• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emir'in Yolu Show Tv

ne diyo emirgil yaaa :5:
bana kim olduğunu dürüstçe söyleseydi,onu sevmiycek miydim sanki ben dedi..

aptal yerine koydu beni dedi..

korayin giydigi pantolona gellllllll puantiyeliiii o nasil bi pijamaaaaaaaaaaaaaaaa handenin mi acabaaa:60::60::60::60:

ne diyo emirgil yaaa :5:
bana kim olduğunu dürüstçe söyleseydi,onu sevmiycek miydim sanki ben dedi..

aptal yerine koydu beni dedi..

dogru didiii ama cansunun dediklerine kandi ferihanin parasinda gözü var sandiii bilmiyokiiiiiiiiiiiii utandigindan dimediiiiiiiiiiiiii:50::50::50::50::50:

sanemdeeeeee ne zaman evi terk etmeyeee kalksaaa bisey cikiyorrr ahada eski kocasi iflas etmiss kizi icin geri kalacakkkkkkk

abooooooooooooooooooooo hande ortaligi karistiracakkkkkkkkkkkk o fotolari ne ara cekmiissss bu kadin o emir gordukten sonra bidaha gittimiii ki gemiyeeeeeee:44::44:

bu dizinin gereksiz yerlerini o kadar coooooooooooook uzatiyorlarkiiiiiii diziden birsey anlamadan bitiyor hemennnnnnnnnnnnnn:47::47::47::47::47::47:

issstediğin kadar üzülebilirsin feriyagil :21::21::21:

emirin böyle bir tepki verebileceğini hiç düşünmemiştim.resmen ferihadan intikam almaya çalışacak.

şimdi uzuuuun süre feriha acı çekecek ruh gibi dolaşacak.cansu emir zırt ıprt birbirlerine girip çıkacaklar.emir cansuyu kullanacak cansuda salak gibi kendine ilgi gösteriyor zanneder.ayyy izleyipte hiç sinir olmaya niyetim yok.barışana kadar izlemeyeceğim.cansu yüzünden sinir krizi geçiririm:)) bunlar barışıpta emir feriha eski mutlu günlerine dönerlerse cansu kesin intihar eder krizler şoklar geçirir...ayyy kendi düşüncelerini ferihanınmış gibi anlattı ya uyuz oldummm/I]

hani emir cansuya feriha hakkında ne biliyorsan anlat dedi ya
cansu başladı ben kanal değiştirdim,çoğu sahneleri izlemedim vallahi zleeyecemde
iyice strese girip heder edemem kendimi oratlık düzelene kadar sadece önemli ayrıntıları okuyup izleyecem

Back