. birde feriha cansu evdeyken iceri dalip bagirdi ya orada güzeldi. bied söyle dedi. ;Ne bu emir,... kadinlar icki ve cansu :60: . kizi yani kadindan bile saymiyor. emir bile saymiyor. :60: :60: koptum orda :60: :60: :27:

Back