• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emir'in Yolu Show Tv

ferihanın annesi ayrılınca dizi iyice saçma olacak ya

Kesin o tekne sahibi çocuk da ferihayı sever

Herkes de aşık kıza :)

Bir de sanıyorum ki kızın başarısızlığından değil de rolü gereği öyle soğuk duruyor

Eğer doğru anladıysam, iyi oynuyor demektir :27:

“ADINI FERİHA KOYDUM”DA VAHİDE KRİZİ!... DİZİNİN ÇİLEKEŞ ZEHRA’SI SEZON FİNALİNDE KURŞUN YAĞMURUNA TUTULMUŞTU!... VE ÇİLEKEŞ ZEHRA ÖNÜMÜZDEKİ SEZON DİZİDE YER ALMAYACAK!.. NEDEN Mİ?

Aldığımız duyumlara göre “Adını Feriha Koydum” dizisinde çilekeş Zehra ile Feriha arasında set arkasında sürekli tartışma çıkıyormuş!..

Ve dizinin yapımcıları, ikili arasında çıkan tartışmalar son vermek için sezon finalinde kurşun yağmuruna tutulan Çilekeş Zehra yani Vahide Gördüm’ü öldürmeye karar vermiş.

Çilekeş Zehra, önümüzdeki sezon dizide yer almayacakmış!..

yani yılların tiyatro sanatçısı vahide gördüm..
2 günlük buz hazal demek kavga mı ediyomuş onunla :47:
allah bilir vahide hanım hazala,'kızım biraz mimik kullan,biraz bi oyunculuk etmeye çalış,böyle mumya gibi olmaz' diyodur haklı olarak..
hazal kaya,oyuncuk yeteneği eksilerde,güzellik vasat..
nasıl oluyosa ünlü işte!!!

ewet bende eminmki vahide hazala biraz mimik yapsın ruh katsın die akıl vermeye çalışıodur şımarık hazalda size mi sorcam ben böyle oynuyorum diodur falan filan sinir oldum hazala daha dünkü şey allaaaam yaaa

hazalın küçüklüğü:27:

hazal-kayan%C4%B1n-cocuklugu.jpeg

mektup ferihanın değilmiş kesinmiş yine başa offfff yeni sezondada öğrenilmeyecekmiş

belliydi zaten

ferihanın annesi yeni sezonda yeni bir diziden çok etkili bir role teklif almış

bir diziyle anlaşınca sonuna kadar götürmeliler bence

mehmetle lara aşık olacakmış

zaten onların arasında bişey olmalıydı güzel olcak zengin kız fakir erkek

hazalın küçüklüğü:27:

hazal-kayan%C4%B1n-cocuklugu.jpeg

çok güzelmişşş

Adını Feriha Koydum'da ayrılık yokmuş

Vahide Gördüm?ün diziden ayrılacağı söylentileri yayılmış, bunun, Hazal Kaya?yla yaşanan sorunlar nedeniyle olduğu yorumları yapılmıştı...

Sina Koloğlu/Milliyet Cadde

Vahide Gördüm'ün diziden ayrılacağı söylentileri yayıldı. Finalde vurulmuştu. Bunun, Hazal Kaya'yla yaşanan sorunlar nedeniyle olduğu yorumları yapıldı. Vahide Gördüm ile Hazal Kaya arasında sorun yok. Tüm oyuncuların Gördüm'e olan saygısı dizi boyunca devam etmiş. Peki ayrılacak mı? Ayrılık dizi içindeki sorunlardan değil, senaryonun bunu böyle istemesinden olabilir. Ama bir gerçek, izleyici de Vahide Gördüm'ü istiyor. Final sonrası böyle haberlerin çıkması ve soru işaretlerinin olması dizi yapımcıları için de gündemde kalmak açısından iyi oluyor. Şimdi bütün yaz bunun peşinde koşulacak.
Haber kaynağı >>> .: Televizyon Gazetesi / haber, diziler, televizyon, sinema, magazin, aktüel, yaşam :.

Adını Feriha Koydum'da ayrılık yokmuş

Vahide Gördüm?ün diziden ayrılacağı söylentileri yayılmış, bunun, Hazal Kaya?yla yaşanan sorunlar nedeniyle olduğu yorumları yapılmıştı...

Sina Koloğlu/Milliyet Cadde

Vahide Gördüm'ün diziden ayrılacağı söylentileri yayıldı. Finalde vurulmuştu. Bunun, Hazal Kaya'yla yaşanan sorunlar nedeniyle olduğu yorumları yapıldı. Vahide Gördüm ile Hazal Kaya arasında sorun yok. Tüm oyuncuların Gördüm'e olan saygısı dizi boyunca devam etmiş. Peki ayrılacak mı? Ayrılık dizi içindeki sorunlardan değil, senaryonun bunu böyle istemesinden olabilir. Ama bir gerçek, izleyici de Vahide Gördüm'ü istiyor. Final sonrası böyle haberlerin çıkması ve soru işaretlerinin olması dizi yapımcıları için de gündemde kalmak açısından iyi oluyor. Şimdi bütün yaz bunun peşinde koşulacak.
Haber kaynağı >>> .: Televizyon Gazetesi / haber, diziler, televizyon, sinema, magazin, aktüel, yaşam :.

gerçekten doğru her dizide çıkıyor bu tür haberler

ferihanın en çok yalan söyleyipte zırt pırt dört ayak üstüne düşmesine ayar oluyorum ya.hele bide bi akşam cansulara ders çalışmaya gidiyorum diye o mor kıyafeti giyip emirin yanına gitti ya ölmüştüm sinirdenn bana ne oluyosaa :66:

CEYDA ATEŞ’İN SEVGİLİSİ BELLİ OLDU!.. POPÇU TAN VE CEYDA ATEŞ ARTIK BİRLİKTELİKLERİNİ GİZLEMİYOR. ÜNLÜ ÇİFT YAKIN DOSTLARI PINAR ÇELEBİ’NİN DÜĞÜNÜNDE İLK KEZ GÖRÜNTÜLENDİ…

19/7/2011 10:45

Boğazdaki birçok yalıda imzası olan Pınar Çelebi’nin düğününde büyük bir aşk ortaya çıktı. Şarkıcı Tan ile oyuncu Ceyda Ateş, yakın dostları Çelebi’yi mutlu gününde yalnız bırakmadı.

Ankara Bilkent Otel’de düzenlenen nikahta, çiçeği burnunda sevgililer Tan ve Ceyda Ateş, ilk kez objektiflere de poz vermiş oldu. Genç sevgililer, yeni evlilere mutluluklar diledi.

bu dizide en kötü rolü ferihanın annesi yapıyor ya,nasıl yapmacık,nasıl kötü şive anlayamadım,başka dizilerdede görmüştüm ben bu bayanı hiç batmamıştı gözüme...ama inanılmaz amatör duruyor...

Back