• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emir'in Yolu Show Tv

hadi emir neyse o aşık ferihaya :69: şüphelenmez araştırmaz ama o hande istese bi saatte öğrenir ferihanın yalan söylediğini dizinin ilk bölümlerini izlemiştim feriha uyduru bi telefon kullanıyo benimki bozuk diyo hangi babasının oteli olan kız o uyduruk telefonu kullanır ki hepsi tel bozulunca gider alır yenisini

feriha hala uyduruk bir telefon kullanıoki dizideki gençlerin hepsi ıphone kullanıo ferihanınki 40 tl şu an sıfırı yok zaten ikinci eli birde o telefonla fotoğrf çekiolar feriha ile emir bit gbi kamerası var onun benim taaaaaaa orta okulda kullandığım telefon yani hande yerinde olsam düşünürüm hepimiz ıphone kullanıoruz ferihada zengin oteli var lüks apartmanda oturuo nasıl olurda 40 tllk telefonla gezer ki sennde dediğin gibi zenginler telefon bozulunca yaptrmakla uğraşmaz gider yenisini alır ne saçma

Son düzenleme:
bu arada araştrdm internett ferihanın telefonu 25 tlye satıolar güya feriha okula hep taksiyle gidio ya o okula ferihaların evden git gel 50 tl günlük zaten taksiye günlük 50 tl veren bir kız nasıl olurda 25-50 tllik bir cep telefonla dolaşır saf olan anlar

Son düzenleme:
Zeliha nın at kuyruklu halini AVATAR a benzetiyorum:( Heleki vurulma sahnesindeki düşüşü aynı AVATAR filmindeki sahne gibiydi

images

mehmet aslan yeni sezonda diziye katılıyormuş yusuf akgün twitterda yazmış
ferihanın peşinde koşacakmış emirin düşmanı olarak gelecekmiş
keşke en başta emir olarak gelseydi ama dizide görmek bile güzel olacak :) :54::87:

Son düzenleme:
feriha zaten bulunmaz hint kumaşı bütün yakışıklı çocukalr onun peşinde halil hariç :D
kapıcı kızı olup etilerde bodrum katta yaşamak vardı ahh ahh
özel üniversitede okumak en ünlü markaları beleşe giymek
istanbulun en zenginlerinden biri ile aşk yaşamak lüks arabalarda gezmek lüks mekanlarda takılmak oooohhh
daha ne olsun birde kapıcı kızı die acındırıolar kız milyonlarca genç kızın yaşayamadıklarını yaşıyor kapıcı kızı olarak şanslı yani bi nevi

ferihaya takmış durumdayım :D
hala söyleyemedi ya gerçekleri kıl kaptım

aklıma geldidie geçen günlerde eşimle bebekte gezerken bir yalı dairesinin dibinden geçiyorduk bodrum katının penceresi caddeye bakıyor gören arkadaşlar biliyordur
tam orda durduk meraktan çaktırmadan içeriye baktım
iki kız çekirdek çitliolardı pencerenin dibinde kanepede oturup
şaşırdım önce
sonra eşim onlar kapıcılar dedi
yani o kızlar küçück pecereden çekirdek çitleyerek dışarıyı izliyorlar
feriha iyiki etilerde apartmanda yaşıo bebekte yaşasa yalıyı bizim diye tanıtır 1 top dondurması 75 tl olan cafelerden çıkmazdı herhalde

Son düzenleme:
Mehmet Aslan mı gelecekmiş :18: Cok itici bi tip bu yaa.. Zaten Feriha Emire hiç yakışmıyordu bununla olsun feriha :51:

dün gece mesut yarın programında hande vardı
diyor ki
feriha rolü ilk bana teklif edilmişti
yaa bu hande normaldede kendini beğenmiş gıcık itici şey

dün gece mesut yarın programında hande vardı
diyor ki
feriha rolü ilk bana teklif edilmişti
yaa bu hande normaldede kendini beğenmiş gıcık itici şey

tipinden belli zaten sinir biri oldğu boşuna oynadığı tüm dizilerde sevilmeyen kız rolü verilmemiş :34: hem madem feriha rolü teklif edilmiş neden daha geri planda kalan bi rolü tercih etmiş o zaman :20:

tipinden belli zaten sinir biri oldğu boşuna oynadığı tüm dizilerde sevilmeyen kız rolü verilmemiş :34: hem madem feriha rolü teklif edilmiş neden daha geri planda kalan bi rolü tercih etmiş o zaman :20:

küçük atsında civcivler yesin hangi "akıllı" ona bu rolü vermek ister :)

Back