• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emir'in Yolu Show Tv

Öfff bu kadar mı saçma olur bir dizi,

Hani bu çocuk playboydu,her gece biriyle yatıp kalkıyodu,Ferihayı bulunca heralde melek oldu,

İyi de alışık çocuk aylardır nasıl duruyo acaba bunu hiç hesaba katmıyo sanırım senaristler,çok banal çok

klişe,fragmanını bile görmeye tahammül edemiyorum artık...
:19::19:

[video=youtube;ugXOa4DPwgk]http://www.youtube.com/watch?v=ugXOa4DPwgk&feature=feedu[/video]

süpersin canim saol.
Sonu cok kötü bitiyo ama yaaa. emirin annesinin ne isi var orda öyle ögreniyor ferrosun kim oldugunu. Ama seye hayret ettim yani kadin o kadar buruldu bi kac günde ayaklanmis bisey olmamis gibi pessss.. Birde feriha artik cok hos giyinmeye baslamis. Önce pek abes giyinirdi

dizinin çok sıkı takipçisi değilim az çok konuyu biliyorum. şimdi fragmanını gördüm yazmadan edemedim.

şimdi bu ferihanın sevgilisi hala anladığım kadarıyla ferihanın kim olduğunu öğrenenmiş.geçen koca sezon bununla geçmemişmiydi.sezon finali bu heyecanla bitmemişmiydi.
ee pes diyorum seyredenlere sabır valla.
dizilerde genel olarak bi izleyeciyi bi saygısızlıktır gidiyor.

dizi çekim ekibi ve oyuncularıyla iki gün önce aynı yerdeydik.. ferihanım a pek dikkat edemedim :) de eşim bile emir için ''gerçekte daha yakışıklıymış'' dedi.. sıcak kanlılar..

ahaha cemilede nihalin yanına transfer olmuş ayoll :D
ayyhh izlemiorum artık ferihayı
1 sezon daha ferihanın yalanlarını dinleyemem yalan herkes söyler ama yalancının mumu yatsıya kadar yanar derler ferihanın ki hiç sönmüo herhalde
yatlarda katlarda gezmeler insanın kapıcı kızı olası gelio valla

Son düzenleme:
son derece uyduruk ve kalitesiz bir dizii
sadece zman geçsin diye izlnir bu diizler yaaa
mübarek hiç çıkmıyor yalanlar ortaya:33::33::33::33::33:

aynen öyle yaa peri masallarında bile bu akdar uzun sürmüyor yalanlar
ferihada özel bir yetenekmi var nedir
yahuuu
5 dakikalık iş 5 dakikada soyağacı çıkarılır bu ferihayı öğrenemiolar maşallah bütün zenginlerde melek kesildi ferihanın isteklerine göre kurdular hayatlarını tekneyi feriha hanımınmış gibi göstermeler sosyetik güzel ferihanın annesiymiş gibi kendini tanıtması falan
bi kapıcı kızındanmı çekinecekler normal hayattı ağzına ederler istesede söyleyemez sanem hanımın aşna fişnalarını

aynen öyle yaa peri masallarında bile bu akdar uzun sürmüyor yalanlar
ferihada özel bir yetenekmi var nedir
yahuuu
5 dakikalık iş 5 dakikada soyağacı çıkarılır bu ferihayı öğrenemiolar maşallah bütün zenginlerde melek kesildi ferihanın isteklerine göre kurdular hayatlarını tekneyi feriha hanımınmış gibi göstermeler sosyetik güzel ferihanın annesiymiş gibi kendini tanıtması falan
bi kapıcı kızındanmı çekinecekler normal hayattı ağzına ederler istesede söyleyemez sanem hanımın aşna fişnalarını

evet yaa çok komikkk keisnliklee
ben şu mehmetin kız arkadaşını begeniyorum güsle degilde çekici bir kız

birde sanem ne kadarr çirkin olmuşş:53::53::53::53:

eeyyyyhhh alllahım yaaa şu adamıda kendine oyuncak etti ya kaptan dio yaa ezik yaptı adamı kendi teknesinde yabancı oldu adam saçmaladı bu senaristler bu kadarda abartılmaz

eeyyyyhhh alllahım yaaa şu adamıda kendine oyuncak etti ya kaptan dio yaa ezik yaptı adamı kendi teknesinde yabancı oldu adam saçmaladı bu senaristler bu kadarda abartılmaz

ay ewet yaa kesinlikle yaniii:)))
çok saçmalamışlarrr ve bu ssezonda devam eder bu dizii
laranın annesi degişmi sanırım dimi?

birde hayret yaniii seyhan nasıl olduda memet ten hamile kalmadıı

Back