Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence ferihayı değiştirsinler hiç sevmiyorum
bi şöyle kendini zengin kız olarak tanıtan fakir kız dediğin süslenip püslendiği zaman güzel olur.
biz böyle gördük emel sayından,türkan şoraydan
bu kız fakirkende zenginkende aynı tas aynı hamam hiç gözüme güzel gelmiyo hiç hele emire hiç yakıştamıyorum..
hande desen suratında bi meymenetsizlik mi desem kurnazlık mı desem..iyi halleri bile öyle kızın..hiç haz etme öyle tiplerden..
hadi aşkı memnuda azıcık güzel tanıdıydımda ferihada düştü gözümden iyce
Aynen kızlar..
sanırsam aşkı memnudaki popülerliğine bakıldı başrol verilirken ama malesef hiç bi halt yapabildiği yok..
aynen donuk donuk..
bence ferihayı değiştirsinler hiç sevmiyorum
bi şöyle kendini zengin kız olarak tanıtan fakir kız dediğin süslenip püslendiği zaman güzel olur.
biz böyle gördük emel sayından,türkan şoraydan
bu kız fakirkende zenginkende aynı tas aynı hamam hiç gözüme güzel gelmiyo hiç hele emire hiç yakıştamıyorum..
hande desen suratında bi meymenetsizlik mi desem kurnazlık mı desem..iyi halleri bile öyle kızın..hiç haz etme öyle tiplerden..
ferihanin genco daki hali hosuma gidiyordu benim. ama emire yakismiyor malesef. emirin yanina ben yakisirdim deeeerrrmisimmmm
bu kız başrol kesinlikle olmamalı güzellik olarak normal güzellikte oyunculuk desen sıfır eski oynadğı dizilerde çok çok daha iyiydi..hazal kaya ve sinem kobal bu 2 isimde başrol oynamamalı bence
sinem kobal yine kendini geliştirdi daha iyi bence hiç değilse mimik kullanıyor
ferihanin genco daki hali hosuma gidiyordu benim. ama emire yakismiyor malesef. emirin yanina ben yakisirdim deeeerrrmisimmmm
hakkaten hoş çocuk yaa :))
evet gerçekten
hakkaten hoş çocuk yaa :))