kızlar bu hande sanat için soyunmaya karar verdi sanırımhandenin mayosu dikkatinizi çektimi bu arada..
göğüsleri silkon olabilir şüphelendimAy o ne kötü bi mayoydu öyle
derin sularda yüzüyo feriha öyle şeyler eskidendi utanma sıkılma insan kendini saklamamalıAy o ne kötü bi mayoydu öyle
Eminim ferihanın pazardan aldığı bikinisi daha güzeldi utandı giyemedi kız ya
derin sularda yüzüyo feriha öyle şeyler eskidendi utanma sıkılma insan kendini saklamamalı
insan güzelliğine zekasına ve karakterine güvenmeli,önemli olan rüküş olmamak yakıştırmak bencede..Aynen iyiki marka takıntım yok beğendiğim hoşuma giden her şeyi alırım nerden olursa olsun
kızlar bu hande sanat için soyunmaya karar verdi sanırımhandenin mayosu dikkatinizi çektimi bu arada..
insan güzelliğine zekasına ve karakterine güvenmeli,önemli olan rüküş olmamak yakıştırmak bencede..
bende o mayoyu asla giymem benimkiler silikon değil firikik olayları olabilirÖyle gerçekten mesela o mayoyu üzerine para verseler giymem
Handenin arkadaşı nehir de çok rüküş giyinio bence hiç hoşuma gitmio pahalı olan her şey güzel olmak zorunda değil
ben merak edip netten izledim korayla handeyi evet dizi için fazla bu sahneler görümcemin küçük kızlarıda izliyo bu diziyi,hande bugun sapitti zaten hem mayo hem de koray konusunda
hande bana çok çekici bir kız gibi gelmiyo one yaparsa yapsın bundan fazla yükselemez bence boşyere oynadı o sahnelerde..evet canlarım pahalı olan herşey güzel olcak die bişi yok ucuz olan giysilerde çok şık olabiliyor hem artık iyi fiyatlı mağazalarda var valla defacto sevenhill lc bu mağazalardada 15-20 tlye on numara şeyler bulunuo illa pazar malı olmasına gerek yok saçma neyse
gelelim handeye
o kız eminim beren saati örnek alıodur berende aşkı memnu da açtı açtı kendini ateşli sevişmelerle sonra patladı gitti haftada 30bin TL kazanmak kolay değil handede kafaya koymuş belli kendini açarak beren gbi olmak istiyo
ben geri kafalı biri değilimdir asla ama sahne gerçekten fazlaydıbirde şunu anlamıorum çoğu dizi oyuncularının aileleri etilerden bebekten gelme değil hepsi normal ve orta seviyeden casta kayıt oluolar sonra kızları zengin oluo etilere taşınıolar sosyete oluolar bunların aileleri diziyi izlerken kızlarının sevişmesini öpüşmesini nasıl karşılıolar acaba çizgi film değilki bu yahu dokunuolar sonuçta ayıptır
ben geri kafalı biri değilimdir asla ama sahne gerçekten fazlaydı
ben geri kafalı biri değilimdir asla ama sahne gerçekten fazlaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?