Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
göğüsleri silkon olabilir şüphelendimeşime gösterdim dedi birşeyler
evet canlarım pahalı olan herşey güzel olcak die bişi yok ucuz olan giysilerde çok şık olabiliyor hem artık iyi fiyatlı mağazalarda var valla defacto sevenhill lc bu mağazalardada 15-20 tlye on numara şeyler bulunuo illa pazar malı olmasına gerek yok saçma neyse
gelelim handeye
o kız eminim beren saati örnek alıodur berende aşkı memnu da açtı açtı kendini ateşli sevişmelerle sonra patladı gitti haftada 30bin TL kazanmak kolay değil handede kafaya koymuş belli kendini açarak beren gbi olmak istiyo
bana ferihanın durumu rezil bir şekilde öğrenilcek gibi geliyor.ya hande öğrenip ferihayı rezil edecek.yada herkes varken olur olmadık bi durumda yakalanacak.
bende öyle düşünüyorum herkezden önce alyamıydı o kızın ismi komşuları haa lara laraa :)))
Onun sayesnde filan hande öğrenecek rezil bir şekilde duyulacak ve emire demediği için ferihayla emirin arası bozulacak bana diyebilirdin diyecek emir ferihayı affetmiycek veeee hande bu durumdan istifade emire yanaşacak onlada yatacakkkkkkk emir alkollüyken filan göründe bakın yazıyorum burayaaaa
Altı üstü bi dizi.. Amma yorum yaptın
sen altı üstü bi diyete anca yorum yapıyosunnnnn bişe diyomuyuzzz
ne yani emirrrr öğreniyo mu
o handenın gıydıgı mayo neydı oyle ıgrenc otesıydı anam okadar para kazanıorsun gıydın mayoya bak zavalım yanmak ıcın sadece gobek bolgesını acıor kızcaz bıde o gogusler ne ole bas bas bagrıor ben sılıkonum dıye gazetede de cıkmısdı sılıkonlar kervanına katıldı dıye bı an ıgne sokasım geldı tvden patlatmak ıcın balon gıbı sacları zaten tek kelıme ıle ıgrenc sıyah sacdan sarıya donmek yaramamıs hatuna cakma olmus olan yıne zehraya oldu gıttı gul gıbı zehra ferıha ıse o topuklular ıle nasıl kostu okadar yolu anlamadım taksıye bıle bınmemıs parasının sonunu galıba kargoya verdı halıl ıse tam bı fıyasko o nasıl agır cekımdı halılın 32 dısı gozukuordu yamuk yumuk zehrada agır cekımde yanakları bı sag bı sol salanarak dususe gecdı
Yorumun her cümlesinde koptum
Aynen ya o mayoyla iğrenç bi şekilde yanılır yahu oval biçimde göbek yancak bitek bide o boynundaki metal şey neydi öyle kleopatra gibi
o handenın gıydıgı mayo neydı oyle ıgrenc otesıydı anam okadar para kazanıorsun gıydın mayoya bak zavalım yanmak ıcın sadece gobek bolgesını acıor kızcaz bıde o gogusler ne ole bas bas bagrıor ben sılıkonum dıye gazetede de cıkmısdı sılıkonlar kervanına katıldı dıye bı an ıgne sokasım geldı tvden patlatmak ıcın balon gıbı sacları zaten tek kelıme ıle ıgrenc sıyah sacdan sarıya donmek yaramamıs hatuna cakma olmus olan yıne zehraya oldu gıttı gul gıbı zehra ferıha ıse o topuklular ıle nasıl kostu okadar yolu anlamadım taksıye bıle bınmemıs parasının sonunu galıba kargoya verdı halıl ıse tam bı fıyasko o nasıl agır cekımdı halılın 32 dısı gozukuordu yamuk yumuk zehrada agır cekımde yanakları bı sag bı sol salanarak dususe gecdı
ayy aynen böyle düşündüm izlerken benim içimi dökmüşsün resmen
bi de o silahın patlayış anı falan çok komikti bilgisayar oyunu gibiydi yaa
son sahnede emir mektuba bakıyo ya ben de diyorum ki
hayııır o mektup o mektup diil ferihanın yazısı öyle mi
size de değişik gelmedi mi yaa