• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emir'in Yolu Show Tv

yeni sezonda bi iyilik yapsalardida su handeyi degistirselerdi nevar. cok itici gicik oluyorum yaa :63:

bence ferihayı değiştirsinler hiç sevmiyorum:27:
bi şöyle kendini zengin kız olarak tanıtan fakir kız dediğin süslenip püslendiği zaman güzel olur.
biz böyle gördük emel sayından,türkan şoraydan:27:
bu kız fakirkende zenginkende aynı tas aynı hamam hiç gözüme güzel gelmiyo hiç hele emire hiç yakıştamıyorum..:31:

hande desen suratında bi meymenetsizlik mi desem kurnazlık mı desem..iyi halleri bile öyle kızın..hiç haz etme öyle tiplerden..:27:

bi şöyle kendini zengin kız olarak tanıtan fakir kız dediğin süslenip püslendiği zaman güzel olur.
bu kız fakirkende zenginkende aynı tas aynı hamam hiç gözüme güzel gelmiyo hiç hele emire hiç yakıştamıyorum..:31:

hande desen suratında bi meymenetsizlik mi desem kurnazlık mı desem..iyi halleri bile öyle kızın..hiç haz etme öyle tiplerden..:27:

feriyagilin değiştirilmesi fikri süpperdi :81::9::9::9:
katıldım gittiiiiiii:64::64::64:

Aynen kızlar..
sanırsam aşkı memnudaki popülerliğine bakıldı başrol verilirken ama malesef hiç bi halt yapabildiği yok..
aynen donuk donuk..

handenin hareketlerine ben sinir oluyorum. sürekli yaptigi hareketler varya konusurken kafasini agzini yamultup duruyor. her dizide ayni hareketler. kavak yellerindede öyleydi

bu kız başrol kesinlikle olmamalı güzellik olarak normal güzellikte oyunculuk desen sıfır eski oynadğı dizilerde çok çok daha iyiydi..hazal kaya ve sinem kobal bu 2 isimde başrol oynamamalı bence

Back