Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öğleden sonra uykum gelsin izlediğim tek dizi ara ara bakıyorum uyumazsam yeni yayın döneminde bir dizim olmazsa yedek olsunn
ferihaya yazik olacak herkes kuzey guneyi izler
Aşk-ı Memnu'da büyük aşkını Bihter'e kaptıran Nihal, yani Hazal Kaya, yeni dizisi Adını Feriha Koydum'da aşkı gecelerin veliahtı, yakışıklı mı yakışıklı Emir Sarrafoğlu'nda buldu; ancak Behlül'ün, yani Kıvanç Tatlıtuğ'un, Hazal Kaya'nın peşini bırakmaya niyeti yok gibi görünüyor. Yakışıklı oyuncunun başrolünde olacağı, sezonun beklenen işlerinden olan Kuzey - Güney, Cuma akşamları Kanal D ekranlarında olarak, Show Tv'nin iddialı dizilerinden Adını Feriha Koydum'la yarışacak.
Hazal Kaya, her iki dizisinde de Best Model birincileriyle kamera karşısına geçerken, yeni sezonda ekranların iki Best Modeli, aynı günde kozlarını paylaşacaklar. Kıvanç Tatlıtuğ, oyunculuk konusunda daha kıdemli olduğu için yarışı önde götürebilir; ancak televizyon dünyasına Adını Feriha Koydum'la adım atan ve yaz sezonunda da Anadolu Kartalları adlı sinema filminde rol alacak olan Çağatay Ulusoy'un da hayran kitlesi ciddi rakamlara ulaşmış durumda. Bakalım Best Model Savaşları'nın birincisi hangisinin zaferiyle sonuçlanacak?alintidir..
ooohhh beeee sonunda cuma gününe adam gbi birilieri olan dizi koydularda bu salak ferihayı izlemek zorunda kalmayacağız kendilerini bulunmaz hint kumaşı sandılar uzattılarda uzattılar konuyu al işte gelir böyle kaliteli bir dizi bundan sonra emire gerçeği söyleyip feriha ile emiri evlendirseniz bile fayda etmez
kanald herzaman iyidir bu da iyi olacaktır feriha uçtu diyebiliriz şimdiden inşllhreytingler taban yaparda bitirirler diziyi
hep aynı saçma tesadüfler sanki çocuk masalı gibi külkedisi sindrlla misaliii sırf cuma günü başka dizi yok die izleniyor sadece konusunun nekdar ilerlediğinden belli olur diğer dizilerde topikler tavan yapıo ferihada yazışmaya insan bulamıoruz kimse izlemio
inşallh kuzey güney güzel bir dizi olurda ferihayı kaldırırlar ya da bir an önce konuyu değiştrmek zorunda kalırlar çünkü 1 sezon daha ferihanın gerçekleri gizlemesi saçma olur emir kaç oldu eve gidio pat die hanımefendi cansuların evde oluo hemen saçma sapan tesadüfler işte gerçekte 2 hafta saklayamazsın yalanı emir gibi işadamı oğlu 1 saatte ferihanın annesini babasını ne iş yaptıklarını öğrenir soyadını bilmiomu ferihanın o herzaman gittikleri otelide ferihaların otel sanıo zenginler herzaman gitttikleri marketin bile kimin olduğunu öğrenip ona göre giderler kaldıki kimin olduğunu bilmedikleri bi otele gitsinler ne saçma benimde o camiadan tanıdıkalrım var gittikleri cafe bile belli gitmeden önce sahibini ararlar özel yerlerini ayarlatırlar hepsinde bu böyledir saygınlık görmeleri için gittikleri mekanın sahibine kendilerini tanıtırlar sahibiyle samimi olurlarki gittiklerinde onlara itibar çok daha özel olsun
ah yaaa bu diziden bukadar nefret ediyorsunda anacim madem ne diye kendine okadar eziyet edipte izliyosun. bak hicbi bölümünüde kacirmamissin. her ayrintidan haberin var. yapma bunu kendine. unutmayin oynayan dizileri izlemek zorunda degilsiniz. vatandaslar bu konuda özgür ve hür iradelerini kullanmakta serbestler. böyle bi zorunluluk girmedi daha.
izleyip izlemek de hürüz evet..
eleştirmekte de hürüz ama..
ben kuzey guneyi izleyecegim valla..ferihanin yalani ortaya cikinca internetten takip edicem oyle karar verdim