Emir'in Yolu Show Tv

bu adam deli edio beni yaaa şu ferihanın babasını görünce kanal değiştresim gelio

Evet yaa hiç de romantik değildi. Sanki aşık değillermiş gibi. En azından Koray aşık. Adam gibi sevişsene Koray

handeyle korayın o sevişme sahnesi neydi öyle.abartmışlar

aynen öyle valla o kadr ayrıntıya gerek yoktu handede ünlü olmaya çalışıo herhalde sevişirsem beren saat gbi olurum mu diodur nedir korayda oooohhhh fırsattan ellemediği yer kalmadı

Son düzenleme:
sanemin kocası evden çıktı arabayı çalıştramadan sanem bavulunu topladı evi terk etti taksiye bindi ne saçma şey o öyle

heyecanlı olaylar üstüste geliyor.herkesin foyası meydana çıkıyor da şu ferihanınki çıkmıyor bi türlü.bi şekilde yakalansın artık ya

gelecek sezon bir bakıomuşsuz emirin elindeki annesinin tahlil kağıdıymış feriha annem hastaymış diomuş ferihada bir ohh çekiomş sonraa haydeee yine baştan olmayacak şey değil valla feriha koca koca harflerle ve kalın uçlu mavi kalemle yazdı kağıttaki yazılar gridi sanki

Ben de öyle düşündüm bence de öyle yoksa ilerlemez ki dizi.
Ay bu bölüm bitmedi gitti yarın sınava gireceğim yatamıyorum çok heyecanlı

Pat diye atladım ama feriha mavi kalemle yazmıştı bu siyahtı bence annesinin mektubunu okudu çnkü 2.sezonda öğrenicek gerçekleri diye duymuştum

bide emirin yüz ifadesi sanki ferihayı öğrenmiş gibi değildi.annesini öğrenmiş gibiydi daha çok.gerçi elindeki de tahlil sonuçları değil de mektup gibiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…