zehrayla ferihayı gerçektede benzetiyorum ben burunları filan aynı nerdeyse şimdi zehranın kızı çıkmazsa yuh derim ferihayı zenginleştirmek için bu kadarda saçmalanmaz,bende o adamın zehrayla bi bağlantısı olduğuna inanıyorum
evet ya bencede çok benziyor.ilk defa da bir dizide böyle mantıklı oyuncu seçmişler.ya hep merak ederim yani o kadar benzeyen oyuncu var neden onları kardeş falan yada ana kız yapmıyorlar.dizi daha etkileyici olur bence.ayrıca bencede feriha zehranın kızı ya olmazsa da saçmalık yani.hem adını feriha koydum demesinin sebebini zehra açıklamışdı zaten bizi sen feraha çıkaracaksın diye kadının tek ümidi ferihanın zengin bir hayat sürmesi anası gibi sürünmemesi o yüzden yapdığı herşeye çanak tutuyor.böyle annelerde kızları yoldan çıkarır allah korusun.ben bu tarafını yaprak dökümündeki hayriyeye benzetiyorum oda zenginlik için kızlarını yoldan çıkarttı:))
ferihanın annesi üvey mi anlamadım
ayyyy feriha bu adamla öyle böyle evlemis olsa bile her kavgada baskalarina gider bu adam amaaaaaannnn Allah böylelerinden korusun orda kalsan lazim degil
vay adi emir. kiz sanki onu baskalariyla aldatarak üzmüs gibi oda onla bunla düsüp kalkiyor adi. Bu asktan artik hayir gelmez. emirin aski bu kadarmis. yalan söyledi diye baskalariyla düsüp kalkmasi gerekmiyor. ikisi ayni sey degil. birak kizim feriha deymezmis. her firsatta baskalarina kosan adamdan sana hayir gelmez. belki eski nisanlisi bile bunu yapmazdi. keske onlan olsaymissin be kizim. yalan baska baskalariyla aldatmak baska. tüüüü rezil emir.boyundan posundan utan. bundan sonra barissalarda isin civisi cikti artik emir cok saygisizca davraniyor asagiliyor resmen kizi. fazla ucma o burunla kaf daginda üsütürsün emir efendi. senin de askin bu kadarcikmis iste....tüüüüh sana.......birak kizim feriha ondan daha yakisikli fakirlerde var. onlara yönelde emir efendi görsün dünyanin kac bucak oldugunu rezil emir sinir oldum yaaa
Faceden alıntı ;
Gün gelir devran döner emir cöp toplar feriha güler
katılıyorum aynen çok saçma davranıyor çocuk gibi intikam almaya çalışıo.aslında affedilcek bir hata değil ama intikam şekli çok çirkin.bence ferihada artık peşinde dolanıp kendi affettirmekden vazgeçsin.bunların okulu ne zaman açılacak bu arada:))asıl bomba orda hande öğrenince kopacak haha...bide bence o gizemli adam zehranın eski sevdiği olabilir çünkü dizinin başlarında ferihaya diyordu ya beni küçük yaşımda zorla gelin ettiler ama senin kaderin böyle olmıyacak diyee bakalım yakında çıkar onunda kokusu....
tüyolara göre hande öğrenince okulda kantinde masanın üstüne çıkıp ilan edecekken ya emir ya koray kolundan tutup aşağı indirip susturacakmış.bence koray yapar.emirde o yürek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?