- 1 Temmuz 2009
- 5.862
- 6.178
- 773
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bnce o ferihanın mektubu deil. emir annesinin sonuçlarını görüo ve kanser olduğunu anlıo
aynen öyle valla o kadr ayrıntıya gerek yoktu handede ünlü olmaya çalışıo herhalde sevişirsem beren saat gbi olurum mu diodur nedirkorayda oooohhhh fırsattan ellemediği yer kalmadı
öyle yaparlarsa boğarım artık bulup senaristleri..bu kadarda dalga geçilmez canım..deniz yıldızının saçmalıklarını geçti..annemde sayemde görüyor..of be emir öğrenemedimi hala amma sıktı diyor..izlediğide 3-5 bölüm..biz 24 bölümdür izliyoruz bideFerihanın mektubu masadadır hala feriha gizlice alır emir de görmez kesin annesinin mektubu ya da tahlil kağıdı o çözdük olayı
bana ferihanın durumu rezil bir şekilde öğrenilcek gibi geliyor.ya hande öğrenip ferihayı rezil edecek.yada herkes varken olur olmadık bi durumda yakalanacak.
kim kiminle sevişmişki:44:şu sevişme olayınada gelince bencede çok vahşi olmuş.sanki yıllardır kimseye dokunmamışlar abazalık yapıyor gibi yumuldular.bide ben hiç anlamam sanat için diye resmen adam akıllı sevişiyorlar yaa..sonrada arkadaşız diye geziyorlar iğrenç..anaları babaları çevreleri nasıl insanlar ki bunların?????:26::26::26:
kim kiminle sevişmişki:44:
kaçırdım eşim yüzünden yavkoray hande :118::118::118::118::118:
korayla hande canımkim kiminle sevişmişki:44:
amann ne sanatı arabesk bir hikayenin modernleştirilmiş hali bayağılık reyting ve para için devir deyişti artıkonlar çevrelerinde büyük sükse yapıyorlar dizde oynadıkları içinşu sevişme olayınada gelince bencede çok vahşi olmuş.sanki yıllardır kimseye dokunmamışlar abazalık yapıyor gibi yumuldular.bide ben hiç anlamam sanat için diye resmen adam akıllı sevişiyorlar yaa..sonrada arkadaşız diye geziyorlar iğrenç..anaları babaları çevreleri nasıl insanlar ki bunların?????:26::26::26: