bizim smiley lere bakınca niyeti bozmuş gibi halimiz var
bizim ferihadan neyimiz eksik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizim smiley lere bakınca niyeti bozmuş gibi halimiz var
söylediklerinize tamamen katılıyorum feriha emir e hiç mi hiç yakışmıyor kız da ne keramet varsa herkes aşık behlül beşir halil emir
ha bir de mehmet aslan gelcekmiş o da aşık olacakmış öle mi pehhh
hande bile daha cekici ya
annesi ölüyor herhalde yaaa :/
yok yaa ölmüyor bence show tv tanıtımında var vahide gördüm...
söylediklerinize tamamen katılıyorum feriha emir e hiç mi hiç yakışmıyor kız da ne keramet varsa herkes aşık behlül beşir halil emir
ha bir de mehmet aslan gelcekmiş o da aşık olacakmış öle mi pehhh
hande bile daha cekici ya
Haha aynen Ülkede başka kız kalmamış gibi 1.55lik kızı koyuyolar 1.90lık adamların karşısına.. Soğuk nevale zaten yüzünde de bi sevimlilik yok
annesi ölüyor herhalde yaaa :/
kizlaar tv'de fragmani gördüm daha demin ama bir yerde bulamadim :44: kisa bi özet geceyim; halil zehrayi vurmustuya iste polisler riza fln orda, feriha arkadaslariyla leventin teknesine gidiyo emirle korayla ama baya bi kisiler, levent videoda arkada konusuyo "senin kim oldugunu bile bilmeyen bir adam senin herseyinmi?" fln diyo ferihaya, sonra emirin annesini gösteriyorlar feriha'gilde annesiyle oturuyo feriha tam o sirada kapidan iceri giriyo, feriha emire seni kaybetmek istemiyorum gibi biseyler zirvaliyor yine
fragmani bulursam eklerim kizlar
sadece bunu bulabildim kötü kalite ama http://http://www.facebook.com/FerihaEmirTv?sk=wall
annesi ölmüyor
teşekkurler özet için canımmm
bende gazetelerde annesi ölüyor diye duymuştm hazal kaya ile gerçek hayatta anlaşamadıklarını ve bu yüzden diziden çıkmayı talep ettiği filan yazıyordu zehra nın
yaa kadini neden öldürüyolar.anlasamiyolarsa direkman su sümsük hazal kayayi cikarsalardida yerine baskasini getirselerdi bizimde gözümüz gönlümüz acilsaydi... :82:
o zaman emir tek kalır o da gider otomatikmen
yok ferihahi degistirselerdi demek istedim.baska bi oyuncu feriha olsaydi yani