Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Feriha cok odunsun yaa sana gıcık kapıyorum
ADINI FERİHA KOYDUMDA VAHİDE KRİZİ!... DİZİNİN ÇİLEKEŞ ZEHRASI SEZON FİNALİNDE KURŞUN YAĞMURUNA TUTULMUŞTU!... VE ÇİLEKEŞ ZEHRA ÖNÜMÜZDEKİ SEZON DİZİDE YER ALMAYACAK!.. NEDEN Mİ?
Aldığımız duyumlara göre Adını Feriha Koydum dizisinde çilekeş Zehra ile Feriha arasında set arkasında sürekli tartışma çıkıyormuş!..
Ve dizinin yapımcıları, ikili arasında çıkan tartışmalar son vermek için sezon finalinde kurşun yağmuruna tutulan Çilekeş Zehra yani Vahide Gördümü öldürmeye karar vermiş.
Çilekeş Zehra, önümüzdeki sezon dizide yer almayacakmış!..
mektup ferihanın değilmiş kesinmiş yine başa offfff yeni sezondada öğrenilmeyecekmiş
ferihanın annesi yeni sezonda yeni bir diziden çok etkili bir role teklif almış
mehmetle lara aşık olacakmış
hazalın küçüklüğü
ama bunu yönetmenler fln hiç mi uyarmıyor anlamadım ki
inan bunu bende çok merak ediyorummmmm
Adını Feriha Koydum'da ayrılık yokmuş
Vahide Gördüm?ün diziden ayrılacağı söylentileri yayılmış, bunun, Hazal Kaya?yla yaşanan sorunlar nedeniyle olduğu yorumları yapılmıştı...
Sina Koloğlu/Milliyet Cadde
Vahide Gördüm'ün diziden ayrılacağı söylentileri yayıldı. Finalde vurulmuştu. Bunun, Hazal Kaya'yla yaşanan sorunlar nedeniyle olduğu yorumları yapıldı. Vahide Gördüm ile Hazal Kaya arasında sorun yok. Tüm oyuncuların Gördüm'e olan saygısı dizi boyunca devam etmiş. Peki ayrılacak mı? Ayrılık dizi içindeki sorunlardan değil, senaryonun bunu böyle istemesinden olabilir. Ama bir gerçek, izleyici de Vahide Gördüm'ü istiyor. Final sonrası böyle haberlerin çıkması ve soru işaretlerinin olması dizi yapımcıları için de gündemde kalmak açısından iyi oluyor. Şimdi bütün yaz bunun peşinde koşulacak.
Haber kaynağı >>> .: Televizyon Gazetesi / haber, diziler, televizyon, sinema, magazin, aktüel, yaşam :.