• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emir'in Yolu Show Tv

ay ewet yaa kesinlikle yaniii:)))
çok saçmalamışlarrr ve bu ssezonda devam eder bu dizii
laranın annesi degişmi sanırım dimi?

birde hayret yaniii seyhan nasıl olduda memet ten hamile kalmadıı

yakındır kuzum az kaldı bu kadar saçma bir dizide o klasik olmazsa yazık olur
mehmetten değilde feyyazdan hamile kalır sokak karısı kılıklı seher

ünal mı ohaaa
ünaldamı değişti
bende kim bu adam diodum
ayyhh tabi insanlar haklı böyle saçma dizide zaman kaybedilirmi :D
ama eski ünah daha karizmatik daha kaliteliydi

O mektup Feriha'nın mektubu olmamasını yani Emir'in Feriha'nın gerçeklerini öğrenmemesini, Emir'in annesinin öğrenmesiyle kapatmaya çalışmışlar. Böyle süründürürlerse izlemiycem !

kızlar ya hazal kaşlarını mı koyulaştırmış baya bı kara gelıyo nıyeyse yuzu

Son düzenleme:
yazık emir de boşuboşuna dert ediyor.çok saf bu çocuk ya yazık.sanem çirkinleşmiş feriha güzelleşmiş.ferihanın kaşları değişmiş heralde o yakışmış.

feriha m...ı emirin anasıı oturyorrrr karşıdaa
eminimmm 105 bölümde o saklarr artık:84::84::84::84::84::84::84:

feriha m...ı emirin anasıı oturyorrrr karşıdaa
eminimmm 105 bölümde o saklarr artık:84::84::84::84::84::84::84:

bence annesi birkaç bölüm sonra fenalaşıp ölür kimse öğrenemeden :52::27:

halile özenmiş heralde

hehehehe aynen öyle valla taaammm bir kıro olmuş

ıyyyyyy cansuyaaa bak yaa
saç kesimii ne igrenç olmuş besleme gibi:9::9::9::9::9::9::9:

yahuuu koptum bende neydi o saçlar ya o kız çokmu uğraşmış saçlarını öylle süpürge hale getirmek için tam bir besleme yaa :D

O mektup Feriha'nın mektubu olmamasını yani Emir'in Feriha'nın gerçeklerini öğrenmemesini, Emir'in annesinin öğrenmesiyle kapatmaya çalışmışlar. Böyle süründürürlerse izlemiycem !

dahaaaa çok süründürürler kuzu yaa senarist bir işe başladı ama sonunu düşünmemiş sanırım
konu bulamıyor yapacak bişi yok uzatıp bizi daha saf yerine koymaya çalışıolar

laranın annesi ,ünal değişmiş..
diğer oyuncuların suratlarıda hepsi bir garip olmuş
bu beni olumsuz etkiledi eski bölümlerdeki zevki bulamadım..

korayın bıyıkları çirkin olmuş ama belkide başka bir filmde felan bıyıklı rol oynayacaksa o yüzden yapmıştır.

Feriha bronzlaşmış , saçlarını da boyatmış galiba Ünal'ın değişmesi iyi olmuş öyle cüce bir babadan emir gibi bir çocuk saçma duruyordu :3:

korayin biyiklari ilkten degisik geldi ama daha erkeksi olmus yakismis karizma. ferihada artik güzel giyiniyor cok sükür emirin yanina yakisir oldu biraz. Diziyi iyi baglamislar hani kaldigi yerden bir bir devam etmiyorda bizim tatilde gecirdigimiz zamani onlarda öyle böyle gecirmis gelmisler hos olmus diger dizilerden farkli ollmus orasi.

Emirin annesi kapici diye kizi uzaklastirmaya calisiyor oglusundan yaaaa. kiz mektup yazmis iste aciklamis sebebini anlatmis. yani o fakir diyemi ogluna yakismiyor beklemezdim yani anasindan. bakalim nolcek :10:

cidden çok kötü olmuş cansunun saçları:1: bide bu kızın deneme sınavları falan çok kötüydü, sanem hanım diodu, sen ferihanın gittiği okulun kapısından geçemezsin diye.. ama aynı okulu kazanmış ferihayla:27::1:

$eray.jpg eski ünal daha iyiydi.. tam bi kazanovayı canlandırıyodu.. eski türk filmlerinde de aynı roldeydi zaten hep:27:

Back