• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emir'in Yolu Show Tv

ayyh yine açtm dayanamadm noldu bu cansuyla emir yattımı yoksa :53::52:

allammmm kimmmse gözlerini öle baygın bakış yapamaz feriyagilden başka :27:
neggadan başarılı bi artistttt :64::64::64:

yok kız allah korusun :D

kusura bakmaaa ilksah ama ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaa demek istiyorumm o kadarda ilerlemedii diziiii:60::60::60::60::60::60::60::60:

yahu zaten beceremez ileri derecede panik atak var kızda benm lisedeki kız arkadaşım böyleydi aynı cansu gibiydi
çok aşık olduğu bi sevgilisi vardı ilk öpüştüklerinde kıza kriz gelip bayılmış hastaneye kaldırmışlar bizde hastaneye ziyarete gittiğimizde gülsek mi ağlasakmı bilememiştik
:53:

yahu zaten beceremez ileri derecede panik atak var kızda benm lisedeki kız arkadaşım böyleydi aynı cansu gibiydi
çok aşık olduğu bi sevgilisi vardı ilk öpüştüklerinde kıza kriz gelip bayılmış hastaneye kaldırmışlar bizde hastaneye ziyarete gittiğimizde gülsek mi ağlasakmı bilememiştik
:53:

yokk liventgilin yatağında uyanduydu ya,yatakta doğrulup oturunca ööle baygın baygın baktı,şaşı beş :27::60::60::60:

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:
patates kilikliiiiiiiiiiiii cansuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

ben hazalın niden çok başarılı artist olduğunu anlamış bulunmaktayım:68:
baygın bakış vede ölü taklidi yapabiliyoooooo :52:

ayol orası bizi aşar tam nispetiye caddesinde 3500 tl kira veremem bana 1000 tllk lazım :D
:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:
ben hazalın niden çok başarılı artist olduğunu anlamış bulunmaktayım:68:
baygın bakış vede ölü taklidi yapabiliyoooooo :52:

ölü taklidi dedinde kkda birnin bi topige yaptigi yorum geldi aklimaaaa gul gul olmustummmmmmm:60::60::60::60:

bende artistler gibi kalemlen rimellen rujlan uyucam,heç de bozulmucak :27:

Back