Emir'in Yolu Show Tv

ya halil nekadar sakin mıy mıy bir tipti ne oldu ona delirdi ferihada deyecekbir kız olsa bari soğuk nevale

kızlar bu hande sanat için soyunmaya karar verdi sanırımhandenin mayosu dikkatinizi çektimi bu arada..

Ay o ne kötü bi mayoydu öyle
Eminim ferihanın pazardan aldığı bikinisi daha güzeldi utandı giyemedi kız ya
derin sularda yüzüyo feriha öyle şeyler eskidendi utanma sıkılma insan kendini saklamamalı

Aynen iyiki marka takıntım yok beğendiğim hoşuma giden her şeyi alırım nerden olursa olsun
insan güzelliğine zekasına ve karakterine güvenmeli,önemli olan rüküş olmamak yakıştırmak bencede..

insan güzelliğine zekasına ve karakterine güvenmeli,önemli olan rüküş olmamak yakıştırmak bencede..

Öyle gerçekten mesela o mayoyu üzerine para verseler giymem
Handenin arkadaşı nehir de çok rüküş giyinio bence hiç hoşuma gitmio pahalı olan her şey güzel olmak zorunda değil

Öyle gerçekten mesela o mayoyu üzerine para verseler giymem
Handenin arkadaşı nehir de çok rüküş giyinio bence hiç hoşuma gitmio pahalı olan her şey güzel olmak zorunda değil
bende o mayoyu asla giymem benimkiler silikon değil firikik olayları olabilir ama onu giymek cesaret işi çok dikkat çekmek istemem zaten sade biriyimdir genelde..

evet canlarım pahalı olan herşey güzel olcak die bişi yok ucuz olan giysilerde çok şık olabiliyor hem artık iyi fiyatlı mağazalarda var valla defacto sevenhill lc bu mağazalardada 15-20 tlye on numara şeyler bulunuo illa pazar malı olmasına gerek yok saçma neyse

gelelim handeye
o kız eminim beren saati örnek alıodur berende aşkı memnu da açtı açtı kendini ateşli sevişmelerle sonra patladı gitti haftada 30bin TL kazanmak kolay değil handede kafaya koymuş belli kendini açarak beren gbi olmak istiyo

hande bana çok çekici bir kız gibi gelmiyo one yaparsa yapsın bundan fazla yükselemez bence boşyere oynadı o sahnelerde..

birde şunu anlamıorum çoğu dizi oyuncularının aileleri etilerden bebekten gelme değil hepsi normal ve orta seviyeden casta kayıt oluolar sonra kızları zengin oluo etilere taşınıolar sosyete oluolar bunların aileleri diziyi izlerken kızlarının sevişmesini öpüşmesini nasıl karşılıolar acaba çizgi film değilki bu yahu dokunuolar sonuçta ayıptır

ben geri kafalı biri değilimdir asla ama sahne gerçekten fazlaydı

Oyuncularla sıkıntın oluyor mu?
“-Ben çok pozitif bir insanımdır; genelde herkesle çok iyi anlaşırım. Fakat ‘Gurbet Kadını’ döneminde, kaçırıldığım ve tecavüze uğradığım bir sahneyi oynuyordum. Figüranlardan biri, nasıl davranacağını hiç bilmediği için, kendini kaptırıp elini bluzumdan içeri sokmaya çalıştı. Başımı oradaki taşlara vurmuştu. Bu yüzden o oyuncuyla ve yönetmenle kavga etmiştim.”

ben geri kafalı biri değilimdir asla ama sahne gerçekten fazlaydı

aynen hiç geri kafalı değilim sevişirimde öpüşürümde sevgilimle şu an evliyim tabi de bu dizilerde abartıolar sevişme sahnelerini ailemle falan izlemeye utanıorum bu tür sahneleri sanki ben oynuomuşm orda gbi başımdan kaynar sular dökülüo babamın yanında falan sonuçta aptal değiliz sadece öpüşmeye başlasalar anlarız zaten çığırından çıkmaya gerek yok çok meraklılar kendilerini göstermeye şimdi youtube ta tavan yapacak ceyda ateş sevişme sahnesi videoları

Son düzenleme:
şimdi bir google da araştrdımda ceyda ateş tüm dizilerde erkekleri ayartmaya çalışan kadını oynamış kavak yelleri yer gök aşk adını feriha koydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…