• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emir'in Yolu Show Tv

Handecik okyanusa acilsa o silikonlarla kesin batmaz....... giydigi mayo iddali ama yinede hos durmus Allah icin cadi olmasa guzel fizigi var sac rengi surati haric tabi ,Sukur Koray muradina erdi birde bakmisiz artik Hande eskisi gibi cazip gelmezmis isi bitti mi? Halil Halil Halil sen ne zavalli bir hamam bocegisin tiksiniyorum senden ya top on un ilk sirasinda Cansuyu bile solladi hapse girince Zehra yi vurmaktan azda olsa kurtulucaz Eylul nasil gelecek simdi ya....Cansu nun rafadan yumurta saclarini Halilin bitisik kaslarini bile ozliycem:58:

Hande'nin mayosu ve sevisme sahnesinden bende igrendim. Esim mayoyu gorunce o ne oyle hic mi utanmiyor onu giyinmeye dedi :52:

Sevisme sahnesini zaten anlamadim; cok mantiksizdi.. Hande ask acisi cekiyordu, o kadar Emir'in pesinde kostu, entrikalar felan.. Koray'la kendisini yakistirmiyordu, 'komik' diyordu..

Sonra birden bire yapistilar birbirlerine :37:

Kizlar bence Emir artik ogrendi sonunda cunki elinde ki Feriha'nin mektubuna benziyordu, rapor felan degildi bence..

30.000 TL yerine butun borcu kapatacak para gelseydi bari o engel kalksaydi Emirle Feriha arasinda :60:

Halile diyecek soz bulamiyorum esimle kendisinin sumsuklugune guluyorduk o dukkani dagittigi sahneyi resmen sardirip izlettim ona (diziyi aldirmistim reklamsiz izlemek icin)

Sonunda kafayi iyice yedi ins. Zehra olmez zaten dizi onsuz olmaz..

Göğüslerinde silikon var diye illa ki o mayoyu giymesi şartmı idi çok kötü bir seçim olmuş, oldukça basitti..milletin gözüne sokmanın bu kadarda gereği yok yani(göğüslerini) :9:

evet canlarım pahalı olan herşey güzel olcak die bişi yok ucuz olan giysilerde çok şık olabiliyor hem artık iyi fiyatlı mağazalarda var valla defacto sevenhill lc bu mağazalardada 15-20 tlye on numara şeyler bulunuo illa pazar malı olmasına gerek yok saçma neyse

gelelim handeye
o kız eminim beren saati örnek alıodur berende aşkı memnu da açtı açtı kendini ateşli sevişmelerle sonra patladı gitti haftada 30bin TL kazanmak kolay değil handede kafaya koymuş belli kendini açarak beren gbi olmak istiyo

berenin tırnağı bile olamaz o boşuna uğraşmasın çok gıcık bir tipivar önceki dizilerindede hiç sevmedim hep fesat erkekleri baştan çıkarmaya uğraşan bir tip.beren çookkk tatlıı:54:

bu embesil Hande bi zamanlar yer gök aşkta kısa süre oynamıştı..o dizide bizim burda kapadokyada çekiliyo ya..çalıştığım hastaneye geldi bu salak acile ..ben de nöbetçiyim..dişi ağrıyomuş iğne yaptırmaya gelmiş..altında bi etek ama ne etek..etek yok...:52:..tabii acilde tansiyon ölçtürmek için bekleyen nevşehirin hacı dedeleri bı kızı görünce direkt dil altı haplarını aldılar..:32::32:
kopmuştuk o gün nöbette..

o handenın gıydıgı mayo neydı oyle ıgrenc otesıydı anam okadar para kazanıorsun gıydın mayoya bak zavalım yanmak ıcın sadece gobek bolgesını acıor kızcaz :D bıde o gogusler ne ole bas bas bagrıor ben sılıkonum dıye :D gazetede de cıkmısdı sılıkonlar kervanına katıldı dıye bı an ıgne sokasım geldı tvden patlatmak ıcın :D balon gıbı :D sacları zaten tek kelıme ıle ıgrenc sıyah sacdan sarıya donmek yaramamıs hatuna cakma olmus olan yıne zehraya oldu gıttı gul gıbı zehra :D ferıha ıse o topuklular ıle nasıl kostu okadar yolu anlamadım taksıye bıle bınmemıs parasının sonunu galıba kargoya verdı halıl ıse tam bı fıyasko o nasıl agır cekımdı halılın 32 dısı gozukuordu yamuk yumuk zehrada agır cekımde yanakları bı sag bı sol salanarak dususe gecdı

dünkü bölüm çok güzeldi çok heyecanlıydı...

halil sümsüğü Allahım yaa bu kadar simsar bir tip görmedim ömrümde.. yılan ayagı zehraymışş he yaa bakardı feriha sana eğri burun halil :1:

