Emir'in Yolu Show Tv

emir üzgündü farihanın mektubu olsa hırçın olurdu.Sanki Ferihadan merhamet dilenir gibi bakıyodu annesinin mektubu o ferihaın değil

Ferihanın mektubu masadadır hala feriha gizlice alır emir de görmez kesin annesinin mektubu ya da tahlil kağıdı o çözdük olayı

bana ferihanın durumu rezil bir şekilde öğrenilcek gibi geliyor.ya hande öğrenip ferihayı rezil edecek.yada herkes varken olur olmadık bi durumda yakalanacak.

bnce o ferihanın mektubu deil. emir annesinin sonuçlarını görüo ve kanser olduğunu anlıo

ewet anneside söyleyemediğinden mektup yazmıştr ne saçma inşllh bu sezon bitince cuma gününe çk iyi bir dizi koyarlarda şu ferihayı izlemek zorunda kalmayız

Ay olamaz ya al işte tanımadıkları bilmedikleri herife kız vermeye kalkarlarsa böyle olur ya evlenseydi o kız onunla

mektubu okuyan çocugun annem demesiyle sanem hanımın kocasının onları basmasıyla babasını basmış kızın yanına annesinin de gelmesiyle kadınında yere düşmesiyle bitmesi gerekiyodu yaaa oldumu şimdi hiç

Ferihanın mektubu masadadır hala feriha gizlice alır emir de görmez kesin annesinin mektubu ya da tahlil kağıdı o çözdük olayı
öyle yaparlarsa boğarım artık bulup senaristleri..bu kadarda dalga geçilmez canım..deniz yıldızının saçmalıklarını geçti..annemde sayemde görüyor..of be emir öğrenemedimi hala amma sıktı diyor..izlediğide 3-5 bölüm..biz 24 bölümdür izliyoruz bide
bana ferihanın durumu rezil bir şekilde öğrenilcek gibi geliyor.ya hande öğrenip ferihayı rezil edecek.yada herkes varken olur olmadık bi durumda yakalanacak.

bende aynen öyle düşünüyordum bakalım nolcak

şu sevişme olayınada gelince bencede çok vahşi olmuş.sanki yıllardır kimseye dokunmamışlar abazalık yapıyor gibi yumuldular.bide ben hiç anlamam sanat için diye resmen adam akıllı sevişiyorlar yaa..sonrada arkadaşız diye geziyorlar iğrenç..anaları babaları çevreleri nasıl insanlar ki bunların?????:26::26::26:

bütün kış uazttılar zaten diziyi ha öğrendi ha öğrenicek derken şimdi öğrenemedimi yani önümüzdeki kışın sonunu bulur öğrenmesi zaten ferihada tüm dizide 3- 4 cümle anca kurdu sanki konuşma özürlü

kim kiminle sevişmişki:44:

amann ne sanatı arabesk bir hikayenin modernleştirilmiş hali bayağılık reyting ve para için devir deyişti artıkonlar çevrelerinde büyük sükse yapıyorlar dizde oynadıkları için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…