Emir'in Yolu Show Tv

hey allahım bi çocuklar duymasın bi ferihaya bakıyorum sıkıntıdan..

ama bu laranın durumu nedir ya..:86:
nasıl artist olmuş ki kızcağız :26:
tövbeeee

kadının yata gırerken baska bluzu vardı mavı

sımdı kahverengı bluzu oldu

cekım hatası

biyikli şakir psikopat cikti
ferihanin agzini burnunu kirip yolladi heralde eve

Son düzenleme:
fatmagülde rahmi ferihada halil bey oğlum psikopat yere bakan yürek yakan sessizlere bak sen
kızlar buarada teknedeki adamın sıfatı ne anlamadım neyi oluyo sanemin :96:

bu cansunun herşeyi itici ya emire olan aşkı falan.çekilmiyor.sanem cansudan da gıcık babasındanda yakayı kurtarsa da teknedeki adamla kaçsa

Allahim bu Halil tipsizinden igreniyorum cansuyla halili bir odaya kapatip islak odunla dovsek sanirim rahatlarim Feriha da yarim akil herifi dehledi birde tutup arabasina bindi al simdi yogun bakimda Emir beklesin ay iki bolum daha boyle bayik gecerse diziyi birakip kendime orlondan don sutyen takim orucem daha hareketli gecer hic degilse cuma aksamlari

bu ne yaaaa
biz aşk sahneleri izleyemeyecekmiyiz..,
oh dedim tam sevdiklerini söylediler,halildende ayrılcak..şimdi tecavüzmü eder kaçırırmı orası malum..bide yine yanlış anlama olur emir yine ferihayı suçlar muçlar..hadi başa dön.2 ay daha trip izle..aşk istiyoruz aaaaaaşşşşşkkk!!!!

Allahım cansuyu boğasım var.
ne sanıyor kendini hastanelere gitmeler falan.çocuğun bir sürü hayranı eski sevgili yanıp tutuşanı vardır.hepsi hastaneye gidip görebilecek olsa ohooooo..
psikopat valla.cazgır cazgır bağırdıkça kulaklarım tırmalanyor...

lara zaten akıllara zarar..nasıl oynuyor dizide analmıyorum yaaa..kızmı yok başka

Ben dediydim bu halil psikopat çıkacak diye aha çıktı.Gelen Halilin anne babası olmasın halil le feriha kaçtı bu işi temizlemeye geldik diyebilirler

şimdi baktımda bu lara 16 yaşındaymış.gaye sökmen ajansta çalışıyormuş..birkaç resmi var nette bu hali kadar kilolu değil.toplu yine ama şimdi felakat..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…