Hande desen silikonlusun anladık..
göbeğini açıp gögüsleri sanki bantlanmış gibi tavana bakıyo:35:
iğrençtiii .. sexili göremedim ben iğrendim resmen...!! :51:

korayla yatak sahneside direk ekranın kenarlarında kırmızı nokta aradım neydi be çok iticiydi...
Beren saate benzetenler olmuş fakat onda bi masumluk var..
bu kızda sokak şeyi tipi var.. vede üstüne zıplaması bile kendini ekrandakilere pazarlar cinstendi .. utanır insan be utanma duyusunu kaybetmiş :3:

Emir öğrendi herhalde ama benide düşündürüyo acaba annesinin raporu filanmı diye..
mektubu olabilir ama olsaydı yüzükte diger elinde olmazmıydı ???

ki öğendi diyelim ozaman dizinin gelişi nasıl olur acaba? emir ferihayı öyle kabul etse dizi biter..
e öğrenmese neydi okudugu ozaman:44:

kadın gönderdiği para 30.000 az daha fazla gönderseydi hayatını kurtartdı senin cimriymişş köfte :60::60:

mehmetle seherin oynama sahneleri saçma
feyyazmıdır nedir yani onu kıskandırmaya çalışıyo güya ama zaten feyyaz gönderiyo mehmete..
ne yanii... ortak paylaşım alanımı seher :9:

ha bidee levent bazen çok karizma oluyo amaa bazen tam bi saf hali var tevekkel gibi.. dün mesela yatakta yatıyoduya gözlerinde bi şaşılık oluo o adamın cidden dikkat edin karı görmemiş gibi oluyoo :60:

Son düzenleme:
bana ferihanın durumu rezil bir şekilde öğrenilcek gibi geliyor.ya hande öğrenip ferihayı rezil edecek.yada herkes varken olur olmadık bi durumda yakalanacak.

bende öyle düşünüyorum herkezden önce alyamıydı o kızın ismi komşuları haa lara laraa :))) :1:
Onun sayesnde filan hande öğrenecek rezil bir şekilde duyulacak ve emire demediği için ferihayla emirin arası bozulacak bana diyebilirdin diyecek emir ferihayı affetmiycek veeee hande bu durumdan istifade emire yanaşacak onlada yatacakkkkkkk emir alkollüyken filan göründe bakın yazıyorum burayaaaa :60::60::60:

bende öyle düşünüyorum herkezden önce alyamıydı o kızın ismi komşuları haa lara laraa :))) :1:
Onun sayesnde filan hande öğrenecek rezil bir şekilde duyulacak ve emire demediği için ferihayla emirin arası bozulacak bana diyebilirdin diyecek emir ferihayı affetmiycek veeee hande bu durumdan istifade emire yanaşacak onlada yatacakkkkkkk emir alkollüyken filan göründe bakın yazıyorum burayaaaa :60::60::60:

Altı üstü bi dizi.. Amma yorum yaptın :60: :60:

o handenın gıydıgı mayo neydı oyle ıgrenc otesıydı anam okadar para kazanıorsun gıydın mayoya bak zavalım yanmak ıcın sadece gobek bolgesını acıor kızcaz :D bıde o gogusler ne ole bas bas bagrıor ben sılıkonum dıye :D gazetede de cıkmısdı sılıkonlar kervanına katıldı dıye bı an ıgne sokasım geldı tvden patlatmak ıcın :D balon gıbı :D sacları zaten tek kelıme ıle ıgrenc sıyah sacdan sarıya donmek yaramamıs hatuna cakma olmus olan yıne zehraya oldu gıttı gul gıbı zehra :D ferıha ıse o topuklular ıle nasıl kostu okadar yolu anlamadım taksıye bıle bınmemıs parasının sonunu galıba kargoya verdı halıl ıse tam bı fıyasko o nasıl agır cekımdı halılın 32 dısı gozukuordu yamuk yumuk zehrada agır cekımde yanakları bı sag bı sol salanarak dususe gecdı

Yorumun her cümlesinde koptum :52:
Aynen ya o mayoyla iğrenç bi şekilde yanılır yahu oval biçimde göbek yancak bitek:1: bide o boynundaki metal şey neydi öyle kleopatra gibi:60:

ayy aynen böyle düşündüm izlerken benim içimi dökmüşsün resmen :66:
bi de o silahın patlayış anı falan çok komikti bilgisayar oyunu gibiydi yaa
son sahnede emir mektuba bakıyo ya ben de diyorum ki
hayııır o mektup o mektup diil ferihanın yazısı öyle mi:37:
size de değişik gelmedi mi yaa

ayy aynen böyle düşündüm izlerken benim içimi dökmüşsün resmen :66:
bi de o silahın patlayış anı falan çok komikti bilgisayar oyunu gibiydi yaa
son sahnede emir mektuba bakıyo ya ben de diyorum ki
hayııır o mektup o mektup diil ferihanın yazısı öyle mi:37:
size de değişik gelmedi mi yaa

bence o mektup ferıhanın deıl cunku ferıha ucu kecelı kalme ıle yazmısdı yazıyı :D o normal tukenmez kalme ıkıncısıde he ıcını okudum kız benımkılerı yoladım beynını okudum :D

Back